Cauta Lucrare

- 6651 rezultate gasite -

Trasare limite de teren din popesti leordeni, ilfov. Teren de 2000 mo, 14 PUNCTE TARUSI


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE Sp Comercial in Nerva Traian, Sector 3, Bucuresti. Suprafata aprox 350 mp cu tot cu terase.


CADASTRU SI INTABULARE / TEREN / GALATI / GALATI SUPRAFATA TEREN - 370 MP CASA DOAR PARTER - 3 CAMERE ANEXA - 16 MP (FARA AUTORIZATIE) DETIN HOTARAREA JUDECATOREASCA


Apartament cu 3 camere cu modificari (demolare debara si extindere logie) fara autorizatie (modificari mai vechi de 3 ani) . Am nevoie de o expertiza MPLAT (necesara pentru refinantare credit) si apoi masuratori cadastrale + actualizarea la OCPI a noilor suprafete.


CADASTRU SI INTABULARE + RELEVEE Teren 310 mp pe care se afla o constructie P+1E, amprenta la sol de cca 110 mp, desfasurata de 250 mp in loc Constanta, Str Stefan Octavian Iosif, Jud Constanta. Relevee necesare pentru expertiza tehnica mlpat.


CADASTRU SI INTABULARE Ap cu 2 camere in Loc Galati, Jud Galati. Detin certif de mostenitor.


RELEVEU MASURARE SPATIU COMRCIAL GHERETA IN SECTOR 6, BUCURESTI 34 mp, Str. Iuliu maniu Doar releveu


CADASTRU SI INTABULARE / ILFOV / BUFTEA Teren intravilan cu suprafața de 500 metri pătrați, fără construcție, obținut la partaj, dintr-un total de 1000 metri patrati, prin sentința civila.


DEZMEMBRARE / LOTIZARE / ILFOV / 1 DECEMBRIE Teren intravilan in loc. 1 Decembrie, Ilfov, in suprafata de 2213 m, deschidere 18 m. Detinem certificat de mostenitor (3 mostenitori), Carte funciara pe numele defunctului, nu a fost inca intabulat dreptul de proprietate...urmeaza sa iasa Cartea funciara cu numele noastre. Se doreste impartirea terenului in 2 loturi inegale ca suprafata, un teren de 500 m in fata si inca un teren in spate de aprox 1500 m cu drum de servitute de 5 m.


CADASTRU SI INTABULARE / CALARASI / RADU VOD (LUPSANI) SUPRAFATA TEREN - 2800 MP CASA DOAR PARTER - 4 CAMERE SI UN HOL FARA MODIFICARI SAU EXTINDERI DETIN TOATE ACTELE NECESASRE


RIDICARE TOPOGRAFICA neavizata OCPI pentru un Teren de 2400 mp pe care se afla o casa pe parter de cca 180 mp in Loc Voluntari, Jud Ilfov.


CADASTRU SI INTABULARE TEREN EXTRAVILAN / CONSTANTA / PALAZU MARE SUPRAFATA TEREN - 8200 MP AM TRIMIS SI ACTELE PE WHATSAPP


STUDIU GEOTEHNIC Teren amplasat in comuna Clinceni, jud. Ilfov 1 foraj la max 6 m adancime pt construire anexa