Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Iasi


Am un teren agricol de 15 ha aproape de Targul Frumos, la cca 20 km departare, doresc actualizarea actelor contabile pentru scoaterea din circuitul agricol

Bal** Ist****

rec*****************@**********


Am un teren de 500 mp si o constructie pe el. Proprietatea este la 20km de Pascani si 62km de Iasi. Suprafata construita cca 100 mp Doresc cadastsru si intabulare.

IBA***** Mag******

mag******@**********


Apartament 2 camere zona Nicolina Suprafata 47 mp Contract vanzare cumparare 1993

Con*********** Lar***

lar*************@**********


Apartament cu 2 camere decomandate, et. 3/4 in loc. Lunca Cetatuii, suprafata de 52 mp, are balcon construit in odata cu blocul in 1987 dar nu apare pe schita.

Iva* Geo***

geo******@**********


In piata Dacia, spatiu la parter de bloc, in suprafata de 45 mp, doresc doar schita spatiului pentur a o depune la ARR ( Autoritatea Rutiera ROmana)

Ail**** Din*


Terenul are 2 ha si este situat in satul Buhaiesti, com. Vulturesti, jud. Vaslui. Este detinut de mine, V.D. si de unchiul meu, V. C, pe baza certificatelor de mostenitor din 2006 si 2010.

Vie** Dra**********

dra********@**********


Loc. Iasi, 10 apartamente in bloc din anul 1980, in zona Metalurgiei, bloc cu 4 nivele si mansarda. Apartamentele sunt de 2 si 3 camere. Mentionez ca unele apartamente au deja cadastru si intabularea facute.

Pot**** Ion**

pot****@**********


Loc. Dobrovat, teren intravilan in suprafata de 500 mp, contract de vanzare cumparare din 2010.

Iac***** Mar**

soi*********@**********


Localitatea Holboca, doresc parcelare la teren in suprafata de 8000 mp. Am cadastru, intabulare la tot terenul. Doresc parcelarea in 10 loturi si un drum de servitute de 7 m deschidere. Un singur lot va avea 900 mp, celelalte 9 loturi vor avea undeva la 400 mp.

Dum**** Pos*****


Doresc alipirea a 3 loturi de proprietate in iasi, zona Galata; Avem o casa cu teren care a fost dezmembrata in 3, in februarie 2020 am achizitionat toate cele 3 loturi. Suprafata de teren pe fiecare lot e de 250 mp iar casa are amprenta la sol de 100 mp si e pe parter.

cos*** gic*

cot*****@**********


buna ziua am o casa care a fost dezmembrata in 3 cat mar costa alipirea ei in iasi terenu are 230m si casa 100m fiecare parcela are 1lot teren si 1camera casa cumparata in 2020 cu cele 3 bucati dezmembrata

cos*** gic*

cot*****@**********


Sat Bals, teren in suprafata de 6106 mp din care 3006 casa si gradina, 3100 mp arabil. Doresc masurarea si marcarea limitelor de proprietate pentru terenul de 3100 mp, fara a face intabularea, pentru a-mi putea face gardul. Am titlul de proprietate. Terenul de 3006 mp are deja gard

Cos*** Ste***


Sat Bals, teren in suprafata de 6106 mp din care 3006 casa si gradina, 3100 mp arabil. Doresc oferta pentru cadastru si intabulare la tot terenul de 6106 mp. Am titlul de proprietate.

Cos*** Ste***


Localitatea Heci, la 12 km de Pascani, am facut cadastru si intabularea acum 3 ani la un teren in suprafata de 500 mp. Am schita, extras CF, doresc intarusarea terenului cu vecina , am 5 puncte care trebuiesc intarusate pentru ca am probleme cu ea.

Sla******* Mar****


in zona Dancu, spre Chirita, am un teren in suprafata de 3700 mp. Pe latura cu vecinul in lungime de 150 am o problema. Nu stiu unde sa punem gardul. Avem ambii vecini cadastru si intrabularea.

Dan*** Ste****


Doresc scoatere din extravilan si trecerea in intravilan a unui teren de 1000 mp. Am cadastru si intabulare ca teren extravilan in 2018. Terenul este in sat Vanatori, comuna Popricani. Am achizitionat terenul in anul 2018. Primaria l-a trecut in intravilan, dar nu imi apare pe CF, primaria are PUG, PUZ tot ce trebuie.

Voi****** Mar***


Doresc cadastru si intabularae la casa in Mogosesti Siret; terenul are suprafata de 5000 mp, impartit in teren arabil, curti constructii si vie, dar e un singur lot ( 2600 arabil, 1100 arabil 600 vii, 600 curti); casa are forma de U, e pe parter si are cam 8 camere. Doresc si dezmembrarea in 2 loturi, dupa cadastru si intabulare. Am dezbatut mostenirea acum 5 ani si am facut succesiunea , am certificat de mostenitor.

Bla** Mar*****


Doresc cadastru si intabulare la teren arabil si pasuni in extravilanul loc. Mogosesti Siret; terenurile au suprafata totala de 23900 mp si sunt impartite in 7 loturi pe raza intregii localitati Am dezbatut mostenirea acum 5 ani si am facut succesiunea , am certificat de mostenitor.

Bla** Mar*****


Doresc cadastru si intabulare si dezmembrarea in 3 proprietati casa cu teren in Iepureni, comuna Movileni. - teren in suprafata de 22 ari cu 3 case : doua case vechi de 60 mp fiecare si una noua D+P+M pe care urmeaza sa obtin si procesul verbal de receptie. Dezmembrarea va fi in 3 loturi, teren cu casa. Am facut succeiunea in anul 2019.

Ter****** Lau******

lau*****************@**********


Doresc sa cumpar un teren intravilan in comuna Miroslava, sat Proselnici si doresc sa vad delimitarea exacta a lui. Suprafata terenului este de 510 mp si are forma dreptunghiulara, 4 puncte.

Ung****** And***

and***************@**********


Doresc cadastru si intabulare si dezmembrare in 2 loturi la casa cu teren in Dobrovat, la 31 km de Iasi. Suprafata terenului e de 7000 mp intravilan si casa veche batraneasca in suprafata de 60 mp. Succesiunea este in curs.

Cuc** And****


Certificat energetic apartament cu 4 camere pe bvd. Dacia, in iasi. Suprwfata 100 mp

Mor****** Vio***


Cadastru si intabulare casa si teren in sat Maxut, com. Deleni, jud. Iasi. Teren in suprafata de 2800 mp; casa veche batraneasca, nelocuibila, de 60 mp. Am titlul de proprietate, succesiunea este facuta in anul 2010. La sfarsitul lunii mai putem sa facem masuratorile

Bol***** Ang***


Certificat energetic casa in sat Maxut, com. Deleni, jud. Iasi. Casa veche batraneasca, nelocuibila, de 60 mp.

Bol***** Ang***


Actualizare cadastru in sistem stereo 70 a unui teren in suprafata de 1000 mp si 97 mp cale de acces comuna, in loc. Valea Lupului. Am contract de vanzare cumparre din anul 2004. Terenul e intabulat, cale de acces e intabulata, doar ca doresc actualizare pe noile coordonate.

Ena*** Val****Top 10 Experti in Iasi

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret