Lista lucrari de Trasare / Intarusare Teren / Constructie in Ilfov


Teren intravian arabil cu suprafata 3502 m^2, obtinut prin contract de vanzarare cumparare, delimetat de 7 puncte cadastrale. Cadastru si intabulare facute. Terenul este situat in orasul Magurele, sat Dumitriana/ Doresec marcarea acestor acestor puncte conform cu coordonate din acte.

Zub**** Ale***

alx*******@**********


Este in comuna Vidra. Sunt 2 loturi de 350mp fiecare. Doresc un pret pentru trasare. Vreau sa-mi ridic gardul. Loturile sunt lipite si ar fi 6 puncte

Pat******** Mir***

mir***************@**********


Teren in comuna Berceni, doresc delimitarea terenului in suprafata de 581 mp, 4 puncte

Zot*** Lau**


Doresc intarusarea celor 4 puncte ale unui teren extravilan de 500 mp, 50x10, in loc Popesti Leordeni, Jud. Ilfov. Terenul a fost achizitionat in toamna anului 2019, am cadastru, coordonatele GPS.

Var** Cri*****

var************@**********


in Localitatea Gruiu, Lipia, casa la curte pe parter in suprafata de aproximativ 65 mp, doresc doar masuratorile interioare, la casa schita semnata si stampilata de catre cadastrist. Proprietatea este achizitionata in anul 2019 dar nu am schita interioara, suprafata utila.

Van***** Mih****


Loc. Pantelimon, aproape de Manastirea Cernica, doresc trasarea pentru ca se construieste un gard de catre vecin pe 2 puncte. Trasarea este urgenta. Am cumparat 532 mp teren in anul 2013.

Dic****** Geo*****


Doresc intarusarea terenului achizitionat de vreo 2 ani , suprafata de 600 mp, la iesirea din Sector 5, apartine de Magurele. Are forma dreptunghiulara si are 4 colturi. Detin contract de vanzare cumparare, extras CF, cadastru.

het** pet**

pet********@**********


Doresc intarusare teren de 423 mp intravilan in Vadul Anei, aproape de Branesti, forma dreptunghiulara dar sunt 5 tarusi, are dubla deschidere iar pe un colt sunt 2 puncte ( 2 un stalp de curent). Am cadastru si intabulare, am mai facut o data intarusarea.

Par****** Adr***


Doresc intarusarea unui teren de 380 mp in loc. Vidra achizitionat in anul 2019. Am achizitionat acest lot care este lipit de curtea mea,prin urmare acum am deschidere la 2 strazi. Doresc sa stiu care sunt limitele acestui teren. Sunt 4 puncte in total, dar doresc doar la celelalte 2 puncte pentru ca 2 sunt la curtea mea. Am extras CF, planul, tot ce-mi trebuie.

Cal** Dan****


Doresc intarusarea a 2 terenuri in loc. Pantelimon, vis a vis de Manastirea Cernica. Terenurile au forma dreptunghiulara, 4 puncte fiecare. Ele sunt in aceeasi tarla, dar separate. Total 8 puncte. Am cadastru, extras cf, planuri.

Bol** Vic*********


Intarusare teren in Domnesti Teghes, Jud. Ilfov. Teren in suprafata de 2510 mp, 14 puncte. Doresc intarusarea doar a 11 puncte, ca sa construiesc gardul cu vecinul. Am cadastru si intabulare, planuri.

Cal** Cla****


Intarusare teren de 916 mp in Ciorogarla, 4 colturi. Am achizitionat terenul acum 2 ani, si avem toate actele, extras cf, coordonate.

Mun***** Ion**


Delimitare, masurare teren in Voluntari, Drumul Bisericii, in complex rezidential. Suprafata terenului este de 23 mp, loc de parcare.

Elv*** Bec***


Masurare , delimitare proprietate in Voluntari a unui teren cu casa; terenul are 912 mp, pe malul lacului, 7 puncte .

Tuc* Mar***


Intarusare teren in Otopeni, zona Odai, Str. Constantin Brancoveanu. Teren in forma de trapez, 30 x 17 , suprafata de 510 mp, 4 colturi, 4 puncte de intarusat. Terenul a mai fost intarusat, am cadastru si intabulare, coordonate stereo, planul de amplasament, extras carte funciara. As dori daca se poate azi sau maine, pentru ca sambata vine gardul.

Leo*** Ion**


Trasare-intarusare teren cu casa; doresc sa punctez limita de proprietate cu vecinul,, in Ghermanesti, Snagov, Ilfov. Este vorba de 3 puncte. Vrem sa construim gardul intre noi; aceste 3 puncte sunt cu deschidere la lac Am coordonatele terenului, schita, cadastru, intabulare. Proprietatea a fost achizitionat in anul 2019, contract de vanzare cumparare.

Mil***** Ion**


Trasare intarusare teren in loc. Creata, jud. Ilfov. Este vorba de 14 puncte. Suprafata teren extravilan de 3800 mp, nr. Cadastral 51222 cf 1136. Am schita , planul cu coordonatele.

Ale****** Ghe*****


Buna ziua, Detin un teren extravilan achizitionat recent si doresc delimitarea fizica a acestuia, pentru a marca suprafata de teren proprie in vederea ingradirii. Forma dreptunghiulara, 4 puncte. Terenul este in Popesti Leordeni, zona IMGB iar terenul are 365 mp. O zi buna! Adrian

Adr*** Mat**

adr****************@**********


Intarusare teren teren pentru a monta gardul si a face amprenta casei in Balotesti, jud. lfov. Suprafata teren e de 600 mp, 8 puncte la teren. Casa e duplex, doresc intarusarea punctelor de amplasare a casei. Casa are o forma atipica, ar fi nevoie de cca 7-8 puncte. Proiectule ste aprobat, am toate actele necesare, coordonate, planuri,

* Ali**


Doresc intarusare pentru imprejmuire cu gard a unui teren intravilan agricol in Silistea Snagovului. Surafata de 400 mp, forma dreptunghiulara, 4 puncte. Am cadastru si intabulare, tocmai am achizitionat terenul.

Val***** Dom***


Trasare delimitare intarusare teren in Gruiu, langa Moara Vlasiei, jud. Ilfov pentru a face gard Teren de 3900 mp, 10 puncte, forma dreptunghiulara, 400 m lungime Contract de vanzare cumparare din anul 2005, cadastru, intabulare , plan, nr. Cad. 2143. Am coordonatele terenului.

bus* vir***

vir*******@**********


Intarusare teren de 850 mp in Baltoesti, jud. Ilfov. Am cadastru, intabulare, planuri. Forma dreptunghiulara, 4 puncte.

Bra******** Adi**


Intarusare teren in camp, drept, arabil, in loc. Balotesti. Suprafata de 6000 mp, 4 puncte, doresc pentru ingradire. Deschidere la drumul national, teren arabil. Terenul a mai fost intarusat dar s au pierdut bornele.

Bra******** Adi**


Doresc masurare 4 terenuri de fotbal, in Mogosoaia si Buftea ( 2 in Mogosoaia si 2 in Buftea). 105 x 68, sa facem centrul terenului, la 16 m sa masuram de la bara, ; Trebuie sa facem semnele la terenuri ( cele care se marcheaza terenul si punctele din el) si trebuie sa avem punctele de inceput.

Sto*** Eug**


Trasare masurare teren in Gruiu, langa Snagov pentru a sti care sunt limitele de proprietate. Teren achizitionat in anul 2013, am cadastru si intabulare. Teren in suprafata de 1250 mp. Forma dreptunghiulara, 4 puncte. Lungime 100 m. Am toate actele, schita, planuri

Pan***** Vas***


Top 10 Experti in Ilfov

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret