Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Teleorman


9 parcele, 7,5 hectare extravilan si o parcela intravilan la casa

MIH**** EPU**

epu**********@**********


Localitatea Calugaru, com. Botoroaga, casa cu teren; teren intravilan in suprafata de 2000 mp, casa veche are cam 110 mp, pe parter. Succesiune e facuta in anul 2019, nu stiu valoarea proprietatii din succesiune..

Mav********* Ste****


Com. Scurtu Mare, Sat Grecesti, teren extravilan arabil de 7,5 ha in 3 loturi, apropiate, acum fac succesiunea si legalizez documentele. Suntem 5 frati, dorim sa facem cadastru la toate loturile si apoi sa dezmembram in 5 loturi. Loturile sunt deja impartite intre noi in loturi de cate 1 ha , 1,5 ha . Vrem sa avem actele la zi.

Ele******** Par***********

pro***********@**********


Com. Scurtu Mare, Sat Grecesti, teren intravilan CC 1900 mp si casa de cca 70mp pe parter, in curs de succesiune, doresc cadastru si intabulare casa cu teren.

Ele******** Par***********

pro***********@**********


Localitatea Galateni, teren cu casa, teren are suprafata de 1100 mp, casa pe parter si are 50 mp; Succesiunea o fac in aceasta saptamana. Doresc si dezmambrarea in 2 loturi, unul dintre ele nu va include si casa.

Jia** IOn********

jio*********@**********


Teren de 1,5 ha arabil extravillan, Loc. Galateni, succeiune, nu stiu valoarea din certificatul de mostenitor

Jia** IOn********

jio*********@**********


Loc. Gratia, 23-24 loturi in suprafata totala de 20 ha, teren extravilan, loturile nu sunt in acceeasi sola dar sunt relativ aproape unul de altul; loturile au suprafetete de la 0,5 la 1 ha. Proprietarul detine titlul de proprietate legalizat, certificat de mostenitor, certificat fiscal.

Dra***** Ghe*****

gig******@**********


Teren intravilan, loc. Videle, suprafata de 2900 mp. Am hotarare judecatoreasca din anul 2016

Ser*** Gab****

ser*****@**********


Loc. Salcia, casa cu teren, teren de 2400 mp, casa veche batraneasca pe parter de aproximativ 100 mp. Detin toate documentele necesare intabularii, act de donatie.

Tem* Gea****


Am cumparat un teren si vreau sa stiu de unde incepe si unde se termina

Fer***** Vas***

fer***********@**********


DOresc cadastru si intabulare teren extravilan in loc. Pietrosani; terenul are 2 ha. Proprietarul are certificatul de mostenitor din anul 2010, titlu, de proprietate,

Rad*** Dum*******


Doresc cadastru si intabulare la un teren intravilan in Pietrosani, suprafata de 9800 mp, format din 2 acte de adjudecare. Deci vor fi 2 carti funciare. Pe unul dintre terenuri exista o casa de la IAS si jumatate dintr-un grajd in stare de degradare. Terenurile au fost achizitionate de la comisia de lichidare a IAS ului prin 2005-2006.

Rad*** Dum*******


Cadastru si intabulare 3 parcele de teren extravilan in Poieni,, langa Gratia, Jud. Teleorman, in suprafata de 2,83 ha. Terenurile sunt langa o statie de pompare Petrom. Am sentinta judecatoreasca din anul 2007, o minuta de la primarie si titlul de proprietate vechi, proces verbal de punere in posesie

Cio*** Adr***


Cadastru si intabulare teren extravilan in loc. Gratia, Jud. Teleorman. Suprafata teren e de 0,46 ha, o singura parcela, deschidere la sosea asfaltata, drumul care leaga Gratia de Autostrada Am titlul de proprietate, sentinta judecatoreasca din anul 2009, procura, antecontract.

Cio*** Adr***


Cadasyru si intabulare proprietate in Com. Cosmesti, casa cu teren, suprafata de 100 mp, teren de 2800 mp. Am hotarare judecatoreasca definitiva , obtinuta in urma cu 5 ani

* Mih***


Cadastru si intabulare apartament 2 camere , confort 3 in Alexandria, zona blocurilor B. Suprafata de 30 mp. Adjudecat in anul 2019 prin licitatie. VREAU LA URGENTA

Cos*** Cos***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Rasmiresti, dupa Silistea, Jud. Teleorman. Succesiune facuta in anul 2007. Teren de 1500 mp, casa e veche de cca 70 mp.

Ale****** Ale*****


Trecerea inapoi in circuitul agricol a unui teren care a fost scos din circuitul agricol pentru a putea impamanta o conducta de transport petrol. Am.nevoie si de planul actualizat al aceluiasi lot de teren. Terenul e in loc. Negreni, jud. Teleorman. Suprafata 22586 mp. Ca lungime e vorba de cca 1500 mp.latimea terenului e de 15 mp .. atat are conducta care s-a montat. Scoaterea din circuitul agricol a avut loc in anul 2017. In total sunt 61 de carti funciare, pentru ca sunt 61 de proprietari si loturi.

Sil*** Cio*****


Cadastru si intabulare casa cu teren in Alexandria. Avem un contract de vanzare cumparare de la icral din 1997, toate actele necesare pentru cadastru s intabulare. Casa are 3 camere si bucatarie in suprafata de 101 mp. Terenul are suprafata de 558 mp. Adresa: Alexandru Coltescu nr. 16

Vai** Ang*****


Cadastru si intabulare casa cu teren in Turnu Magurele, zona Odaia. Am titlul de proprietate, certificat de mostenitor din anul 1994. Suprafata teren 8 ari, casa e veche batraneasca, pe parter si are 70 mp. Casa in sine va fi dezmembrata si ea tot in 2 loturi ( apartamentare).

Rad******** Ale******


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Alexandria, Jud. Teleorman. Am contract de vanzare cumparare de acum 15 ani. Suprafata e de 50 mp. Nu sunt modifcari

Ian** Ian**


Cadastru si intabulare casa cu teren in Pietrosani, jud. Teleorman. Am titlul de proprietate , succesiunea facuta acum 2 ani. Suprafata teren de 900 mp, casa e veche batraneasca, din paianta de 50 mp.

Rus* Ioa**


Cadastru si intabulare plus delimitare teren de 1300 mp in loc. Fantanele, jud. Teleorman. Teren detinut prin Act de vanzare cumparare din anul 2010.

Ale**** San**

san**********@**********


Cadastru si intabulare teren intravilan cu casa in loc. Tatarastii de Jos, jud. Teleorman. Am facut succesiunea in urma cu 4 luni. Teren de 1700 mp, casa are suprafata de 60 mp, un grajd de 30 mp. Unic proprietar.

Ser********* Flo****Top 10 Experti in Teleorman

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret