Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Suceava


Doresc masurare si intarusare, marcare un teren total de cca 3,1 ha, 11 loturi de teren, 5 cladiri mari si 2 rezervoare de combustibil

Pop**** Val*****

val*************@*****************


Apartament cu 4 camere , in Suceava Am achizitionat in anul 1997 de la stat, am toate documentele necesare intabularii.

Hui*** Isa*************

isa**************@**********


Doresc materializarea in teren a limitei unei proprietati, am intabulare la zi, nr. cadastral, fisier in format electronic. E nevoie de materializarea a 5 puncte pe o distanta de 60 metri. Localitatea Poieni Solca, Jud. Suceava. Multumesc

Ion** GOT**

ion**@*********


Acte proprietate in copie legalizata la notariat, certificat fiscal pentru intabulare, copie Xerox buletin

Ant** Cri*****

top***@**********


Doresc scoaterea din extravilan in intravilan a unui teren de 7700 mp, pasune, aflat pe raza loc. Volovat, jud. Suceava. Am titlul de proprietate, rol, cadastru si intabulare din 2008.

Mal** And***


Doresc cadastru si intabulare la un teren de 1,60 ha in loc. Radauti. Detin titlul de proprietate din anul 1995. Am toate actele necesare pentru cadastru si intabulare.

Vac**** Flo***


Doresc cadastru si intabulare 3 case cu teren si dezmembrarea in 2 loturi in loc. Coni, la 5 km departare de oras Liteni. Terenul are suprafata de 45 ari; cele 3 case sunt pe parter, case vechi si au cam 60 mp fiecare. Doresc ulterior dezmembrare in 2 loturi, unul cu teren liber de cca 11 ari pe care doresc sa imi construiesc o casa. Detin act de vanzare cumparare din anul 1995, proprietatea e luata pe rol.

Rad* Ang***


Dezmembrare teren intravilan de 1 ha in loc. Crucea pe care exista o casa batraneasca si un grajd. Doresc dezmembrarea in 2 loturi, unul cu casa, altul cu grajdul. Am cadastru si intabulare la acest teren, este la APIA inchiriat pe 5 ani.

Bud** Dan****


Cadastru si intabulare teren extravilan in zona Plopeni Salcea, Jud. Suceava. Suprafata terenului e de 2500 mp. Am hotarare definitiva in instanta pentru impartirea intre mostenitori. In baza hotararii defeinitive am facut si succesiunea in anul 2009 dupa parinti, proprietatea este pe rol.

Mar** Dan****


Cadastru si intabulare teren extravilan in zona Plopeni Salcea, Jud. Suceava. Suprafata terenului e de 1800 mp. Am hotarare definitiva in instanta pentru impartirea intre mostenitori. In baza hotararii defeinitive am facut si succesiunea in anul 2009 dupa parinti, proprietatea este pe rol.

Mar** Dan****


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Suceava. Suprafata apartament de 53 mp. Clientul a achizitionat apartamentul cu contract de vanzare cumparare, bloc vechi, 4 etaje. Am mutat un perete , urmeaza sa fac expertiza mlpat.

Mar** Sim***


Apartament cu 3 camere in Suceava, vis a vis de Pasa, magazinul de mobila, bloc T48. Suprafata de 65 mp; cumparat prin banca in anul 2006; are peretele de la bucatarie demolat; urmeza sa vina pentru expertiza; Trebuie actualizare de cadastru si intabulare.

Mar*** Cuc*******


Cadastru si intabulare casa cu teren in Tisauti, jud. Suceava. Terenul are 452 mp, l-am achizitionat acum 4 ani. Casa am edificati-o acum 1,5 ani, autorizatie de construire, trebuie sa luam receptia. Suprafata construita la sol e de 100 mp, e P+1E, 170 mp total construiti

Neg** And***


Certificat energetic la casa in Suceava, comuna Scheia, sat Sfantul Ilie. Casa e P+1E, am receptia, suprafata de 168 mp utili.

Bre** Val*****

v.b******@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Suceava, comuna Scheia, sat Sfantul Ilie. Am facut alipirea la terenuri in anul 2016; Suprafata totala teren 1217 mp; Casa e P+1E, am receptia, suprafata de 168 mp utili din 2008; AM autorizatie pentru extindere casa cu camera tehnica, mica magazie, total suprafata extindere 85 mp; urmeaza sa iau receptia

Bre** Val*****

v.b******@**********


Masurare teren de 1 ha la Carlibaba, langa Vatra Dornei. Terenul e ocupat de copaci din aceea mici.

Dor***** Gri****


Certificat energetic casa S+P+E, suprafata totala de 300 mp in Suceava.

Mar*** Pet***


Masurare teren comuna Baia, jud. Suceava. Am succesiune din anul 2003, cadastru, intabulare, schita. Sunt 4 puncte pe care vreau da le intarusez. Teren in suprafata de 3900 mp si tot terenul are 11 puncte.

Aio**** Mih****


Plan de incadrare in zona pentru un teren extravilan in Voronet 2, Gura Humorului in suprafata de 1461 mp. Carte funciara 322185, nr. cadastral 322185. imi trebuie la notariat.

Hol*** Mih**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Praxia, Boroaia, Falticeni. Teren in suprafata de 2000 mp, casa este cu etaj undeva la 200 mp, am autorizatie de construire, poate facem receptie partiala. Terenul a fost cumparat in anul 2012, tot atunci am luat si autorizatia.

Chi* Ser***


Dezmembrare casa cu teren in loc. Radauti. Am cadastru si intabulare, titlul de proprietate. Dezmembrarea se va face in 2 loturi; Suprafata totala de 43 ari, casa veche batraneasca de cca 70 mp. Un lot va fi doar cu teren de 20 ari

Cri***** Dum*******

dcr********@**********


Cadastru si intabulare teren intravilan, supraft. 2150mp, detin hotarare judecatoreasca definitiva din 2018, 2 propr. , Loc Falticeni com Malini

Moc*** Cri*****


Actualizare rectificare cadastru si intabulare in Suceava.Detin un imobil de 11 m pătrați intr-un bloc construit in 1973 pe str Mărășești, nr.48A, bl48A, sc.A,ap.66. Am contract de vanzare cumpărare

HAL** FLO***********

fha*****@**********


Alipire terenuri in Cacica, Jud. Suceava. Am cadastru si intabulare din 2005, extras carte funciara, contrat de vanzare cumparare. Teren de 200 mp cu o constructie si un teren de 80 ari.

Gor*** Nir******


Cadastru si intabuare apartament cu 2 camere in Humor, Jud. Suecva. Am contract de vanzare cumparare. Suprafata e de 45 mp.

Axi**** Con*******Top 10 Experti in Suceava

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret