Servicii de intabulare de la peste 700 de specialisti din toata tara

Te ajutam sa duci la capat orice lucrare de intabulare teren, casa sau apartament, rapid si la pretul corect

Ce este intabularea?

Intabularea reprezinta inscrierea definitiva a unui drept de proprietate sau drept real imobiliar in cartea funciara a unui imobil. Mai exact, prin intabulare (si inscrierea in cartea funciara) se dovedeste faptul ca acel apartament, teren sau casa iti apartine pe deplin si poti desfasura tranzactii imobiliare si alte proiecte pe respectiva proprietate.

Cand ai nevoie de intabulare?

Intabularea este necesara ori de cate ori un bun imobiliar, imobil sau teren, devine obiectul unei tranzactii, schimbari de destinatie sau folosinta, instrainare de orice tip.

Daca nu realizezi intabulare nu vei putea sa vinzi o casa, un apartament sau un teren, nu vei putea sa deschizi un magazin intr-un imobil existent sau sa schimbi destinatia unui imobil, nu vei putea sa iti construiesti o noua casa sau un nou sediu.

Pentru toate aceste operatiuni si pentru multe altele, vei avea nevoie de Extrasul de Carte Funciara, care are la baza actul de intabulare.

Cu ce tip de intabulare te putem ajuta noi?

Pe scurt, echipa noastra formata din peste 700 de specialisti autorizati ANCPI te poate ajuta cu intabulare pentru orice tip de lucrare, oferindu-ti in acelasi timp si consultanta de specialitate in domeniu. Printre cele mai frecvente cereri pe care le primim se numara:

Cat dureaza pana obtii documentatiile de intabulare?

La fel ca si in cazul documentatiei cadastrale, procesul de intabulare poate dura de la 2 zile si pana la 15 zile, in functie de tipul lucrarii tale, motivul pentru care soliciti intabularea, documentele pe care le ai si nevoile tale. Reteaua noastra nationala de experti in intabulare se va asigura ca vei avea realizata intabularea in cel mai scurt timp posibil, in mod eficient si la un pret cu adevarat corect.

Obtine oferte

Daca ai nevoie de servicii de intabulare sau ai intrebari referitoare la proiectul tau, ne poti suna la 0728.665.371, ne poti scrie un email la adresa contact@cadastru24.ro sau poti completa o cerere de oferta AICI alegand serviciul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Nu uita sa ne lasi cat mai multe detalii despre lucrarea ta!