Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Buzau


Localitatea Valea Ramnicului.Niste vecini si au pus gardul oe terenul meu, vreau niste masuratori de specialitate. Am cadastru si schita cadastrala.

Boc** Man****


Sat ograzile, com. Merei, teren de 1200 mp Detin contract de vanzare vanzare cumparare din anul 2000

Dra***** Cri*****

cri***************@**********


Localitatea Bradeanu, casa cu teren, teren in suprafata de 1100 mp, casa in suprafata de 60 mp pe parter,. Proprietatea este pe numele bunicii care are un act de la primarie care demonstreaza ca ea are jumatete si sora ei jumatete ( act facut la notar).

Dra*** Vas*************


Loc. Zmeeni, casa cu teren. Teren in suprafata de aproximativ 800 mp, casa de 4 camere in suprafata de cca 100 mp. Proprietarul are Titlul de proprietate, rolul fiscal, toate actele necesare.

Lup**** Nic****


Doresc masurarea unei pasuni aflat pe raza loc. Voetin, comuna Sihlea, la 7 km de Ramnicu Sarat, in suprafata de 49 ha. Cele 49 ha sunt impartite in 3 loturi, 2 loturi lipite si 1 lot e la distanta de 1,5 km. Drumul este accesibil cu masina. Avem schitele, planurile, coordonatele STEREO 70, carte funciara. Terenurile au forma de trapez. Doresc sa stiu care sunt hotarele.

Teg* Mar*********


Vreau cadastru si intabulare la apartament cu 2 camere in Buzau, suprafata de 50 mp. Am achizitionat proprietatea acum 20 ani, contract de vanzare cumparare.

Ghi***** Ali*


Trasare puncte limite teren intravilan la Maracineni, Buzau. Terenul are suprafata de 1000 mp, forma dreptunghiulara, 6 puncte. Am mai facut o daa aceasta intarusare, anul trecut, vreau sa o repet acum. Am extras CF, planuri, coordonate.

Ghe***** Mar***


Am nevoie de plan topografic de situatie, 1:500, 1:2000, plan de situatie pentru racordarea la gaze. Casa cu teren, teren in suprafata de 350 mp, casa pe parter, veche, in suprafata de 100 mp. Am achizitionat proprietatea in 1985, am facut cadastru si intabulare, l-am facut in anul 2006.

Doa*** Gia**


Cadastru si intabulre extravilan pasune si vie, trecerea in intravilan la Gara Bobocu, Jud. Buzau; Terenul are 3000 mp si 1000 mp vreu sa il trec in intravilan. Nr. cadastral 20701, UAT Chiocarleanca. De jur imprejurul terenului sunt case construite. Detin contract de vanzare cumparare din anul 2015. Pe extras CF scrie ca terenul este de pasuni fanete

Ser*** Luc***


Rectificare-Actualizare Cadastru si intabulare csa cu teren in sat Pitulice, comuna Godeanu Sarat. Teren in suprafata de 1000 mp, intravilan. Casa e veche, batraneasca, pe parter, in suprafata de 85 mp. Am titlul de proprietate, casa si terenul sunt pe rol, am un CF 25801 facut de primarie dar nu e corect, era facut cand eu nu eram acasa.

Rot****** Flo*******


Plan topografic de situatie, coordonatele STEREO la un teren in suprafata de 2358 mp, intravilan, in Hales, Jud. Buzau. Am achizitionat terenul in anul 2019, prin contract de vanzare cumparare. Am si extras si de carte funciara, dar nu am coordonatele stereo pentru proiect la arhitect. AM plan de amplasament si delimitare a corpului de proprietate.

Boa***** Flo***

boa***********@**********


Caut firma, topograf pentru cadastru si intabulare plus delimitare intarusare teren cu casa in sat Ciuta, comuna Magura. Casa cu suprafata de 25 mp, anexa din lemn de 26 mp, Teren in suprafata de 220 mp, nr. Cadastral 30. Am contract de partaj voluntar.

Mod*** Ion***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Pietroasele, str. Unirii nr. 33. Teren in suprafata de 1430 mp, suprafata construita de 200 mp inregistrati la primarie. Am contract de vanzare cumparare din 1992. Am si autorizatie de cinstruire, de demolare. Casa e P+1E. In prima faza am nevoie de masuratori pentru succesiune si primarie si ulterior continuam cu intabulare casa si teren.

Nic**** Pet**


Actualizare cadastru teren si constructie Sarata Monteoru, jud. Buzau. Am cadastru si intabulare din anul 2014, cand am cumaparat terenul. Teren in suprafata de 500 mp. Am edificat o casa ulterior cu autorizatie de cOnstruire ai am si receptia. Casa e P+1E si are 140 mp construiti total.

Ghe***** *


Cadastru si intabulare apartament 3 camere in Buzau, decomandat, apeoximativ 65 mp in Buzau. Am hotarare judecatoreasca din ianuarie 2020.

Nas**** Cri*****


Cadastru si intabulare casa cu teren. Teren de 180 mp, concesionat pe 25 ani de la primaria Nehoiu. Casa edificta in anul 1955, P+M, 80 mp construiti la sol. Am contract de vanzare cumparare din 1999, contract de concesionare.

Ghe***** Mar**

mau******@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in comuna Plevna. Terwn in suprafata de 800 mp, casa veche pe parter de 90 mp. Proprietarul are titlul de proprietate, impozitele sunt la zi

Tom* Cos***


Cadastru si intabulare PLUS INTARUSARE teren extravilan in sat Albesti, comuna Smeeni, Jud. Buzau Am carte funciara dar este veche, CONTRACT DE vanzare cumparare din anul 2000. Suprafata 32 ari. Nr. topo: 36

Per*** *


Parcela de 2000 mp, am pe titlul de proprietate intravilan arabil. Terenul este liber de constructii si imprejmuit. Doresc trecerea in intravilan curti constructii a 2 300 mp din teren pentru a putea construi Proprietatea e in sat Cislau spre Nehoiu. De jur imprejur sunt case. Am cadastru si intabulare din noiembrie 2019 dar este in intravilan arabil pentru ca asa este si pe titlu.

Car*** Adr***


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere in loc. Buzau, zona centrala. Am act de proprietate, contract de vanzare cumparare din 1992, prima inregistrare. Suprafata apartamrnt 95 mp construiti. Bloc cu 10 etaje.

Tod****** Mag******

mag***************@**********


Cadastru si intabulare la Vadu Pasi, jud. Buzau. Am contract de vanzare cumparare pe teren din anul 2015, autorizatie de construire, receptie din anul 2018. Teren in suprafata de 730 mp, casa are 170 mp , P+M.

Nic**** Cri*****


Masurare-intarusare teren in loc. Glodeanu Silistea, sat Vacareasca, jud. Buzau. Am cumparat proprietatea casa cu teren acum 2 luni. SUprafata terenului e de 1200 mp, forma dreptunghiulara, 4 puncte.

Bad** ioa**


Cadstru si intabulare la Casa si teren detinute comuna Sageata jud Buzau. Exista Contract de vanzare cumparare si dezbatere mostenire in anul 2018. Nu este cadastru si intabulare pentru teren si casa Suntem 2 coproprietari mostenitori. Suprafata teren de 1000 mp, casa e veche construita din paianta, 1975, 80 mp.

Ili* Flo*******

pgf******@**********


Trasare - delimitare limitei de proprietate in Buzau, Jud. Buzau. Am cadastru si intabulare din anul 2011, planul de amplasament Suprafata teren de 290 mp, 10 puncte, forma de L

Lef*** Mih**

mih********@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren PLUS DEZMEMBRARE IN 2 LOTURI in loc. Buzau. Am succesiune din anul 2014. Suprafata teren de 380 mp, casa are 120 mp. Dezmembrarea va fi in 2 loturi egale ( casa se va imparti si ea in 2 )

Str*** Mar*****Top 10 Experti in Buzau

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret