Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Ialomita


Jud Ialomita, loc. Munteni Buzau, teren cu casa, teren in suprafata 361 mp , iar casa aprox. 90 mp, detin act de mostenitor, suntem 4 mostenitori.

Dur* Ile***

vio****@**********


Com. Boranesti, Cosereni, casa cu teren, teren in suprafata de 3200 mp intravilan, casa pe parter de cca 100 mp. Am facut succesiunea astazi, nu stiu valoarea proprietatii din succesiune.

Rad* Ghe*****


Loc. Jilavele, la cca 10 km departare de Urziceni, casa cu teren; teren achizitionat in anul 2011 si am cadastru la teren; am construit o casa pe parter in surpafata de 108 mp. Am autorizatia de cconstruire din anul 2011 si procesul verbal de receptie din anul 2013.

POl***** Mih**


Intarusare terenuri extravilane in Fierbinti Targ, au acces la strada. Suprafetele sunt de 3000, 4000, 5000, 9300 mp, . Sunt 4 terenuri lipite, doresc conturul la aceste terenuri si 1 teren separat de 9300 mp. AM acadastru si intabulare la aceste terenuri, au fost achizitionate iin anul 2008. Terenurile au forma dreptunghiulara , 4 colturi de fiecare, 8 puncte in total.

Cal*** dom***


Certificat energetic la casa din paianta de 52 mp in Barcanesti, Ialomita Am facut cadastru acum de curand,

Pau* Mih***********


Cadastru si intabulare la 2 ( doua ) terenuri extravilane in comuna Bucu. Suprafata fiecarui teren e de 1 pogon. Am act de improprietarire al tatalui si succesiunea facuta in anul 2013.

Man***** Nic****


Alipire 2 terenuri in Ialomita, localitate Gheorghe Lazar. Teren urile au suprafata 1270 mp ( are si casa veche) si 630 mp teren liber. Am cadastru si intabulare la ambele terenuri. Am achizitionat proprietatile in decembrie 2019.

Dob*** Ali*******


Cadastru si intabulare teren intravilan in Vladeni, jud. Ialomita. Suprafata teren : 340 mp, este terenul din fata blocului. Am contract de vanzare cumparare din anul 2017

Mor*** Mad****


Doresc masuratoare schita la casa si teren in loc. Fetesti, Jud. Ialomita. Succesiunea este in curs. Teren de 500 mp, casa veche batraneasca in suprafata 40 mp.

Tes* Dan*********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Fetesti. Am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din anul 2019. Casa a fost impartia in mai multe parcele in baza careia a fost impartita. Teren in suprafata de 562 mp, casa veche batraneasca de 74 mp.

Vio*** Coj*****


Trasare intarusare limita de proprietate in loc. Cosereni, Jud. Ialomita. Am cadastru si intabulare, am edificat constructia in baza autorizatiei de construire. E vorba de o lungime de 100 m a gardului, doresc sa stium cum sa construiesc gardul. Forma dreptunghiulara, ar fi 2 puncte dar putem sa facem niste puncte si intermediar. SUprafata teren 1800 mp.

Cra***** Nic****


Cadastru si intabulare casa batraneasca cu teren in Slobozia Noua, jud. Ialomita. Am hotarare judecatoreasca irevocabila si definitiva din anul 2009. Suprafata teren 1300 mp, casa de cca 60 mp.

Rad*** Ele**


Ridicare topografica la un teren in loc. Sfantu Gheorghe, Jud. Ialomita. Am contract de vanzare cumparare din anul 2019. Suprafata teren e de 990 mp, este liber de constructii.

Nit** Nic****


Cadastru si intabulare teren extravilan in comuna Dragoiesti. Am certificat de mostenitor din anul 2004, titlul de proprietate. Suprafata teren de 6900 mp

Ion*** Geo***

geo************@**********


Cadastru si intabulare Teren intravilan + constructie in loc. Fierbinti Targ, Jud. Ialomita. Certificat de mostenitor + succesiune din anul 2008 Suprafata teren 1535 mp, casa e veche batraneasca din paianta si caramida , pe parter, suprafata de 80 mp.

Con******* Ade***

ade*********@**********


Cadasteu si intabulare teren extravilan, Com Axintele, jud. Ialomita Teren extravilan: suprafata 1,9 pogoane Acte: succesiune din 2020

Gal** Oan*


Cadastru si intabulare teren extravilan in comuna Grindu, jud. Ialomita. Am certificat de mostenitor din 2017. Suprafata 1 ha

Min** Cri*****

cri**********@**********


Cadastru si intabulare teren extravilan, Loc. Sinesti Teren: suprafata: 2 ha jumate Acte: titlu de proprietare

Avr** *


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Stelnica, Jud. Ialomita. Am autorizatie de construire, proces verbal de receptie din anul 2019. Suprafata teren: 1000 mp. Casa P+1E, 180 mp total.

Sia***** Sia******

sia*********@**********


Masurare casa relevee pe interior la o casa in P+1E in loc. Lilieci, jud. Ialomita. Suprafata 131 mp total

Zam*** Zam***


Certificat energetic la casa in Lilieci, jud. Ialomita. Casa e din anul 1991, P+1E, 130 mp.

Zam*** Zam***


Cadastru si intabulare PLUS INTARUSARE PENTRU CONSTRUIRE GARD la casa cu teren in loc. Suditi, Jud. Ialomita. Am titlul de proprietate, si certificat mostenitor de acum 20 ani. Suprafata teren: 500 mp, casa e veche batraneasca si are cam 100 mp.

Pas** Nic****

nic*****@**********


Cadasteu si intabulare apartament cu 2 camere in Slobozia, jud. Ialomita. Am contract de vanzare cumparar3 din anul 1992. Suprafata apartament 45 mp.

Vio*** Aro*

vio********@**********


Cadasteu si intabulare Teren intravilan de 3200 m2 in satul Catrunesti, Ialomita. Terenul este in proprietatea la 8 frati/mostenitorii lor, prin certificate de mostenitor.

Pav***** And***

and************@**********


Ridicare topografica la un teren in loc. Gimbasani, 10 km de Slobozia, jud. ialomita. Suprafata teren: 900 mp. Am achizitionat terenul in anul 2020, pe teren e si o casa batraneasca de 45 mp, cadastru si intabulare

Mar** Cri*****Top 10 Experti in Ialomita

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret