Lista lucrari de Actualizare / Rectificare Cadastru in Timis


Localitatea Timisoara, apartament la demisol, in cartea funciara figureaza ca fiind compus din 2 boxe si magazia din curte, cu teren in proprietate. Am aviz favorabil de la Cultura Timis in favoarea schimbarea destinatiei in apartament de locuit. Apartamentul a fost acchizitonat in urma cu 2 ani.

Deh***** *

deh**************@**********


Dezmembrare, actualizarea cadastru si intabulare la un apartament cu 2 camere, bucatarie si baie la mansarda . Detin contractul de vanzare cumparare din anul 2005, cf unde este trecut ca acoperis tip terasa Blocul e construit in 1980, mansarda a fost constrruita in anul 2005; alti vecini de la ansarda a facut apartamentarea. Nr. cadastral 27408/xxii/a

Sir** And****

and***********@**********


Actualizare cadastru si intabulare, in Timisoara, Jud. TImis. Casa cu teren, Teren: 295 mp Casa batraneasca locuibila, suprafata 85 mp cu anexe cu tot, Acte: contract vanzare cumparare 2020, doresc sa demolez casa si pt primarie am nevoie de actualizare cadastru .

Vio*** Vio***


Schimbare destinatie la o uscatorie in Timisoara, jud. Timis In contractul de vanzare cumparare din anul 2020 scrie ca e uscatorie dar in adeverinta de la primarie scrie ca destinatia e locuinta . Imi trebuie pentru a ma racorda la gaze, apa si canalizare. Suprafata 10 mp.

Bor* Toa**********

gar******@**********


Expert cadastru si intabulare pentru actualizare documentatie in loc. Bogda, jud. Timis. Este vorba de casa cu teren. teren de 714 mp. Casa are 98 mp construiti la sol, e doar pe parter. Avem cadastru si intabulare dar documentatia este mai veche.

Lor***** Lor*****


Actualizare cadastru si intabulare casa cu teren din Mosnita Veche, jud. Timis. Am cadastru si intabulre. Dar in CF suprafata desfasurata apare 120 mp dar cea reala masurata cu tot cu o terasa este de 158 mp.Teraasa are 38 mp. Terenul are 450 mp. Am contractd de vanzare cumparare din anul 2017. Casa este noua.

Ned** Oli*************


Actualizare cadastru si intabulare plus Dezmembrare, Giarmata Mare , Timis. Cartierul Primaverii Casa cu teren, casa are 80 mp plus anexe. Teren 2867 mp. Dezmembrarea se face in doua parti ,doresc sa vand 1600 mp. Contract vanzare cumparare din 1997 . Nr topo 491 .

Gal* Pet****


Actualizare cadastru si intabulare in localitatea SANANDREI, judetul TIMIS. E vorba de un teren de 1100 mp, am cadastru si intabulare din anul 2010. Am autorizatie de construire, proces verbal de receptie din anul 2013. Casa este P+1E, amprenta la sol de cca 80 mp.

Mol***** Dan*


Actualizare de cadastru la un teren din judetul TIMIS, localitatea RECAS. PLUS TRASARE Suprafata teren: 1500 mp, 4 puncte. Am contract de vanzare cumparare din anul 2021 dar nu am geometrie.

Iac** Oct*****


am cumparat parcela de 655m2 in anul 2015 in localitatea Mosnita Veche, am contract de vinzare - cumparare , extras cartea funciara.

Nad**** Ghe*****

ghe*********@**********


RELEVEU MASURARE 3 Apartamente de 100 mp din TIMISOARA, judetul TIMIS. ESTE VORBA DE O CASA CU 4 APARTAMENTE, DORESC SA CALCULEZ PARTILE INDIVIZE.

Pop**** Rod***

Flo**********@**********


RECTIFICARE CADASTRU SI INTABULARE APARTAMENT DIN TIMISOARA, JUD. TIMIS. SUNT PROPRIETAR UNIC PE APARTAMENT AM CONTRACT PE APARTAMENT PE TOATE UTILITATILE SI DORESC RECTIFICARE C.F 2 CAMERE BUCATARIE BAIE DEBARA HOL PE ACEEASI SUPRAFATA INAINTE APAREA PE C.F 1 CAMERA FARA APA SI CANALIZARE CU BUCATARIE DEBARA SI HOL

BAR*** CAR***

car************@**********


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN DIN TIMISOARA, judetul TIMIS. E vorba de un apartament intr-o casa cu 13 apartamente, am expertiza MLPAT pentru modificari. Apartament cu 2 camere si o bucatarie, baie; baia a fost facuta int-run spatiu. Suprafat tatotala 55 mp.

Rai**** Sch***


Actualizare cadastru si intabulare casa cu teren din Ronatz, judetul Timis. Casa are 110 mp construiti plus terasa, am autorizatie de consolidare si extindere. Suprafata teren: 780 mp si am concesionare pt extindere.

Oga***** Jus*******

ist******@**********


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE PLUS DEZMEMBRARE IN 2 LOTURI PROPRIETATE DIN COMUNA GIULVAT, JUDETUL TIMIS. Suprafata teren: 2877 mp in acte, dar in teren sunt vreo 2400 mp. Pe teren avem si o casa Doresc dezmembrarea unui lot de teren de 1200 mp iar pe celalalt lot de teren ramane casa.

Cod** Mar**


Actualizare cadastru si intabulare, dezmembrare si trasare proprietate din TIMISOARA, JUDETUL TIMIS. TEREN de 760 mp pe care avem o anexa, garaj si o casa.veche pe.parter. 4 puncte. Doresc dezmembrare in 2 loturi, casa pe un teren, garajul si anexa pe alt teren

Vio**** Bol****


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE APARTAMENT DIN TIMISOARA, JUD. TIMIS. Apartament cu 1 camera in |CF, dar am recompartimentat si sunt in curs de intocmire expertiza tehnica MLPAT. Acum am apartament cu 2 camere, hol, ucatarie, debara. Suprafata din CF 67 mp, acum are 61 mp

Bia*** Rad*********


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE PLUS TRASARE TEREN DIN ODVIN, JUD. TIMIS. Suprafata teren: 10000 mp, am cadastru si intabulare dar e numar vechi. Teren extravilan arabil, TRASARE 2 PUNCTE

Ghi**** Ste***


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABUALARE TEREN DIN TIMIS, LOC. NADAS. Teren de 1200 mp, am cadastru cu numar topo. Teren intrravilan

Dom*** Dom***


Apartament cu 2 camere in releveul dezvoltatorului, modificat in 3 camere cu doua balcoane inainte sa il vanda fara sa modifice si actele. Nu il pot vinde mai departe :( Am RLV-ul din 2009, am RLV-ul din 2021, CF la zi, acte de proprietate.

Mot**** Ann*

pop*************@**********


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE in Timisoara, Jud Timis. Terenul are 229 mp si casa are 89 mp. Am contract de vanzare cumparare din 2020. Vreau sa imi actualizez si adresa postala.

Mer***** Aur****


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE APARTAMENT CU 2 CAMERE DIN TIMISOARA, JUD. TIMIS. Am cumparat in anul 2021, am constatat ca suprafata in realitate este mia mica cu 5 mp fata de e e in acte. Doresc actualizarea conform cu actele. Mai am o modificare, este ridicat un perete pentru separare. Expertiza tehnica MLPAT este in curs.

Sal** Sal**


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE ( INDREPTARE EROARE) LA O CASA CU TEREN DIN LOC. PARTA, JUD. TIMIS. Suprafata teren: 900 mp. Casa este veche de 100 ani, pe aprter, batraneasca, dar nu apare in CF. Dar eu platesc impozite taxe pe constructie.

Las** Pan**


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE - SCHIMBARE DESTINATIE APARTAMENT CU 1 CAMERE DIN TIMISOARA, JUD. TIMIS. Spatiule ste folosit ca magazin, am certificat de urbanism, trebuie sa ii schimb destinatia in spatiu comercial. Suprafata apartament 30 mp. Zona Ana Ipatescu

Ciu** Dum****


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE pentru un Teren intravilan de aprox 650 mp in localitatea Jebel, Jud Timis. Pe teren este o fundatie de aprox 90 mp pe care doresc sa o intabulez. Am certificatul de concesionare.

Ist*** Ghe*****


Top 10 Experti in Timis

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret