Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Cluj


Loc. Straja, Comuna Capusu Mare, casa cu terebn, teren in surpafata de 15 ari, casa pe parter cu 2 camere undeva la 60 70 mp, prima inscriere Am certificat de mostenitor,, suntem 4 mostenitori , succesiune facuta in anul 2013. Valoarea proprietatii din succesiune nu o stiu

Mar*** Fab***

mar***********@**********


Loc. Straja, com. Capusu Mare, teren de 8 ari. Am act de mostenire din anul 2013.

Mar*** Fab***

mar***********@**********


Loc. Chinteni, doresc marcarea locului de construire a casei. Casa are suprafata de 70 mp amprenta la sol, cu tot cu terasa. Forma este dreptunghiulara. Trebuiesc marcate cele, 4 puncte pentru a putea incepe constructia. Am autorizatie de construire, cadastru la tot terenul. Luni cel tarziu as dori sa marcam locul.

Cri*** Gab****

cri************@**********


Doresc intarusarea unui teren in suprafata de 5300 mp se afla in localitatea Salicea si am CF. Nr. cadastral este nou, cu 6 cifre. Terenul are 8 puncte. Eu sunt proprietar. Am achizitionat terenul in anul 2018.

Ben** Mih**

m.d******@**********


Boxa la Demisol la casa, in Cluj Napoca, pe str. Paris, apartament achizitionat pe legea 112. Suprafata e de 19.76 mp Avem si curte comuna de 80 mp.

Zol** Ioa********


Loc. Chinteni, reactualizarea , actualizarea cu o constructie anexa care este fara acte. Teren in suprafata de 700 mp, casa in suprafata construita la sol de 100 mp P+M si anexa de 21 mp. Anexa este fara acte, casa si terenul au intabulare. ANexa e construita in anul 2006 si vreau sa o intabulez cu legea noua din ianuarie 2020. Este facuta ridicarea topo in stereo 70 in toata localitatea. Detin documentele, nu am autorizatia pentru anexa.

Mor**** Vio****


Doresc cadastru si intabulare la casa cu teren; terenul are 10 ari, casa este veche, batraneasca de cca 60 mp, in stare avansata de degradara. Localitatea Strata. Detin titlul de proprietate, succesiunea este in curs. Suntem 4 mostenitori.

Pet*** Dan***


Masurare intarusare delimitare proprietate in Cluj Napoca, str. Oasului Am in acte 2900 mp si in teren 2400 mp. Socrul meu a cumparat proprietatea in anul 1999. Forma terenului e dreptunghiulara, cu vecinul care isi facem acum cadastru sunt 2 puncte. Am extras CF, schite, planuri.

San*** Ioa*


Intarusare teren intravilan in loc. Baciu, jud. CLuj, Str. Fagului. Terenul are 480 mp. Are forma aproape dreptunghiulara, 4 puncte. Am cadastru si intabulre, planuri, achizitie de vreo 2 ani.

Nut** Teo***


Cadastru si intabulare si dezmembrare in 2 loturi la teren in intravilan si extravilan in Salistea Noua, jud. Cluj. Suprafata 5800, in parcela Postarescu. Vis a vis exista si cateva case, curent si apa. Un lot de teren va avea 400 mp pe care vreau sa il cumpar. Am titlul de proprietate, terenul e pe rol.

Sil**** Agn***


Actualizare cadastru si intabulare casa cu teren in Cluj Napoca. Terenul are 335 m dar este pe alt CF. Autorizatie de constructie in 2007 care nu a fost receptionata atunci si nici acum pentru ca In locul cartii tehnice avem o expertiza care tine loc de carte tehnica . Cladirea initial a avut 52 mp si acum are 135 util, 170 desfasurat P+1E. Primaria nu a vrut sa faca receptia din cauza unei copertine din beton pe structura de beton cu suprata de 12 mp Am achizitionat in 2002 cu 2 CF-uri casa si teren

Rob* Bia***


Cadastru si intabulare si DEZMEMBRARE in 2 loturi a unei case cu teren, in loc. Cheia, Turda, Jud. Cluj. terenul are 7700 mp, o singura casa vehe pe parter cu 2 camere si bucatarie in suprafata de 65 mp. Am titlul de proprietate, casa e pe rol. Am titlul de proprietate, am fost la primarie si mi-au spus ca sa trag curent trebuie sa fac cadastru si intabulare.

Laz** Mih****


Cadastru si intabulare la teren intravilan in loc. Dej. Suprafata teren e de 20 ari, pe Str. Uriului. Mama mea l-a primit de la mama sa , mostenire de familie, am hotarare judecatoreasca din anul 2011. A achizitionat de la ceilalti mostenitori.

* Ale******


Cadastru si intabulare teren de 4 ari in loc. Dej, Jud. CLuj. Am dobandit proprietatea prin donatie.

* Ale******


Cadastru si intabulare teren de 28 ari si casa veche de cca 100 mp, pe parter, in loc. Dej, Jud. CLuj. Am dobandit proprietatea prin donatie.

* Ale******


Cadastru si intabulare teren extravilan de 8000 mp in Loc. Valea ierei. Am sentinta judecatoreasca de acum 10 ani, proprietate luata pe rol, contract de vanzare cumparare din 2008.

Moi** Gav****


Dezmembrare teren de 2500 mp in Manastur, Cluj, vis a vis de Lidl. Doresc sa dezmembrez un lot de 500 mp pentru vanzare si DELIMITAREA LUI CU TARUSI. Am cadastru si intabulare, am cumparat in anul 2002 cu contract de vanzare.

Ist**** Cla****


Cadastru si intabulare casa tip duplex cu teren in Floresti, Jud. CLuj. Terenul are suprafata de 600 mp, casa are suprafata construita la sol 120 mp, e duplex P+1E; Am autorizatie de construire , receptia trebuie sa iasa. Am cumparat terenul in anul 2006, contract de vanzare cumparare. DORESC CADASTRU, INTABULARE SI DEZMEMBRARE IN 2 LOTURI.

Dom*** Clu*******


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Suceagu, jud. Cluj. Am achizitionat proprietatea acum 15 ani dar nu am cadastru si intabulare. Teren in suprafata de 2000 mp, casa are suprafata construita de 50 mp, e pe parter, e casa veche batraneasca.

Chi**** Mar***

mar**********@**********


Vreau cadastru si intabulare casa cu teren in sat Lacu, comuna Geaca, langa Cluj. Teren in suprafata de 1600 mp, casa veche de chirpici, 60 mp. Terenul este imprejmuit cu gard. Succesiunea a fost facuta in ianuarie 2019, contractul de vanzare cumparare de acum 19 ani.

Csi******** Ste***


Buna ziua. Sunt proprietara unui teren extravilan, situat pe teritoriul comunei Margau, judetul Cluj, sat Rachitele. As dori sa aflu cat m-ar costa un PUZ la teren extravilan, faneata, pentru a putea ulterior sa introduc terenul in intravilan. Suprafata este de 18600 mp. Mentionez ca am cadastru pe teren si este intabulat pe numele meu. Am cadastru si intabulare, am numar cf nou, 5 cifre,51999.

Cos*** Fin***

fin*********@**********


Doresc PUZ la 2 terenuri extravilane in loc. Rachiteni, comuna Margau. Teren de 8608 mp, cf 51907 Teren de 8256 mp, cf 50179

Cos*** Fin***

fin*********@**********


Doresc masurarea , trasarea unui teren in Gilau . Teren in suprafata de 3000 mp ocupat de 2 constructii, pe Str. Somesul Rece, mai jos de Pastravarie. Forma teren dreptunghiulara, casele sunt una in spatele celeilalte. Doresc doar masurarea terenului si marcarea. Casele sunt noi, edificate acum 15 ani cu autorizatie si receptie. Cadastru si intabularea in urma cu 3 ani. Nu amf acut inca succesounea.

Far*** Lil****


Doresc doar masurarea , trasarea unui teren intravilan in Gilau . Teren in suprafata de 3000 mp ocupat de 2 constructii, pe Str. Somesul Rece, mai jos de Pastravarie. Forma teren dreptunghiulara, casele sunt una in spatele celeilalte. Doresc doar masurarea terenului si marcarea. Casele sunt noi, edificate acum 15 ani cu autorizatie si receptie. Cadastru si intabularea in urma cu 3 ani. Nu amf acut inca succesounea.

Far*** Lil****


Doresc masurare teren extravilan, pe un deal, in Gherla, Cluj. Suprafata 78 ari. Avem titlul de proprietate, dar nu am facut cadastru si intabulare. Vreau sa stiu cam pe unde e. Forma neregulata.

Rau* And***Top 10 Experti in Cluj

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret