Obtine rapid si la pretul corect extrasul de carte funciara pentru informare

Peste 700 de experti in cadastru si intabulare sunt gata sa te ajute peste tot in Romania

Ce este extrasul de carte funciara?

Legislatia din Romania prevede ca fiecare imobil sa fie inregistrat in cartea funciara, care reprezinta practic un document de identitate al cladirii tale. Cartea funciara va contine informatii despre dreptul de proprietate asupra imobilului, descrierea constructiei, vecinatatile acesteia si diferite date privind uzufruct, ipoteci si alte privilegii imobiliare.

Extrasul de carte funciara este un document informativ cu privire la situatia imobilului care face obiectul unei tranzactii sau actiuni, la momentul prezent.

Extrasul de carte funciara este de trei tipuri: pentru informare (avand rol pur informativ, nu poate sta la baza unei tranzactii), in extenso (face referire la istoricul imobilului) si pentru autentificare (este necesar pentru incheierea unei tranzactii imobiliare, la solicitarea notarului public).

Ce este extrasul de carte funciara pentru informare?

Extrasul de carte funciara pentru informare are valoare pur informativa si poate fi solicitat de catre oricine, chiar daca solicitantul nu detine drepturi de proprietate asupra imobilului.

Acest extras cuprinde trei parti:

Cand ai nevoie de extras de carte funciara?

Poti avea nevoie de extras de carte funciara in urmatoarele situatii:

Obtine oferte

Daca ai nevoie de extras de carte funciara pentru informare sau ai intrebari referitoare la proiectul tau, ne poti suna la 0728.665.371, ne poti scrie un email la adresa contact@cadastru24.ro sau poti completa o cerere de oferta AICI alegand serviciul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Nu uita sa ne lasi cat mai multe detalii despre lucrarea ta!