Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Dolj


Localitatea Argetoaia, casa cu teren, teren de 800 mp, 2 case in curte, pe parter una si cealalta e pe Parter cu etaj. Documentul de propreitate este contractul de vanzare cumparare de la bunica. Doresc cadastru si intabulre foarte repede, la urgenta

Mod*** Ion****


In Craiova, zona craiovita noua. Apartament doua camere, detin contract de vanzare cumparare de dupa revolutie, achitat in rate, am act aditional in care scrie ca a fost achitat integral

Emi* Vas***

emi**********@**********


Comuna Cosoveni, am hotarare judecatoreasca din 2019, teren in suprafata de 2400 mp intravilan si constructiile vechi de dinainte de 1990, am si raport de expertiza tehnica din timpul procesului.

Par**** Gig*

gyg********@**********


Comuna Cosoveni, 5 terenuri extravilane arabil, 5000 mp, 5000 mp, 5800 mp, 2500 mp si 4494 mp, le detin in baza hotqrqrii judecatoresti din anul 2019

Par**** Gig*

gyg********@**********


Localitatea Marsani, doresc doar masuratorile la teren si casa. Suprafata terenului este de 849 mp, casa are suprafat de 62 mp si e doar pe parter; Am cadastru, terenul este imprejmuit cu gard de plasa si lemn.

Mar** Mar***********

mar*****************@**********


Loc. Craiova, ap cu 2 camere, zona rovine, am certificat de mostenitor din 2016

Mar*** Nut*

nut***@**********


Loc. Craiova, zona bucovat, teren de 3800 mp, exteavilan, am cadastru, doresc sa stiu care e locul.meu, doar masuratoare si punctare, am eu tarusii

Bra* Eli******


Loc. Craiova, doresc intarusare teren in suprafata de 1200 mp, 30 de puncte, am cadastru si extras cf

Mih** Pop****

ber****@**********


Loc. Bechet, casa cu teren, suprf. Casa 200 mp. Aprox, teren 1090 mp, detin titul dupa succesiune la nitar de anul acesta

Dud** Nic****

dud*********@**********


Com. Poiana mare, sat.Tunarii vechi, suprafata teren 10.000mp, detin urm.documente certificat mostenitor in urma succesiuni. 2 prop.

Cos***** Iul****

mar****************@**********


Loc. Craiova, Valea Rosie, Apartament cu 3 camere, astazi iau rolul. Doresc masuratorile sa se faca maine. Detin toate documentele necesare intabularii.

Sof***** Sim***


Loc. Craiovita Noua, apartament cu 2 camere in bloc de 4 etaje. suprafata de aproximativ 40 mp. Apartamentul a fost achizitionat in anunl 1973 prin CEC, detin toate documentele necesare intabularii, am facut succesiunea in anul 2019. Nu stiu valoarea apartamentului din succesiune

Nic****** Flo***

flo********@**********


Loc. Craiova, apartament cu 3 camere, achizitionat prin cumparare in anul 1999. Am autorizatie de construire si proces verbal de receptie din anul 1994, doresc sa figureze si balconul in schita

Bog***** Con*******


Loc. Badosi, COmuna Bratovoesti, teren de 9 ari pe intravilan si 46 ari pe extravilan, fara casa, am autorizatie de demolare la casa veche; Am hotarare judecatoreasca de mostenire de 10 ani. proprietatea este pe rol, nu am datorii. Doresc si intarusarea terenulu, are forma dreptunghiulara.

Cro***** Val****


Loc. Craiova, teren in suprafata de 1078 mp, 1006 mp in extravilan si 72 mp in intravilan. Doresc dezmembrarea in 2 loturi, unul de 72 mp si unul de 1006 mp. Am achizitionat terenul acum 5 luni.

Bui** Ion**


Loc. Craiova, doresc planul de amplasament si coordonatele STEREO 70 PENTRU A TRAGE GAZELE IN CASA, la o casa cu teren. Casa are suprafata de 51 mp, terenul are suptrafata de 178 mp. Am achizitgionat proprietatea in decembrie 2019, cadastru, intabulare am tot .

Cir**** Adr***


Doresc cadastru la o casa cumparata de la cfr in anul 2002, in localitatea Racarii dr Sus. Terenul este inchiriat de la stat are 500 mp si casa e pe parter are 3 camere aproximativ 80 mp. Am contract de vanzare cumparare si platesc impozitele.

Ste****** Mar***


Doresc extras de carte funciara pentru informare la un imobil din Craiova, , nr. cadastral 11073. Teren in suprafata de 292 mp, casa P+2E

Het***** Dan****


Loc. Craiova, Str. 1 Mai, doresc ridicare topografica la casa D+P+1E+M pentru receptie. AM luat procesul verbal de receptie acum cateva zile. Terenul are suprafata de 200 mp; Casa are suprafata construita de 40 mp pe nivel, total 160 mp; TErenul a fost achizitonat in anul 2016; Doresc aceste palnuri pentru receptie

Lit* Lau******


Loc. Craiova, doresc cadastru si intabulare la teren cu constructie, teren de 200 mp, casa 160 mp; Am achizitionat terenul in anul 2016, am autorizatie de construire, receptia urmeaza sa o iau.

Lit* Lau******


Doresc masurarea unui teren intravilan cu constructie in Craiova deoarece vecinul cred ca intra pe terenul meu. Terenul are suprafata de 6 puncte si suprafata de 364 mp. Am fisa bunului imobil, cadastru si ntabularea facute, coordonatele stereo.

Pop* Man****


Doresc cadastru si intabulare garsoniera in Craiova, calea Bucuresti de 28 mp. Proprietatea este a bunicii.mele si a cumparat o in anul 1967.

Sec*** Mih***


Cadastru si intabulare casa cu teren, planul topografic pentru Racordarea la Gaze, in loc. Cosoveni, jud. Dolj. Teren in suprafata de 1300 mp, casa veche batraneasca 85 mp. Detinem aceasta proprieatte prin titlul de proprietate, certificat de mostenitor din 1985.

Can** Den***


Cadastru si intabulare la teren, casa a fost demolata cu autorizatie de la primarie, in loc. Ostroveni, langa Bechet. Terenul are suprafata de 9 ari, imprejmuit. Succesiunea este in curs, aproape am terminat. Urmeaza sa luam proprietatea pe rol. Sunt singurul mostenitor.

Sta**** Cri*****


Cadastru si intabulare la teren de 140 mp in Craiova, str. Stefan Velovan Am testament, certificat de mostenitor din 2016.

Gri***** Con******Top 10 Experti in Dolj

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret