Lista lucrari de Cadastru si Intabulare casa in Dolj


Localitatea Argetoaia, casa cu teren, teren de 800 mp, 2 case in curte, pe parter una si cealalta e pe Parter cu etaj. Documentul de propreitate este contractul de vanzare cumparare de la bunica. Doresc cadastru si intabulre foarte repede, la urgenta

Mod*** Ion****


Comuna Cosoveni, am hotarare judecatoreasca din 2019, teren in suprafata de 2400 mp intravilan si constructiile vechi de dinainte de 1990, am si raport de expertiza tehnica din timpul procesului.

Par**** Gig*

gyg********@**********


Loc. Bechet, casa cu teren, suprf. Casa 200 mp. Aprox, teren 1090 mp, detin titul dupa succesiune la nitar de anul acesta

Dud** Nic****

dud*********@**********


Doresc cadastru la o casa cumparata de la cfr in anul 2002, in localitatea Racarii dr Sus. Terenul este inchiriat de la stat are 500 mp si casa e pe parter are 3 camere aproximativ 80 mp. Am contract de vanzare cumparare si platesc impozitele.

Ste****** Mar***


Loc. Craiova, doresc cadastru si intabulare la teren cu constructie, teren de 200 mp, casa 160 mp; Am achizitionat terenul in anul 2016, am autorizatie de construire, receptia urmeaza sa o iau.

Lit* Lau******


Cadastru si intabulare casa cu teren, planul topografic pentru Racordarea la Gaze, in loc. Cosoveni, jud. Dolj. Teren in suprafata de 1300 mp, casa veche batraneasca 85 mp. Detinem aceasta proprieatte prin titlul de proprietate, certificat de mostenitor din 1985.

Can** Den***


Casa cu teren in Giurgita, Jud. Dolj, la 10 km de Segarcea Teren in suprafata 1200 mp curte, gradina, casa. Casa este veche, batraneasca, cu 3 camere din caramida in suprafata de 100 mp. Doresc appi si dezmembrarea in 2 loturi. Am titlul de proprietate, proprietatea e pe rol, taxele si impozitele sunt la zi.

Luc* *


Cadastru si intabulare casa in loc. Breasta, valea lungului Am succesiune facuta, certificat de mostenitor de avum 10 ani. Teren in suprafata de 1200 mp, casa de vreo 80 mp.

Mih** Chi*****


Cadastru si intabulare la casa cu teren in Loc. Argetoaia, Secu, zona Plenita, 60 km de Craiova. Am contract de vanzare cumparare de acum 16 ani. Teren in suprafata de 1000 mp, casa veche batraneasca in suprafata de 100 mp

Sta*** Mir***


Cadastru si intabulare in cartier Catargiu, zona Craiova, Jud. Dolj. Am certificat de mostenitor, succesiune facuta acum 7 ani. Suprafata de 375 mp, casa e veche si are 3 camere, sala, bucatarie si baie.

Sta*** Rod***


Cadastru si intabulare la CASA PLUS TEREN in loc. Izvor, jud. DOLJ. Am titlul de proprietate, impozitele la zi. Teren in suprafata de 500 MP , casa veche batraneasca pe parter de 40 mp. PROPRIETAR IN ACTE

VOI** MAR***

mar*********@***************


Detin hotarare judecatoreasca definitiva pentru mostenire casa(120mp)construiti si 2500mp curte si gradina. Doresc cadastru si intabulare. Casa se afla in com Bistret-Dolj.

Tit* Dum****

dfl*******@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Gangiova, jud. DOLJ. Succesiune facuta in anul 2005. Teren in suprafata de 1000 mp, casa din caramida, pe parter, cu 3 camere.

Vas** Ion***


Cadastru si intabulare in loc. Diosti, sat Diosti, jud. Dolj. Am autorizatie de construire si proces verbal de receptie pa casa de acum 4 ani. Suprafata teren : 400, casa e P+M, suprafara constriota totala de 294 mp. Am cumparat terenul in anul 2010.

Adr*** Adr***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Craiova, Jud. Dolj. Suprafata teren de 1142 mp. Casa e veche, batraneasca, are suprafata de cca 119 mp si mi exista si anexe de 120 mp. Toate constructiile sunt demolabile, ploua prin acoperis. Am facut succesiunea facuta din anul 2019.

Cri***** Mat****


Cadastru si intabulare , casa cu teren,Loc.Craiova. Casa: parter plus 1 , detin doar parterul, suprafata 150 mp, Teren : 100 mp. Acte: contract vanzare cumparare, titlu de prip si succesiune de acum 10 ani. Etajul apartine alcuiva care a cumparat acum 10 ani. Nu exista carte colectiva.

Cio****** Ele**


Cadastru si intabulare casa cu teren in Craiova, jud. Dolj. Am hotarare judecatoreasca din anul 2015. Suprafata teren 600 mp, casa este din chirpici si refacuta in anul 2017 pe aceeasi structura si suprafata e de 46 mp.

Rad**** Mar***

mnr******@**********


Cadastru si intabulare casa la 9 km de Craiova, jud. Dolj. Am cadastru si intabulare pe teren, autorizatie de construire din anul 2004, finalizata in anul 2010. Suprafata teren: 1500 mp. Casa are 220 mp total, pe parter

Ham***** Ros**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Craiova, Jud. DOlj. Am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, expertiza, certificat fiscal. Suprafata teren: 370 mp. Casa este pe parter si are 121 mp construiti, 21 mp garajul si o magazie de 21 mp.

Mih**** Oit*

oit*************@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Izvoru Rece, Jud. Dolj. Am contract de vanzare cumparare din anul 1988, certificat de mostenitor din anul 2019. Suprafata teren: 1200 mp Casa este pe parter, veche, batraneasca, din anul 1950 si are suprafata de 124 mp.

Pru*** Ion**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Craiova, jud. Dolj. Zona centrul vechi. Am contract de vanzare cumparare, succesiune facuta in anul 2014. Suprafata teren: 111 mp. Casa este p+1E, suprafata 120 mp total, 60 mp construiti la sol.

Ale********* Ale*********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Craiova, jud. DOlj. Am contract de vanzare cumparare din anul 1992. Suprafata teren: 500 mp. Casa este pe parter, veche, cu 2 camere, suprafata de cca 40 mp.

Dum****** Ghe*****


Cadastru si intabulare casa cu teren in bailesti, jud. Dolj. Am facut succesiunea in anul 2020. Suprafata teren: 1200 mp. Pe teren este si o casa pe parter, are 5 camere, baie, cam 120 mp.

Pip** Flo********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Preajba, Jud. Dolj Am hotarare judecatoreasca, expertiza judecatoreasca topografica. pentur impartirea untre frati Suprafata totala de teren de 900 mp; terenul este imartit 300 mp pentru un frate si 600 mp pentru celalalt frate. Pe teren este o casa pe parter; si casa este impatita in 2 parti, Trebuie sa facem cadastru pentru ambele parti.

Soi** Nic***************


Cadastru si intabulare la o casa cu teren in Craiova, Jud. Dolj. Am cadastru i intabulare vechi, de prin 2002. Suprafata teren: 700 mp. Casa e doar pe parter, exista si o anexa , suprafata de cca 80 mp total.

Pet** Pet**


Top 10 Experti in Dolj

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret