Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Arges


Loc. Bascov, casa cu teren , 1200 mp teren, casa de cca 87 mp construiti la.sol, P+M, autorizatie de construire si receptie din anul 2014

Gel* Dom***


Casa cu Teren, Loc. Bascov; Teren in suprafata de 300 mp, casa de 57 mp doar parter. Detin contract de vanzare cumparare de acum 40 50 ani, am rol la primarie.

Mat** Ion**********

mih**************@**********


Am desfiintat o magazie si am construit un garaj pe un teren de 1200 de mp, pe care mai exista 2 constructii, una P+1E, cu amprenta la sol de 90 mp si inca o constructie P de 45 de mp. Am autorizatie de construire si proces verbal de receptie.

Mat***** Gen*****

mat*********@**********


Loc. Razboieni, Apartament cu 3 camere, in suprafata de 59 mp, in bloc cu 4 etaje, succesiunea tocmai a fost facuta. Valoarea propreitatii este de 40000 euro. Suntem 3 mostenitori

Neg** NIc****


Loc. Suseni, com. Suseni, sat.tutulesti, doresc cadastru pe teren si casa , casa este batraneasca, supraf 2300mp, detin act mostenitor, unic mostenitor, doresc urgent masuratorilor, maine cel tarziu sambata. Sapt. Viitoare plec din tara.

Vis** Ghe*****


Com. SLOBOZIA, este la 49 km de Pitesti, ofer si transport, supfr. Teren 2000-2500mp, detin certificat mostenitor din anul 2019. Unic proprietar

Cot***** Ali*******


PADURE de 58 ha in Arges, langa Campulung, 3 loturi 1 lot de 35 ha, lot de 9 ha, lot de 14 ha Suntem 6 mostenitori, am facut succesiunile, ultima este facuta acum 3 saptamani. Doersc cadastru si intabulare la cele 3 loturi si dezmembrarea in 6 loturi.

Gab**** *


Teren de 5000 mp pe raza loc. Cateasca, extravilan, porneste de la strada asfaltata, are si rapa si se opreste in albia raului Neajlov. Am act de partaj voluntar din 1996 si restul actelor necesare intabularii.

Ghe***** Emi*


Loc. Pitesti, apartament cu 3 camere, in suprafata de 65 mp, in bloc de 4 etaje. Am achizitionat cu contract de vanzare cumparare din 1980, achizitionat in rate, am toate documentele necesare intabularii.

Nat* geo*****


Str. Prunilor, zona Trivale, Zmeura, doresc intarusarea unui teren in suprafata de 537 mp. Are forma dreptunghiulara, are 4 puncte. Am acizitionat terenul in ferbuarie 2020.

Ior** Rel*


Doresc cadastru si intabulare la casa cu teren in loc. Stefanesti. Terenul are suprafata de 1000 mp iar casa veche are 100 mp. Am Contract vanzare-cumparare din anul 2004 , certificat de urbanism

Cim***** Ale******

a.a*****@**********


Doresc cadastru si intabulare la 1 teren intravilan in sat Priboaia, comuna Balilesti. in suprafata de 5000 mp , am facut succesiunea anul acesta in 2020; nu stiu valoarea proprietatii din succesiune;

Buc****** Vas********


Doresc masurarea si intarusarea unui teren intravilan in sat Priboaia, comuna Balilesti. ce are suprafata de 2000 mp, intravilan, achizitionat anul trecut in toamna cu contract de vanzare cumparare doresc intaruarea terenului ce are forma dreptunghiulara 12x170 m pentru ca am vecini care intra la mine

Buc****** Vas********


Doresc cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Stalpeni. Casa si terenul au 18 mp casa cu o camera pe un teren de 18 mp in proprietate. Am contract de vanzare cumparare din 1975, casa e pe rol, cu impozitele sunt la zi.

Cro***** Ste****


Releveu, schite interioare la casa in loc. Stefanesti, Arges. Casa P+1E+M are suprafata construita la sol de 95 mp. Doresc doar masuratorile pe interior, imi sunt solicitate la banca. Am cadastru si intabulare, am achizitionat anul trecut proprietatea. Nu trebuie trecute prin oficiul de cadastru.

Sum***** Oan*


Dezmembrare in 2 loturi a unui teren in Pitesti, pe Str. Prunilor. Suprafata terenului e de 600 mp. AM cadastru si intabulare la teren, achizitie 2019.

Ghe***** Ale******


Cadastru si intabulare casa cu teren in Contesti. Teren in suprafata de 2000 mp, casa in suprafata construita la sol de 130 mp, P+1E. Am autorizatie de construire, receptie, teren achizitonat prin donatie in anul 2010. Am si titlul de proprietate.

Din**** ION**


Cadastru si intabulare pamant vis a vis de Patru Benzi, Valea Nandrii, loc. Micesti, teren extravilan arabil de 3000 mp. Detin titlul de proprietate, e pe rol, platesc impozit, nu am datorii.

Ung****** COn****************


Teren extravilan in suprafata de 766 mp, de jur imprejur mai sunt case. Acum cativa ani a fost intravilan. Locatie: Budeasa; Nr. cad: 82443 Socrul meu a achizitionta terenul anul trecut in decembrie. Am cadastru si intabulare la el doar c e pe extravilan.

Mih** Bog***


Detin casa cu teren, casa din ' 80 caramida, suprafata casa 200 mp, teren supraf. 1000mp, unic proprietar, detin taxa de succesiune dupa urma sotului, com. GODENI, SAT MALU.

Dom*** Geo***


Cadastru si intabulare la un teren in Budeasa. Suprafata teren , arabil, pe maul lacului Budeasa, langa case, are 1400 mp. Teren neimprejmuit. Terenurile de langa sunt o parte in extravilan altele in intravilan. Am contract de partaj voluntar din 1995.

Mar** Edu***


Cadastru si intabulare 2 tereuri in intravilan arabil in Pitesti, aproape de Maracineni. Suprafata teren de 2239 mp, inscris in cf 1849. Aici platesc impozit la Maracineni. Suprafata de 2854 mp intravilan arabil, nr. Cad 4357, cf 10849. Aici platesc impozit la pitesti Terenurile nu sunt imprejmuite. Doresc si intarusarea terenurilor, 4 puncte fiecare. Am contract de vanzare cumparare din anul 2005.

Sta*** Bad**


Cadastru si intabulare teren extravilan pe islaz la Maracineni in suprafata de 2371 mp. Am facut succesiunea in anul 1995. Am si act de partaj voluntar in anul 2001.

Sta*** Bad**


Cadastru si intabulare casa cu teren la Maracineni; casa 750 mp teren; Casa P+1E, 108 mp consturiti la sol; Am cumparat terenul in anul 2015, anul acesta am luat procesul verbal de receptie. Pe teren mai exista o magazie 4x4, din OSB, cu autorizatie la care urmeaza sa iau receptia.

Dam*** Con*******

dam*************@**********


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere in Pitesti. Apartamentul are suprafata de 75 mp, e in zona Teilor. Am cumparat apartamentul prin 1993. Am toate actele necesare pentru intabulare.

Gut* Flo***Top 10 Experti in Arges

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret