Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Sibiu


Localitatea bradu Teren de cca 4000 mp, doresc parcelare in 4-5 loturi, exista cadastru pe intregul lot,

Gab** Dor**

dor*********@**********


Comuna Pauca, sat Prisaca; Avem nevoie de cadastru pentru incheierea unei vanzari Suprafata de 3600 mp cu totul intravilan si extravilan, cu casa in constructie de cca 60 mp pivnita +Parter Acum s-a facut succesiunea,

Con*********** Iul****

iul************@**********


Doresc plan de amplasament si extras CF la drumul de servitute solicitate de catre banca ( vanzare prin prima casa). Apartamentul este la parterul unui bloc edificat in anul 2018 pe Strada de Tenis din Cisnadie. Nr. cadastral e 111626-C1-U1

Vul** Ana*****

vul************@**********


Sibiu, cartier Turnisor, Cadastru i intabulare casa cu teren; casa pivnita+P+M, 160 mp edificata in anul 2007, nu am facut receptia, urmeaza sa o fac pentru ca am nevoie de schitele vizate de topograf. Terenul are 345 mp Am achizitionat terenul in anul 2004.

Nan* MIr***

mir*********@**********


Sibiu, cartier Turnisor, Cadastru i intabulare casa cu teren; casa pivnita+P+M, 160 mp edificata in anul 2007

Nan* MIr***

mir*********@**********


Doresc cadastru, intabulare si planurile stereo 70 pentru a trage gaz la un teren in suprafata de 164 mp, casa 92 mp, P+1E. Proprietatea a fost achizitionata in anul 2005, in zona TIneretului, pe legea 112. Casa a fost edificata cu autorizatie de construire si receptie in anul 2005.

Her*** Ali**

her**********@**********


Sat Toparcea, jud. Sibiu,, teren in suprafata de 650 mp, doresc verificarea pozitiei terenului, delimitarea limitelor de proprietate, pentru ca doresc sa cumpar acest teren. Doresc sa se faca si intarusarea. Sunt 4 puncte. Am extras CF< adastru si intabulare.

Str*** Rem**


Sat Pelisor, comuna Barghis, doresc trasarea intarusarea a unei pasuni de de 41 ha Terenul este inchiriata de la primarie, am adeverinta, de la Primarie, Am discutii cu vecinii si vreau sa inchid cu gard electric pentru vaci. In contractul de inchiriere am harta, tarlaua, parcela, sola, nr. cadastral. Terenul are forma dreptunghiulara, are 4 maxim 6 puncte.

Zla*** Tom*******


Sat Pelisor, comuna Barghis, doresc trasarea intarusarea a unei pasuni de 41 ha Terenul este inchiriata de la primarie, am adeverinta, de la Primarie, Am discutii cu vecinii si vreau sa inchid cu gard electric pentru vaci. In contractul de inchiriere am harta, tarlaua, parcela, sola, nr. cadastral. Terenul are forma dreptunghiulara, are 4 maxim 6 puncte.

Zla*** Tom*******


IN localitatea Medias, 4900 mp agricol, are cadastru si intabulare. Doresc scoatere din circuitul agricol a unei suprafete de 900 mp, dezmembrat , pentru construirea ulterioara. Teren dobandit cu contract de vanzare cumpare,

Ale****** Nec*****


Hristos a inviat! Doresc marcarea-identificarea a 10 terenuri extravilane arabile in suprafata totala de 60200 mp din loc. Mihaileni. Terenurile au extras CF, nu am si planurile - coordonatele Stereo deoarece sunt cumparatorul, dar am numerele cadastrale. E vorba de 6 terenuri in suprafata de aproximativ 1 ha si altele 4 de sub 1 ha. Doresc sa achizitionez aceste terenuri si vreau sa stiu care sunt.

Pri******** Mih**


Doresc planurile STEREO 70 , planul de amplasament la un teren intravilan in loc. Medias. Terenul are nr. cadastral vechi, u 4 cifre.. Suprafata terenului e de 997 mp; Am achizitionat terenul in anul 2011.

Cat*** Adr***


Doresc marcarea limitelor de proprietatea casa cu teren curte comuna in Orasul de Jos, Jud. Sibu. Am achizitionat in anul 2016 casa in surafata utila de 30 mp locuibili iar n curtea comuna exista alte 3 familii. O familie a donat celorlalte cate 2 mp.

Dom*** Mar***


Doresc cadastru si intabulare la teren in loc. Amnas, liber de constructii. Suprafata terenului este de 750 mp. Proprietarul a cumparat cu contract de vanzare cumparare in urma cu 10 ani. Eu acum vreau sa-l cumpar dar terenul nu are cadastru si intabulare.

Ruj* Nic****


Doresc cadastru si intabulare la 5 parcele de teren extravilan la 5 km de Medias. Parcelele au suprafete de circa 1 ha. Am dobandit aceste terenuri prin donatie de la tatal meu in anul 2002 si oo parte prin succesiune facuta inainte de anul 2009.

Buc** Pau*


Delimitare teren in suprafata de 380 mp in cartier Terezian, jud. Sibiu. Forma terenului e dreptunghiulara, 4 colturi. Am contract de vanzare cumparare, extras cf.

Gre**** Ili*


Cadastru si intabulare apartament in SIbiu. Apartamentul are 3 camere, suprafata de 62 mp. Am cumparat apartamentul in anul 2005, contract de vanzare cumparare. Balconul nu este trecut in cartea funciara. Am reusit sa obtin in ultima vreme autorizatie de contruire, receptie, adeverinta de la primarie, acordul vecinilor, toate actele necesare pentru a actualiza .

Lat** Raz***


Dezmembrare teren cu casa in loc. Soala, Jud. Sibiu. Teren in suprafata totala de 1000 mp, casa are suprafata de 70 mp. Dezmembrarea se va face in 2 loturi, unul teren si celalalt casa cu teren. Prorpietatea este inscrisa in cartea funciara 101269 a comunei Axente Sever. Am contract de vanzare cumparare din anul 2015.

Nea** Ali****


Cadastru si intabulare la 2 parcele la Retis, Jud. Sibiu SUprafata 1 de 28 ari. Suprafata 2 de 20 ari Am certificat de mostenitor din anul 2013 si hotarare judecatoreasca definitiva din anul 2005.

Aro***** Aro******


Cadastru si intabulare la casa si teren in loc Retis jud. Sibiu. Teren in suprafata de 14 ari casa e veche suprafata de 100 mp. Am dobandit prin uzucapiune 57 mp, am hotarare in instanta de judecata din 2008.

Aro***** Aro******


Radiere din cf vechi interdictia de instrainare a unei proprietati din Seica Mare. Am contract de vanzare cumparare din 1996. Suprafata teren de 1400 mp, casa veche saseasca Parter, 4 camere, 100 mp. Am si ordinul prefectului din 1996 prin care terenul trece in proprietatea noastra.

Mar** Mar**


Ortofotoplan la casa si teren in Silistea, jud. Sibiu. Vrem sa refacem acoperisul si in sptele casei am construit un hol de 8 mp la sol, 8 mp la etaj; Am nevoie pentru a duce la primarie acest plan Suprafata teren 1000.mp, casa are 70 mp construiti la sol P+1E

Rad*** Rad***


Teren intravilan suprafata 400mp real masurata, intabulat 02.2020. Dorim ridicare topo, in vederea achizitionarii si construirii pe acest teren. Locatie: Sibiu

Mic* Val*****

val**********@*********


Schita releveu apartament cu 3 camere in loc. Medias, Jud. Sibiu. suprafata de 55 mp. Doresc doar masurare de catre cadastrist topograf autorizat, releeu semnat si stampiat.

Nic**** Mih****

mih*****************@**********


Certificat energetic apartament cu 3 camere in bloc de 4 etaje, loc. Mediad, Jud. Siviu Suprafata: 55 mp. An construire imobil: 1978

Nic**** Mih****

mih*****************@**********Top 10 Experti in Sibiu

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret