Lista lucrari de Cadastru si Intabulare casa in Prahova


Localitatea Loloiasca, Casa cu teren, detin titlul de proprietate si act de vanzare cumparare. Terenul are 1300 mp, intravilan, iar casa are cca 100 mp, casa pe parter.

Din* Mar*****


Localitatea Nedelea, Com. Aricestii Rahtivani, la 20 km de Ploiesti, teren in suprafata de 803 mp conf. certificat de mostenitor, casa are aproximativ 100 mp si este doar pe parter, detin 2 ( doua) succesiuni, una facuta inainte de 2009 , a doua am facut-o in 2019. Am si titlul de proprietate care a stat la baza succesiunii. Valoarea proprietatii din succesiune nu o stiu.

Tom****** Rob***

tom***************@**********


Loc. Valenii de Munte, detin titul de proprietate, cadastru doar pe partea de jos, doresc cadastru pe partea de la etaj daca se poate, daca nu refac cadastrul pt tot. . Am construit etajul pana in anul 2000. Casa ( parter plus 1 ) . cu teren , supr.104 mp. iar terenul aprox. 2000.

Moi** Mar***

ana************@**********


Buna ziua, Doresc impreuna cu fratele meu sa vindem casa parintilor, comuna Gorgota, jud.PH. Casa are supraf.de 70Mp si un teren de 1150 MP. Am facut succesiunea dupa ambii parinti in octombrie 2019 si avem certificate de mostenitori. Dorim cadastru si intabulaare pentru a putea face vanzarea acestei locuinte, construita de parinti nostri in anul 1963, cand nu se elibera autorizatie de constructie.

Flo***** Fel****

fel********@**********


Loc. Telega, teren in suprafata de 700 mp, casa in suprafata de pe Parter de aproximativ 100 mp. Am facut succesiunea prin anul 2002. Proprietatea este pe rol.

And*** Con*******


Loc. Maneciu Pamanteni, casa cu teren, 770 mp teren, casa din caramida in suprafata de 50mp si un grajd de 29,5 mp, doar pe parter. Am facut succesiunea in mai 2019, am si contract de vanzare cumparare. Valoarea proprietatii din succesiune nu o stiu, nu este specificata.

Por**** Ale******


Sat Catina, Comuna Floresti, casa veche cu teren; terenul are suprafata 150 mp si casa 32 mp. Am nr. cadastral provizoriu 340, CF 245, act de partaj voluntar din anul 2003, fisa corpului de proprietate. Doresc planurile ortofoto pentru cei e la Distrigaz, coordonatele STEREO 70

Sto*** Nic****


Cadastru si intabulare in PLoiesti, zona Republicii, Str. Banesti, casa cu teren, teren 308 mp, casa batraneasca Parer, 105 mp construiti. Am achizitionat in urma cu 20 ani cu contract de vanzare cumparare.

Ghe***** Lau******


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Vadu Sapat, langa Mizil, teren in suprafata de 800 mp, casa veche batraneasca din anii 1960 in suprafata de 120 mp. Proprietarul are titlul de proprieatate, proprietatea este luata pe rol.

Nec***** Mar***


Doresc cadastru si intabulare la casa cu teren ; teren de 2500 mp, casa are 100 mp doar pe parter; Localitate: Comarnic; Detin certificat de mostenitor, am facut succesiunea in anul 2013; prima succesiune este din 1996; Suntem 7 mostenitori.

Daf****** *


Doresc cadastru si intabulare casa cu teren in Loc. Busteni plus alipirea cu un teren vecin. Am casa cu teren din anul 2000 si casa receptionata in anul 2001. Terenul are 500 mp. Casa P+1E in suprafata de 160 mp construiti. terenul extravilan achizitionat in anul 2020 este extravilan si are 380 mp. Doresc si alipirea acestor 2 proprietati. Zona Zamora din Busteni.

Mih** *


Cadastru si intabulare teren de 500 mp intravilan si constructie de 198 mp, P+1E+pod; casa este la gri, urmeaza sa iau receptia. La teren am cadastru si intabulare, am achizitionat terenul in anul 2004. Locatie: Ploiesti

Vir*** Ghe*****


Cadastru si intabulare casa cu teren in Ploiesti.Teren in suprafata de 200 mp, casa e veche, pe parter in suprafata 80 mp. Am certificat mostenitor din anul 2016, terenul se afla inca in proprietatea primariei ,se solicita cadastru si intabulare in vederea radierii unui litigiu solutionat.

Pre** *

pre**************@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Baltesti, Prahova. Teren in suprafata de 350 mp, casa veche din 1933 in suprafata de 81 mp. Am certificat de mostenitor, planul vechi al casei.

Bor*** Mar**


Vreau cadastru si intabulare la casa cu teren in Ploiesti. Suprafata teren 350 mp iar casa are 100 mp pe parter. Zona : Dorobantu Am act de partaj voluntar din 1995. Am nevoie si de planurile pentru urbanism si obtinerea autorizatiei de construire si a urbanismului.

Dum******* Mar***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Cocorasti colt. Teren in suprafata de 1100 mp, casa e veche, pe parter, suprafata de 80 mp Am favut succesiunea in anul 2018.

Dra*** Mih****


Com. Brebu, Casa cu teren, supraf. 170 mp, casa cu terasa, supraf. Teren 950 mp, contract vanzare cumparare pe teren, casa construita in 2007-2008. Am toate documentele necesare pentru cadastru si intabulare

Oni** Sca****

oni*****@**********


Cadastru si intabulare in comuna Valcanesti, Jud, Prahova la teren de 2500 mp cu casa locuibila si grajd; suprafata casa de 60 mp; Am certificat de mostenitor si contract de intretinere.

Dom*** Geo***


Cadastru si intabulare la casa cu teren pe Brancoveanu Voda, langa Biserica Vasile, loc. Ploiesti, jud. Prahova Am documentele casei, succesiune facuta acum 8 ani, sentinta judecatoreasca definitiva de acum 4 ani. Suprafata teren de 200 mp, casa are 120 mp e veche batraneasca , 23 ani si un sopru.

Con*********** Ion*******


Cadastru si intabulare casa cu teren in Comarnic. Suprafata teren de 1200 mp, casa veche batraneasca de cca 80 mp si anexa cu dormitor baie bucatarie. Am autorizatie de cinstruire din 2003, receptie din anul 2004. Am contract de vanzare cumparare.

Pic***** Ele**


Masurare casa cu teren in loc. Lapos, Jud. Prahova. Imi este necesara la primraie dar si la succesiune. Suprafata teren : 1000 mp, casa e pe parter, veche si are cam 10 camere cu tot cu hol, 100 mp.

Vas*** Ale******

ava******@*********


Casa proprietate prin act de vanzare de la bunici .Suntem doi proprietari,eu si sora mea.

Tug** Flo*************

lui********@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Sinaia. Casa e consolidata acum 4 ani, e P+M. Am autorizatie de construire si receptie. Terenul in suprafata de 65 mp pe care este amplasata casa este in proprietate. Am cumparat acest teten de la primarie in 1993.

Tap* Mar******

mar**********@**********


Cadastru si intabulare casa cu terne in comuna Balta Doamnei, sat Curcubeu. Am titlu de proprietate pe teren, casa construita in anul 1990. Casa are 200 mp construiti total, P+M Terenul are suprafta de 7500 mp, intravilan si arabil pentru gradina. Imi trebuiesc si planurile pentru a ma racorda la reteaua de gaze.

Flo*** Vas***

fyo************@**********


Cadastru si intabulare PLUS DEZMEMBRARE casa cu teren in Baicoi, Jud. Prahova. Am facut o succesiune in anul 2000, acum urmeaza sa facem o alta succesiune. Suprafata terenului e de 1000 mp, casa e veche P+E de cca 120 mp. Dezmembrarea se va face in 5 loturi, 1 lot va avea si casa, restul fara csa.

Sca**** Cos**********


Top 10 Experti in Prahova

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret