Lista lucrari de Cadastru si Intabulare Teren Intravilan in Brasov


Doresc cadastru si intabulare la un teren de 3000 mp intravilan in loc. Racos. Am titlul de proprietate, succesiunea pe 2 mostenitori in anul 2020.

* Mag******


Cadastru si intabulare, INTARUSARE DELIMITARE PROPRIETATE doar pe o latura, 2 puncte la casa cu teren in comuna Bod, jud. Brasov. Teren in suprafata de 1700 mp, casa veche pe parter 5 camere. Am act de vanzare cumparare. Am numar topo, nu am numar cadastral si nu e inregistrat electronic.

Ghe***** Ghe*****


Ridicare topografica in Lunca Calnicului, Jud. Brasov la teren intravilan. Am titlul de proprietate, cadastru si intabulare de acum 12 ani, contract de vanzare cumparare din 2008. Suprafata terenului e de 3000 mp, forma dreptunghiulara, deschidere 16.

Ale****** Bug*****


Cadastru si intabulare teren intravilan in Victoria, comuna Ucea, jud. Brasov, zona Sumerna. Am titlul de proprietate. Suprafata teren 2000 mp.

Vla***** Ghr*****


Cadastru si intabulare plus ridicare topografica teren intravilan agricol in loc. Recea, jud. Brasov. Am contract de vanzare cumparare din anul 2020. Doresc sa schimb si destinatia in curti constructii. Am cadastru si intabulare, dar nu am geometrie. Suprafata teren 713 mp, teren imprejmuit.

Nic***** Aur***************

nic**********************@**********


Cadastru si intabulare plus dezmembrare ,teren intravilan, Loc. SIRNEA langa Brasov, Jud. Brasov Teren intravilan: total 3000 mp . Dezmembrare in 3 loturi: unul de 1000 mp, drum de servitute si restul. Acte: succesiune , 4 mostenitori.

Mih** Mih**


Cadastru si intabulare intravilan sunt 3 loturi, Brasov, Poiana Brasov, Sunt 3 loturi a cate 500 mp, contract vanzare cumparare.

Zab*** *

dan******@***********


Cadastru si intabulare teren intravilan si dezmembrare, Intre Cristian si Brasov, Teren cu suprafata 3100mp plus Dezmembrare in 3 parcele. Certificat de mostenitor. Titlu

Olt**** Ghe*****


CADASTRU SI INTABULARE Teren intravilan deasupra cetății Rupea, JUDETUL BRASOV. Am act de vanzare cumpărare ca si teren extravilan, dar de 3 ani a trecut in intravilan. Teren de 10 000 mp. Se face si cadastrul general dar eu vreau sa fac mai repede.

Lun** Nic****

nic*****@**********


CADASTRU si intabulare TEREN SI CASA DIN SACELE JUD BRASOV Teren de 8900 mp, casa noua fara acte Trebuie sa obtin titlul de proprietate, am mai facut odata demersurile in anii 2004 dar nu am mai continuat.

Mar******* Luc***


CADASTRU SI INTABULARE TEREN INTRAVILAN DIN MAGURA, JUD. BRASOV. Detin succesiunea facuta. sUPRAFATA teren intravilan: 8500 mp, imrejmuit cu un gard din lemn

Neg** Ser***


CADASTRU SI INTABULARE + DEZMEMBRARRE pentru un Teren Intravilan de aprox 6000 mp in Loc Moeciu, Jud Brasov. Am titlu de proprietate.

Doa*** Doa***


CADASTRU SI INTABULRE TEREN INTRAVILAN DIN COMUNA MANDRA, JUDETUL BRASOV. Am titlul de proprietate. Teren de 3200 mp, neimprejmuit.

ber* Ber*


CADASTRU SI INTABULARE TEREN INTRAVILAN LOC HARMAN, BRASOV ESTE VORBA DESPRE DOUA TERENURI 1. SUPRAFATA TOTALA - 1000 MP 2. SUPRAFATA TOTALA - 1000 MP DETIN CVC

Nic***** Sol****


Cadastru si intabulare casa si teren din MOIECIU DE JOS, JUD. BRASOV. CASA VECHE, TEREN DE 700 MP

Buj** Con*******


Top 10 Experti in Brasov

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret