Lista lucrari de Cadastru si Intabulare Apartament in Dolj


In Craiova, zona craiovita noua. Apartament doua camere, detin contract de vanzare cumparare de dupa revolutie, achitat in rate, am act aditional in care scrie ca a fost achitat integral

Emi* Vas***

emi**********@**********


Loc. Craiova, ap cu 2 camere, zona rovine, am certificat de mostenitor din 2016

Mar*** Nut*

nut***@**********


Loc. Craiova, Valea Rosie, Apartament cu 3 camere, astazi iau rolul. Doresc masuratorile sa se faca maine. Detin toate documentele necesare intabularii.

Sof***** Sim***


Loc. Craiovita Noua, apartament cu 2 camere in bloc de 4 etaje. suprafata de aproximativ 40 mp. Apartamentul a fost achizitionat in anunl 1973 prin CEC, detin toate documentele necesare intabularii, am facut succesiunea in anul 2019. Nu stiu valoarea apartamentului din succesiune

Nic****** Flo***

flo********@**********


Loc. Craiova, apartament cu 3 camere, achizitionat prin cumparare in anul 1999. Am autorizatie de construire si proces verbal de receptie din anul 1994, doresc sa figureze si balconul in schita

Bog***** Con*******


Doresc cadastru si intabulare garsoniera in Craiova, calea Bucuresti de 28 mp. Proprietatea este a bunicii.mele si a cumparat o in anul 1967.

Sec*** Mih***


Cadastru si intabulare apartament cu 4 camere in Craiova, zona Str. Spania. Suprafata e de 80 mp. Am contract de vanzare cumparare din anul 1992, toate documentele necesare pentru cadastru si intabulare.

Sul*** Sor**

sor********@**********


Cadastru si intabulare la 2 apartamente in Brazda lui Novac si Valea Rosie, jud. DOlj. Am titlul de proprietate, contract de vanzare cumparare din 1992, apartamentele sunt din anii 1970. Apartamentul din Valea Rosie are 2 camere si apartamentul din Brazda lui Novac are 3 camere.

Bra*** Val*****

val***********@**********


Cadastru si intabulare apartament, Loc. CRAIOVA Apartament : 2 camere , aprox 50 mp, Este un apartament intr o cladire veche. Acte: contract vanzare cumparare, dovada platii.

Fie**** Ion***


Cadastru si intabulare Apartament 2 camere, 54mp, Lapus, Craiova Contract de vanzare - cumparare din anul 1996

Pet*** Lau******

lau************@**********


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Craiovita, Jud. DOlj. Etaj 2/4 Am contract de construire, chitanta de la CEC, Proces verbal de predare primire, contract de vanzare cumparare. Suprafata apartament: 50 mp. Fara modificari.

Sav* Iul***


Cadastru si intabulare apartament in Craiova si casa la tara in loc. Perisor. - Apartament cu 2 camere 50 mp; Am hotarare judecatoreasca, contract de vanzare cumparare - casa cu teren, teren in suprafata de 2000 mp, casa e veche din paianta in suprafata de 50 mp; am contract de intretinere notarial, toate actele necesare pentru cadastru si intabulare, titlul de proprietare DOresc oferta la pachet

But***** Dan****

but*************@**********


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Craiova, Jud. Dolj. Am succesiunea facuta in anull 2019. Suprafata apartament: 55 mp Zona: Craiovita Noua

Cla**** Pan*

cla********@**********


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere decomandat langa Sucpi, Craiova, Jud. Dolj. Am contract de vanzare cumparare, certificat fiscal in curs. Suprafata 50 mp Masuratorile as vrea sa se faca pana sambata.

Mar** Ili*


Cadastru si intabulare garsoniera in Craiova, Jud. Dolj. Am contract de vanzare cumparare din anul 2003. Suprafata garsoniera: 31 mp, zona Breaza lui Novac.

Def** Lui**


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Craiova, Str. Fagaras, Jud. Dolj. Am certificat fiscal, contract de vanzare cumparare din anul 1992. Suprafata: 49 mp.

Ram*** Ram*******


Cadastru si intabulare apartament 2 camere, Craiova Suprafata: 36 mp, a fost o camere si am facut o apartament cu doua camere. Acum 13 ani. Etaj 1 din 3. Acte: contract de vanzare cumparare , de firma unde am lucrat.

Par** Mar**


Cadastru si intabulare Apartament cu 4 camere in Bechet, jud. Dolj. Am contract de vanzare cumparare din anul 1992. Suprafata: 90 mp.

Can****** Mih****

bib**************@**********


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Craiova, jud. Dolj. Zona brazda. Am contract de vanzare cumparare din 1993. Suprafata 50 mp.

Pop* Ion**


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Craiova, jud. DOlj. Am contract de vanzare cumparare. Suprafata apartament 49 mp.

Dom*** Dom***


Cadastru si intabulare apartament 4 camere, Craiova, in spate la Ramada, Apartament 4 camere , suprafata 100 mp, etaj 4 din 7, fara modificari. Acte: contract vanzare cumparare 1983.

Iva***** Elv***


Cadastru si intabulare in Plenita, jud. Dolj. Apartament cu 2 camere. Suprafata de 54 mp. Am contract de vanzare cumparare din anul 1992

Dan*** Dan***


Cadastru si intabulare apartament 2 camere, Dolj, Craiova, B dul Oltenia, 2 camere, 50 mp, etaj parter. Acte : contract vanzare cumparare.

And**** Pau*


Cadastru si intabulare apartament din Craiova, jud. Dolj. Apartment cu 2 camere in suprafata de 47 mp.

And**** Pau*


Cadastru si intabulare apartament in rovine, jud. Dolj Apartament cu 3 camere. Am cintract de vanzare cumparare din anul 1992.

Cov** Mat**


Top 10 Experti in Dolj

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret