Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Dambovita


In localitatea Glod, Comuna Moroieni, Teren in suprafata de 2000 mp impartit in 2 loturi de cate 1000 mp, Proprietarul are o sentinta civila

Luc* Ion**


Locatie: sat Darza, com Crevedia, Jud Dambovita proprietar persoana juridica din Bucuresti prin conventie. doua parcele a cate 520mp, intravilan, agricol intabulare, extrase de carte funciara, acte proprietate, doresc cadastru

Con******* Dol***

kon****@**********


Loc. Targoviste, casa cu teren, teren de 247 mp, casa P+E, amprenta la sol de 140 mp, totala 280 mp, am autorizatir si receptie. Receptia e facuta in urma cu 8 ani, in 2012

Flo**** Rom***

flo***********@**********


Loc. Targoviste, teren in suprafata de 290 mp, casa veche batraneeasca de 40 mp. Am facut succesiunea in anul 2012, suntem 2 mostenitori.

Nic****** Ste***

fan************@**********


Localitatea VOinesti, Teren intravilan in suprafata de 4600 mp, plantatie pomi fructiferi, am certificat de mostenitor din anul 1992

Nea** Ioa*

nea*********@**********


INTARUSARE 4 PUNCTE pentru un teren de 766 mp in loc Ulmi, Jud Dambovita. Am cadastru actualizat.

Cuc* Rob***

rob*********@**********


Comuna Pojasca, Sat Fantanele, 2 terenuri de cate 2500 mp, extravilan, arabil,. Am cumparat terenul in anul 2007, iar altul in anul 2008. Doresc cadastru si intabulare si intarusare

Ciu*** Sor**


Loc. Targoviste, teren in suprafata de 951 mp, forma dreptunghiulara, 4 puncte, am cadastru, am mai trasat o data acum 2 ani. Doresc intarusarea din nou, terenul e acoperit de vegetatie, dar nu foarte mare.

Dob** Cor**********


Localitatea Bucsani, teren in suprafata de 1200 mp, casa in suprafata de 70 mp, din caramida. Doresc cadastru si intabulare. Am titlul de proprietate.

Dul*** Ghe*****


Doresc intarusarea unui teren in Odaia Turcului, comua Matasaru in suprafata de 5000 mp, Terenul este extravilan, intre garla si locuinta. Am achizitionat terenul acum 10 ani cu contract de vanzare cumparare si am si cadastru si intabulare dar NU am extrasul de CF, o sa va rog sa imi luati si aceste acte ( planuri, schite). Forma este dreptunghiulara, are 4 colturi. Lungimea terenului e de 200 m.

Rad* Nic****


Doresc cadastru si intabulare la apartament cu 2 camere in Moreni, suprafata de 46 mp. Am achizitionat apartamentul prin anii 1990 cu contract de vanzare cumparare, am si ordinul prefetului

Sof*** Mar****


Doresc cadastru si intabulare cu topograf autorizat ANCPI pentru 10 parcele de teren agricol, livezi de meri, pruni, ciresi, fanete. cu suprafata totala de 3-4 ha; Localizare: comuna Candesti Una dintre livezi e in intravilan; celelalte sunt in extravilan si sunt pe raza localitatii, nu apropiate. Proprietarii sunt 2 mostenitori, succesiune facuta demult, inainte de 2009.

Sto*** Vla*


Doresc dezmembrarea unui teren cu casa de 1900 mp teren cu casa veche de cca 90 mp pe parter, in Gaesti Din acest lot doresc dezmembrarea unui lot de 500 mp de teren. Terenul de 1900 mp are deja cadastru si intabulare.

Ili* Ale********


Masurarea simpla a unei proprietati casa cu teren in Cotesti Vale; teren intravilan in suprafata de 2000 mp, are forma dreptunghiulara. Doresc sa stiu cat am in proprietate, ce suprafata am. Am titlul de proprietate, nu am facut succesiunea.

Ili* Val*****


Cadastru si intabulare casa cu teren in Persinari; teren in suprafata de 1000 mp si casa batraneasca de 70 mp. Am act de vanzare cumparare de acum 30 ani.

Baj** Ion*********


Cadastru si intabulare comuna Finta, jud. Dambovita. Teren intravilan de 2500 mp, casa veche batraneasca de 70 mp. Am contract de vanzare cumparare din anul 1994, succesiunea este in curs.

Mit*** Ghe*****


Certificat energetic casa veche batraneasca de 70 mp. comuna FInta, jud. Dambovita. Cadastru si intabulare sunt in curs

Mit*** Ghe*****


Dezmembrare casa cu teren in sat Vale Mare, comuna Candesti, Jud. Dambovita. Teren in suprafata de 2000 mp, casa are 100 mp pe parter. Am cadastru si intabulare din anul 2008, schite, planri, extras CF. Dezmembrarea se va face in 2 loturi, vrem sa separam gradina de casa si curte pentru ca vrem sa vindem gradina. Gradina are suprafata de 1500 mp.

Bra***** Con*******


Doresc masurare , intarusare, delimitare limita de proprietate in loc. Crevedia, jud. Dambovita. Terenul are suprafata de 600 mp, forma dreptunghiuilara. Nu am facut cadastru si intabulare, am succesiunea facuta, dar vreau sa stiu care e limita pe partea estica, 2 puncte.

Dum**** Ion*********


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere , etaj 3, 80 mp in Pucioasa, str. Republicii. Am act de vanzare-cumparare din anul 1993, titlu de proprietate.

ZAD*** NIC****

zad***********@**********


Certificat energetic apartament cu 3 camere in Pucioasa, 80 mp. Cadastru si intabulare in curs.

ZAD*** NIC****

zad***********@**********


Cadastru si intabulare teren intravilan arabil de 10000 mp, comuna Crevedia, sat Darza. Proprietarul are contract de donatie, fiscal.

Rom***** Flo******


Actualizare cadastru si intabulare casa cu teren in Cojeasca, 30 km de Bucuresti. Teren in suprafata de 550 mp, casa are amprenta la sol de 91 mp, P+1E+pod. Am achizitionat in urma cu 5 ani, dar am facut modificari cu autorizatie de construire si receptie

Lun** Nic*


Cadastru si intabulare Apartament cu 2 camere in loc. PUCIOASA. Suprafata de 40 mp. Proprietate personala, cumparata in anul 1990.

Șe***** Ele**

ela********@**********


Certificat energetic la apartament cu 2 camere in Dambovita, bloc de 4 etaje, 60 mp.

Șe***** Ele**

ela********@**********Top 10 Experti in Dambovita

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret