Lista lucrari de Cadastru si Intabulare casa in Brasov


Cadastru si intabulare casa cu teren cumparata de la CFR in Vladeni. Am cumparat in anul 2005 cu contract dr vanzare cumparare. Teren in suprafata de 100 mp, casa e pe parter normala, in caton cfr suprafata utila de 26 mp.

Bad**** Fan***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Bran, langa partia de schi. Am CF de la teren, Autorizatie de construire, proces verbal de receptie din anul 2007, contract de vanzare cumparare teren din anul 2003 Teren de 700 mp; casa are amprenta la sol de 98 mp, P+1E+M, 250 mp total; mai e o anexa conform proiectului in suprafata de 23 mp.

Nic**** Mar*********

sto****************@**********


Cadastru si intabulare la un fist canton CFR in Oltet, jud. Brasov. Am contract de vanzare cumparare din anul 2007. Teren in suprafata de 283 mp, casa are 100 mp. Pamantul de sub casa este apartine CFR-ului.

suc** anc*

ank**********@**********


Cadastru si intabulare plus dezmembrare casa cu teren in Loc. Darste, Jud. Brasov. Casa are suprafata 50mp ( casa batraneasca veche de 90 de ani), teren cu suprafata 256 mp. Detin succesiune si contract de donatie.

Mir*** Dan***


Cadastru si intabulare, INTARUSARE DELIMITARE PROPRIETATE doar pe o latura ( 2 puncte) la casa cu teren in comuna Bod, jud. Brasov. Teren in suprafata de 1700 mp, casa veche pe parter 5 camere. Am act de vanzare cumparare. Am numar topo, nu am numar cadastral si nu e inregistrat electronic.

Mar********* Ger****

ger******@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Vladeni, comuna Dumbravita, jud. Brasov. Am certificat de mostenitor din anul 2012, am toate actele necesare. Teren in suprafata de 1900 mp. Casa e veche, pe parter, are 6 camere, cam 100 mp.

Pot***** Aur****


Am construit o casa in 2010 pe care am finalizat-o anul trecut, este in Podul Olt, jud.Brasov, necesita in primul rand scoaterea din circuitul agricol al terenului de sub casa, pentru a demara procedura de intabulare, trebuie facuta documentatia PAD, ulterior toate demersurile intabularii constructiei in CFunciara. Am autorizatie de construire si urmeaza sa iau receptia. Suprafata teren: 1100 mp. Casa are amprenta la sol de 110 mp, P+1E

Toe* Cri**********

cri************@**********


Casa in constructie. Autorizatie expirata. Terenul si casa sunt declarate la Directia Fiscala.

Vul** Ali**

ali*********@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren situata in comuna Bunesti, judetul Brasov; Exista certificat de mostenitor pe numele a doua surori din anii 1996. Suprafata teren 1200 mp. Casa este pe P+1e, suprafata consteuita la sol 60 mp, 120 mp total

Con******* Flo****

flo*********@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Rasnov, jud. Brasov. Terenul are cadaetru si intabulare, am autorizatie de construire, proces verbal de receptie din anul 2020. Suprafata teren 500 mp. Suprafata casa 150 mp utili pe parter S+P ( suprafata subsol pe 70% din parter), suprafata construita la sol 170 mp.

Mun**** Ion***


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Predeal, Jud. Brasov Am certificat de mostenitor din anul 2020, titlul de proprietate. Suprafata teren: 250 mp. Casa este pe parter, batraneasca simpla, din anul 1931, 70 mp.

Goi** Flo****


Cadastru si intabulare proprietati in comuna Tarlugeni, sat Carpinis, Jud. Brasov. -casa cu teren ; teren de 1000 mp, casa este pe parter in suprafata de 100 mp si anexe - teren intravilan arabil de 3,2 ha - teren extravilan de 4 ha Succesiunea este in curs, am titluri de proprietate.

Ned**** Ned****

lau********@**********


Plan topografic de situatie in prejmer, judetul brasov, pentru racordare la gaze. 1:500, 1:2000 Am cvc din anul 2010 Suprafata teren 200 mp, casa e pe parter si are 80 mp. Necesar pentru racordare la gaze

Bar** Cat****


Cadastru si intabulare plus releveecasa cu teren din SANPETRU, judetul BRASOV. Am cvc din anul 2018, autorizatie de construire, proces verbal de receptie. Suprafata teren: 533 mp. Casa este P+1E, 120 mp utili, suprafata construita la sol 75 mp. Vanzare prin banca, o sa am nevoie si de relevee.

Bar**** Ade****


CADASTRU SI INTABULARE IN RASNOV, judetul BRASOV. Terenul este concesionat la primarie, mi se pun toate actele la dispozitie. Suprafata teren: 400 mp. Casa este P+M, are amprenta la sol 100 mp. Casa a fost edificata in urma cu 9 ani, fara acte. Trebuie sa intabulam si casa.

Bia*** Rom**


Casa cu dependinte in municipiul Sacele, teren de 500mp. Act de proprietate

Ian** Mir***

imi**@**********


Cadastru si intabulare STUPINI, judetul BRAOSV Am autorizatie de construire, certificat de edificare, proces verbal de receptie din anul 2020. Suprafata teren: 550 mp. Casa este P+M, amprenta la sol 92 mp, scd 166 mp.

Ich** Cor***


Cadastru si intabulare casa cu teren din IZVORU, COMUNA TARLUGENI, judetul BRASOV. Am autorizatie de construire, proces verbal de receptie. Suprafata teren: 500 mp. Casa este de acum 5 ani, P+1E, suprafata construita totala de 180 mp.

Ale****** Ale******


CADASTRU SI INTBAULARE IN PREJMER, judetul BRASOV. Am autorizatie de construire , receptie din anul 1999. Teren de 1500 mp, casa are amprenta la sol 150 mp si este P+M.

Rec****** Cam****


ACTUALIZAREA CADASTRU SI INTABULARE IN BRASOV, loc. BRASOV, aproape de cartierul BARTOLOMEU. PLUS DEZMEMBRARE Este vorba de un teren in suprafata de 552 mp pe care exista 2 case: una veche din 1960, alta mai noua din 1999, ambele case pe parter. Casele au 70 mp respectiv 50 mp Se plateste impozit. Casa din 1999 nu apare in CF DEZMEMBRARE: Doresc sa dezmembrez aceasta casa noua de 50 mp , accesul va ramen prin curtea comuna.

Tur** Nic*****

fic*********@**********


CADASTRU SI INTABULARE LA 2 PROPRIETATI CASA CU TEREN DIN TARLUGENI, judetul BRASOV. Case sunt noi, una la nga alta, pe terenuri diferite. Suprafata fiecare teren: 600 mp. Fiecare casa P+1E, 100 mp amprenta la sol. Am receptia la case din anul 2020.

Doa*** Doa***


CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN din RASNOV, judetul BRASOV Am facut receptia in anul 2021. Suprafata teren: 452 mp. Casa este P+M cu 250 mp construiti

* Cat****


CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN DIN SANPETRU, judetul BRASOV. Am autorizatie de consturire, proces verbnal de receptie din anul 2017. Teren de 550 mp, amprenta casei este de 100 mp, P+M+pod

Aio**** Ali*


CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN DIN LOCALITEATEA RUCAR, VISTEA DE JOS, JUDETUL BRASOV. sUPRAFATA tEREN:7 90 mp. Pe teren avem o casa batraneasaca, o anexa ( sopron) de 33 mp si un grajd. Casa este din anii 1960, are suprafata construita 116 mp. Am facut succesiunea recent

Mar** Cor***


Cadastru si intabulare casa cu teren din localitatea PERSANI, JUDETUL BRASOV. Casa a fost cumparata de la regionala CFR in anul 2003, iar pentru pamantul de sub casa platesc chirie. Singur in curte. Suprafata casa 63 mp, cei de la cfr mi au spus de fapt ca trebuie o dezmembrare.

Pop***** Aur***


Top 10 Experti in Brasov

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret