Studii geotehnice de calitate, la timp si la pretul corect, pentru ca tu sa construiesti in siguranta

Reteaua noastra nationala cuprinde Top 10 experti in geodezie, gata sa te ajute!

Ce este studiul geotehnic?

Studiul geotehnic este un ansamblu de documente care ofera toate informatiile necesare despre calitatea si proprietatile solului unui anumit teren pe care urmeaza sa fie amplasata o anumita constructie.

Studiul geotehnic este realizat atat pentru constructii civile (precum blocuri de locuinte, case sau spatii comerciale), cat si pentru cladiri cu destinatie industriala, constructii agrozootehnice si energetice, retele de transport sau utilitati.

In urma rezultatelor studiului geotehnic se va realiza proiectul viitoarei cladiri si se va stabili care sunt caracteristicile necesare pentru rezistenta si fundatie, pentru asigurarea unei cladiri sigure si durabile.

Cand ai nevoie de studiu geotehnic?

Ai nevoie de un studiu geotehnic inainte de a incepe proiectul de constructie al oricarei cladiri noi, fie ca vorbim despre o casa in care vei locui sau o cladire cu alta destinatie (hala industriala, depozit, etc.).

Astfel vei fi sigur ca terenul pe care urmeaza sa construiesti are proprietatile necesare si vei putea sa proiectezi viitoarea cladire astfel incat sa fie una sustenabila si sigura pentru viitoarele activitati careia ii este destinata.

Obtine oferte

Daca ai nevoie de studiu geotehnic sau ai intrebari referitoare la proiectul tau, ne poti suna la 0728.665.371, ne poti scrie un email la adresa contact@cadastru24.ro sau poti completa o cerere de oferta AICI alegand serviciul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Nu uita sa ne lasi cat mai multe detalii despre lucrarea ta!