Lista lucrari de Cadastru si Intabulare Apartament in Iasi


Apartament 2 camere zona Nicolina Suprafata 47 mp Contract vanzare cumparare 1993

Con*********** Lar***

lar*************@**********


Loc. Iasi, 10 apartamente in bloc din anul 1980, in zona Metalurgiei, bloc cu 4 nivele si mansarda. Apartamentele sunt de 2 si 3 camere. Mentionez ca unele apartamente au deja cadastru si intabularea facute.

Pot**** Ion**

pot****@**********


Cadastru si intabulare garsoniera in Iasi, zona Nicolina, suprafata de 20 mp, etaj 4/10. Am cumparat proprietatea imobiliara in anul 1992; am contract de vanzare cumparare, planul.

Pop**** Ste**


Cadastru si intabulare apartament cu 4 camere in loc. Pascani, etaj 1/4, suprafata de 95 mp. Bloc izolat termic. Am contract de vanzare cumparare din 1991, chitanta, plan- schita apartament.

Doa*** Gab*****


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in zona Alexandru cel bun. Am contract de vanzare cumparare din 1992. Suprafata 40 mp

Pop******* Luc**


Cadastru si intabulare apartament 2 camere in Tatarasi, Iasi. Am succesiunea din 1993, acum vreau sa ies din indiviziune. Suprafata aprtament 30 mp, confort 3, are baie dar nu are dus, cads.

Mit* Mar****


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Nicolina, Iasi. Suprafata e de 50 mp. Am contract de vanzare cumparare de acum 15 ani. Bloc cu 4 etaje.

Sec***** Len***


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere in Iasi, zona Nicolina.. Am contract de vanzare cumparare din 1992, toate taxele la iz. Suprafata apartament 72 mp, usa de la bucatarie este data jos.

Bot******** Ale********


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in iasi, Jud. Iasi. Suprafata apartament 39 mp. Am contract de vanzare cumparare si succesiune.

Ios** Dan***

ias******@**********


Cadastru si intabulare apartament. LOC.IASI, CARTIER TATARAS. Apartament: 2 camere, parter din 4, suprafata aprox 60. Acte: atribuit in anul 82 si cumparat cu vanzare cumparare in 90.

Pru***** Con*******


Cadastru si intabulare apartament .Bulevardul Tutora Apartament: suprafata 28.8 mp, 2 camere din 1969, etaj 1 din 4. Fara modificari. Acte: succesiune din 2020, unic mostenitor.

Lun** Nic****


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere si balcon la parter in iasi, Jud. Iais. Zona: Bvd. Chimiei. Suprafata: 50 mp. Am contract de vanzare cumparare

Pos******* *


Cadastru si intabulare garsoniera in Pascani, Jud Iasi. Suprafata 21 mp . Am actele de proprieatte, contract de vanzare cumparare

Pop**** Ele**


Cadastru si intabulare apartament in casa nationalizata in Iasi. Am Contract vanzare /cumparare de la Primaria Iasi In toata curtea sunt vreo 10 apartamente, imobil P+1E. Curte comuna. Suprafata totala a cladirii 150mp. Adresa: Str. I.C Bratianu nr. 16, Iasi.

din** mir***

mir********@**********


Cadastru si intabulare garsoniera in Iasi. Am contract de vanzare cumparare, certificat de mostenitor. Suprafata garsoniera: 38 mp. Zona : Liceul Alexandru.

Rot*** Rot***


Cadastru si Intabulare apartament cu 3 camere in Iasi, zona Pacurari. Am succesiunea din anul 2020 si toate documentele necesare pentru cadastru si intabulare, 2 proprietari.

Pla*** Ali**

nia**********@**********


Cadastru si intabulare apartament 3 camere in iasi, zona pacurari. Suprafata 59 mp, confort 1. Am titlul de proprietate, proces verbal de predare primire si si contract de vanzare cumparare.

Ban* Hor******


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Iasi. Am contract de vanazare cumparare din anul 1993. Suprafata 45 mp.

Far*** Mar**


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in bloc turn in Iasi, jud. Iasi. Zona tutora. Am contract de vanzare cumparare, certificat de mostenitor din 1996. Suprafata apartament 38 mp.

Caz*** Geo*****


Cadastru si intabulare garsoniera in Iasi, jud Iasi, zona Nicolina. Am contract de vanzare cumparare din anul 1992. Suprafata: 30 mp

Ciu******* Mar****

mci********@*********


Cadastru si intabulare garsoniera in zona Conta, jud. Iasi., loc. Iasi. In imobil au fost tranzactionate garsoniere in ultima vreme. Succesiunea este in curs. Suprafata 31 mp.

Ciu******* Mar****

mci********@*********


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in podu ros, sos. Nationala, loc. Iasi, jud. Iasi. Am act de proprietate, contract de vanzare cumparare din 1993 Suprafata apartament 55 mp.

Roi* Rod***


Cadastru si intabulare la 2 apartamente in loc. Iasi, zona Copou si casa sindicatelor. Apartamentele au 2 camere. Succesiunea este in curs. Suprafetele apartamentelor 53 mp fiecare

Bar*** Fel**************

oan****@**********


Actualizare cadastru si intabulare la un apartament cu 2 camere in Iasi, Jud. Iasi. Zona Dacia. Am contract de vanzare cumparare, autorizatie de modificare, receptie. Suprafata: 43 mp. Apartament la parter

Hor***** *


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Tatarsi, Jud. Iasi. Suprafata 34 mp, fara balcon ( nu are balcon). AM hotarare judecatoreasca din anul 2006.

Pop* Ele**


Top 10 Experti in Iasi

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret