Nu mai pierde timpul cautand raspunsuri si lamuriri!

Obtine raspunsurile corecte la orice intrebare din domeniul cadastru, intabulare, topografie, geodezie sau auditare energetica, de la cei mai buni experti din Romania

Ce inseamna consultanta de specialitate?

Atunci cand vrei sa construiesti un imobil, sa cumperi sau sa vinzi o proprietate, sa achizitionezi un teren sau sa faci un credit bancar, sa intri in posesia unei mosteniri sau sa lasi mostenire o constructie, iti vor fi solicitate o multime de documente, de care probabil nu ai mai auzit si care iti vor fi de folos poate doar o data in viata. Totusi, fara ele, nu vei putea sa duci la capat proiectul, oricare ar fi el.

Consultanta de specialitate inseamna ca avem grija sa iti raspundem la intrebarile legate de domeniul nostru. Iti oferim sfaturi de specialitate in functie de proiectul tau, iti spunem de ce documente ai nevoie pentru finalizarea proiectului si te ajutam sau te indrumam pe calea potrivitam pentru a le obtine.

Suntem sinceri si transparenti cu fiecare client in parte si asta ne-a ajutat sa formam o retea nationala de experti, gata sa rezolve orice problema cu care te confrunti!

Cand ai nevoie de consultanta de la noi?

Ai nevoie de consultanta cand nu ai documentatia completa pentru lucrarea ta si nu stii ce iti trebuie sau cum sa obtii, cand nu stii exact de ce servicii ai nevoie pentru a incheia o anumita tranzactie imobiliara, cand vrei sa stii cum se face o dezmembrare sau o alipire de teren sau cand vrei sa intelegi mai bine de ce ti se solicita anumite documente si cum te vor ajuta acestea. De asemenea, ai nevoie de consultanta si atunci cand vrei sa intri in posesia unei mosteniri si nu stii cum se procedeaza si de ce ai nevoie.

Indiferent ce proiect ai sau care este serviciul pentru care soliciti oferte de la reteaua noastra de experti, vei primi oricum servicii de consultanta. Pentru ca vrem sa intelegi foarte bine cum te ajutam, pentru ce platesti si ce trebuie sa faci in continuare. Pentru ca ne pasa de timpul si banii tai!

In ce domenii oferim consultanta?

Oferim consultanta de specialitate in domeniile in care sunt experti. Ne poti contacta daca ai o intrebare legata de:

Avem experti in toata tara, gata sa iti raspunda la intrebari, sa te indrume si sa iti dea sfaturi eficiente si transparente in legatura cu proiectul tau, indiferent in ce categorie se incadreaza acesta!

De ce sa ai incredere in noi?

Stim ca nu este usor sa ai incredere, mai ales atunci cand succesul proiectului tau depinde de calitatea serviciilor de cadastru, intabulare si topografie pe care le primesti. O greseala minora intr-un document, masurare sau studiu geotehnic poate duce la pierderi financiare mari pentru tine si mai ales, la investitii ineficiente de timp si bani. Cateva puncte pentru care merita sa ne acorzi increderea ta:

Cum poti obtine consultanta?

Daca ai nevoie de consultanta, ne poti suna la 0728.665.371, ne poti scrie un email la adresa contact@cadastru24.ro sau poti completa o cerere de oferta AICI alegand serviciul de Consultanta Cadastru si Intabulare.