Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Prahova


Localitatea Loloiasca, Casa cu teren, detin titlul de proprietate si act de vanzare cumparare. Terenul are 1300 mp, intravilan, iar casa are cca 100 mp, casa pe parter.

Din* Mar*****


Teren de 970 mp, intravilan, in localitatea Corlatesti, COm. Berceni, la aproximativ 5 km de Ploiesti Detin contract de vanzare cumparare

Dic* Flo***

flo************@**********


Localitatea Nedelea, Com. Aricestii Rahtivani, la 20 km de Ploiesti, teren in suprafata de 803 mp conf. certificat de mostenitor, casa are aproximativ 100 mp si este doar pe parter, detin 2 ( doua) succesiuni, una facuta inainte de 2009 , a doua am facut-o in 2019. Am si titlul de proprietate care a stat la baza succesiunii. Valoarea proprietatii din succesiune nu o stiu.

Tom****** Rob***

tom***************@**********


Loc. Valenii de Munte, detin titul de proprietate, cadastru doar pe partea de jos, doresc cadastru pe partea de la etaj daca se poate, daca nu refac cadastrul pt tot. . Am construit etajul pana in anul 2000. Casa ( parter plus 1 ) . cu teren , supr.104 mp. iar terenul aprox. 2000.

Moi** Mar***

ana************@**********


Buna ziua, Doresc impreuna cu fratele meu sa vindem casa parintilor, comuna Gorgota, jud.PH. Casa are supraf.de 70Mp si un teren de 1150 MP. Am facut succesiunea dupa ambii parinti in octombrie 2019 si avem certificate de mostenitori. Dorim cadastru si intabulaare pentru a putea face vanzarea acestei locuinte, construita de parinti nostri in anul 1963, cand nu se elibera autorizatie de constructie.

Flo***** Fel****

fel********@**********


Loc. Telega, teren in suprafata de 700 mp, casa in suprafata de pe Parter de aproximativ 100 mp. Am facut succesiunea prin anul 2002. Proprietatea este pe rol.

And*** Con*******


Loc. Maneciu Pamanteni, casa cu teren, 770 mp teren, casa din caramida in suprafata de 50mp si un grajd de 29,5 mp, doar pe parter. Am facut succesiunea in mai 2019, am si contract de vanzare cumparare. Valoarea proprietatii din succesiune nu o stiu, nu este specificata.

Por**** Ale******


Certificat energetic casa de 50 mp in Maneciu Pamanteni

Por**** Ale******


Sat Catina, Comuna Floresti, casa veche cu teren; terenul are suprafata 150 mp si casa 32 mp. Am nr. cadastral provizoriu 340, CF 245, act de partaj voluntar din anul 2003, fisa corpului de proprietate. Doresc planurile ortofoto pentru cei e la Distrigaz, coordonatele STEREO 70

Sto*** Nic****


Loc. Nedelea, am achizitionat in 2019 terenul de 420 mp si casa de 140 mp la sol. Doresc trasarea intarusarea proprietatii, 4 puncte, forma aproape dreptunghiulara, trapezoidala.

Chi**** Flo***


Recctificare cadastru apartament cu 3 camere, in Ploiesti, zona Cantacuzino. Suprafata utila e de 57 mp. E o greseala in acte, este trecuta suprafata construita in loc de cea utila ( 57 mp). Detin toate documentele necesare intabularii.

Enc****** Lor*****


Comuna Apostolache, am cadastru din anul 2000.. Vecinul isi construieste gard si intra pe proprietatea mea. Terenul are 2148 mp, are forma neregulata. Pe latura cu vecinu sunt vreo 3 4 puncte. Doresc marcarea limitei de proprietate.

Udr** Ioa**


Loc. Valenii de Munte, doresc doar masuratoarea pentru primarie pe rol. Terenul are suprafata de 3800 mp. Terenul e intravilan. Terenul e liber de constructii si este imprejmuit cu gard de plasa si lemn

Tud*** Cri*****


Localitatea Colceag, teren la intrarea in sat in suprafata de 1950 mp, extravilan arabil. Doresc cadastru si intabularea, dezmembrarea in 2 loturi si schimbarea destinatiei sa pot constui pe unul din loturi. Detin sentinta judecatoreasca de acum 3 ani, ca urmare a impartirii intre frati si e luat pe rol

Pop* Dan****


In Ploiesti, doresc coordonatele STEREO 70 si planul de amplasament pentru ca imi cer cei de la gaze pentru racordare. Am achizitionat proprietatea acum 3 ani. Teren 150 mp, casa 100 mp. Proprietatea e in zona sudului, str. Lacauti

Buc****** Cri*****


Doresc cadastru si intabulare la un teren extravilan de 4000 mp in Loc. Marginea Padurii, comuna Jugurel, langa Mizil, doresc . Am titlul de proprietate, este luat pe rol.

Eug** Mar***


Doresc cadastru si intabulare apartament in Sinaia, la demisol suprafata de 52 mp care are si garaj de 13 mp. Garajul de 13 mp e cladire individuala pe terenul in indiviza. Garajul este si el in acte. Casa D+P+1E edificata in anul 1960. In anul 1992 s-au facut accte de vanzare cumparare pentru fiecare dintre etaje ( 3 in total). Unul dintre nivele, respectiv parter s-a vandut acum 2 ani.

Ban**** Iul**


Cadastru si intabulare apartament 3 camere in Mizil, suprafata de 50 mp. Am achizitionat apartamentul prin anii 1990 cu contract de vanzare.

Vla*** Tud**


Cadastru si intabulare in PLoiesti, zona Republicii, Str. Banesti, casa cu teren, teren 308 mp, casa batraneasca Parer, 105 mp construiti. Am achizitionat in urma cu 20 ani cu contract de vanzare cumparare.

Ghe***** Lau******


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Vadu Sapat, langa Mizil, teren in suprafata de 800 mp, casa veche batraneasca din anii 1960 in suprafata de 120 mp. Proprietarul are titlul de proprieatate, proprietatea este luata pe rol.

Nec***** Mar***


Doresc cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Ploiesti, zona de vest, aleea godeanu, 42 mp. Am facut succesiunea in martie 2020.

Bai****** Seb******


Doresc certificat energetic apartament cu 2 camere in Ploiesti, 65 mp construiti, bloc P+4E

Bai****** Seb******


Doresc cadastru si intabulare la casa cu teren ; teren de 2500 mp, casa are 100 mp doar pe parter; Localitate: Comarnic; Detin certificat de mostenitor, am facut succesiunea in anul 2013; prima succesiune este din 1996; Suntem 7 mostenitori.

Daf****** *


Doresc cadastru si intabulare casa cu teren in Loc. Busteni plus alipirea cu un teren vecin. Am casa cu teren din anul 2000 si casa receptionata in anul 2001. Terenul are 500 mp. Casa P+1E in suprafata de 160 mp construiti. terenul extravilan achizitionat in anul 2020 este extravilan si are 380 mp. Doresc si alipirea acestor 2 proprietati. Zona Zamora din Busteni.

Mih** *


Doresc intarusarea unui teren de 1000 mp pe 2 laturi, 3 puncte, in com. Talea, Breaza. Forma terenului e dreptunghiulara. Am cadastru si intabulare, am achizitionat terenul acum 2 ani. Terenul e intravilan.

Sto*** Flo***Top 10 Experti in Prahova

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret