Servicii de cadastru de la top 10 experti din Romania

Economiseste timp si bani, alegand reteaua noastra nationala de cadastristi gata sa te ajute la timp, cu orice proiect.

Ce este cadastrul?

Cadastrul este un serviciu realizat doar de un expert autorizat ANCPI care prin activitatea sa va identifica, masura si descrie orice tip de imobil, fie ca vorbim despre case, apartamente, terenuri intravilane sau extravilane, constructii. Dupa efectuarea masurarii si descrierii, imobilul in cauza este inregistrat registrele cadastrale si poate fi reprezentat grafic pe hartie si in planurile cadastrale.

Cadastrul ajuta deci la tinerea evidentei tuturor proprietatilor noi sau vechi.

Cand ai nevoie de cadastru?

De obicei, ai nevoie de cadastru ori de cate ori intentionezi sa inchei o tranzactie imobiliara sau sa desfasori un proiect in domeniul constructiilor. Cele mai intalnite situatii in care ai nevoie de cadastru sunt urmatoarele:

Top documentatii cadastrale de care ai putea avea nevoie

In functie de tipul proiectului tau si motivul pentru care ti se solicita cadastru, poti avea nevoie de urmatoarele documentatii cadastrale, pe care le poti obtine doar cu ajutorul unui expert autorizat ANCPI:

Cat dureaza pana obtin documentatiile cadastrale?

Daca apelezi la un specialist in cadastru si mai ales la reteaua noastra nationala formata din TOP 10 experti din Romania, termenul de obtinere a oricarei documentatii mai sus mentionate si nu numai variaza de cele mai multe ori intre 1 si 3 zile lucratoare. La OCPI, termenul de eliberare a documentatiilor cadastrale poate fi de minim 2 zile si maxim 15 zile, in functie de tipul proiectului, motivul pentru care ai nevoie de cadastru si documentatia necesara.

Ceea ce trebuie sa stii este ca fara serviciile de cadastru nu vei putea merge mai departe catre finalizarea proiectului tau. Prin urmare, daca ai in vedere o anumita lucrare de viitor ce implica un apartament, o casa sau un teren, cel mai bine este sa te ocupi din timp de procedurile cadastrale.

Obtine oferte

Daca ai nevoie de servicii de cadastru sau ai intrebari referitoare la proiectul tau, ne poti suna la 0728.665.371, ne poti scrie un email la adresa contact@cadastru24.ro sau poti completa o cerere de oferta AICI alegand serviciul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Nu uita sa ne lasi cat mai multe detalii despre lucrarea ta!