Servicii topografice de TOP de la TOP 10 experti din Romania

Te ajutam cu intocmirea planurilor topografice, ridicarilor topografice, trasarilor si intarusarilor pentru terenuri, mereu la timp si la pretul corect!

Ce este topografia?

Sub aspect conceptual, topografia este stiinta ce cuprinde totalitatea tehnicilor ce stau la baza intocmirii hartilor si a planurilor ce reprezinta portiuni ale suprafetei terestre.

Cu ce servicii topografice te putem ajuta?

Reteaua noastra nationala cuprinde peste 700 de experti topografi care te pot ajuta cu:

Ce este planul topografic?

Planul topografic este o reprezentare conventionala, micsorata, a proiectiilor orizontale a detaliilor topografice de pe o portiune restransa a suprafetei terestre, redusa la o anumita scara, fara a tine seama de curbura pamantului.

In elaborarea planului topografic, specialistul va tine cont de: dimensiunile terenului, cotele pe laturile imobilului, constructiile si regimul de inaltime al acestora, retele edilitare (utilitati, internet, etc.), drumuri, vegetatie, curbe, cote de nivel, etc.

Planul topografic este avizat prin intermediul unui aviz tehnic.

Ce este ridicarea topografica si cand ai nevoie de acest serviciu?

Ridicarea topografica reprezinta ansamblul actiunilor si lucrarilor desfasurate in vederea intocmirii unui plan topografic.

Ai putea avea nevoie de ridicari topografice in urmatoarele situatii:

Ce inseamna trasare / intarusare teren / constructie?

Un alt serviciu topografic oferit de reteaua noastra nationala de experti, consta in trasarea si intarusarea unui teren sau a unei constructii.

Trasarea presupune realizarea masuratorilor topografice si marcarea pe teren a punctelor de contur, prin intocmirea unui proiect de executie.

Trasarea terenurilor este necesara pentru înțărușare sau materializarea proprietatii in teren si pentru trasarea constructiilor si a elementelor acestora: cote constructii, axe, goluri si asa mai departe.

Obtine oferte

Daca ai nevoie de servicii topografice de top sau ai intrebari referitoare la proiectul tau, ne poti suna la 0728.665.371, ne poti scrie un email la adresa contact@cadastru24.ro sau poti completa o cerere de oferta AICI alegand serviciul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Nu uita sa ne lasi cat mai multe detalii despre lucrarea ta!