Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Timis


Localitatea Timisoara, apartament la demisol, in cartea funciara figureaza ca fiind compus din 2 boxe si magazia din curte, cu teren in proprietate. Am aviz favorabil de la Cultura Timis in favoarea schimbarea destinatiei in apartament de locuit. Apartamentul a fost acchizitonat in urma cu 2 ani.

Deh***** *

deh**************@**********


Loc. Sacalaz, 3 terenuri arabile, 2 loturi unul langa altul avand suprafata de 4,5 ha si altul de 5000 mp. Am titlul de proprietate legalizat si act de mostenitor. Am favut succesiunea acum 3 ani

Cip* Rom**

rom********@**********


Localitatea Sanmihaiu Roman,Teren cu casa, achizitionat in 2015, doresc intarusare limite de proprietate; teren de 500 mp, forma dreptunghiulara, 4 puncte.

Ion*** Sor*********

sor*********@**********


Loc. Jimbolia, doresc plan de amplasament la o casa cu teren; terenul re suprafata de 550 mp, casa P in suprata de 275 mp. Casa e din anul 1972 Nr. cadastral este din acela vechi cu 4 cifre. Am si carte funciara, La extras CF am si releveul, am si certificatul energetic. DORESC cei de la banca planul de amplasament.

Cov**** Sim***


LOc. Sanicolau Mare, comuna Saravale, teren,- loc de casa in suprafata de 29 ari doresc un extras de carte funciara. Mi se solicita de la primarie. CF 808 2516, 2517

Cos**** Con*******


Doresc masuratoare gradina in Comlosu Mic, com Colosu Mare, langa Jimbolia, Casa cu teren, teren in suprafata de 25 ari. Casa batraneasca de cca 100 mp. Vecinii tot intra pe proprietatea mea.Terenul are forma dreptunghiulara. Proprietatea urmeaza a fi achizitionata de la primarie.

And****** Ant****


Loc. Sanicolau Mare, comuna Saravale, teren,- loc de casa in suprafata de 29 ari. Am titlul de proprietate, actele necesare intabularii

Cos**** Con*******


Loc. COvaci, doresc intarusarea unui teren de 651 mp, are si casa pe el. Are forma dreptunghiulara, terenul are 4 colturi dar eu vreau sa intarusez doar pe o parte, deci doar 2 puncte. Proprietatea a fost achizitionata in anul 2013. Am extras CF, plan. Are nr. cadastral nou.

Mar*** Hut***


Doresc cadastru si intabulare la casa cu teren in loc. Sinandrei. Terenul are suprafata de 680 mp si este achizitionat in anul 2011. Casa e P+1E, e aproape gata, urmeqza sa iau receptia. Suprafata construita la sol e de 90 mp.

Urd* Gri****


Doresc masurarea unui apartament care este situat intr-o cladire istorica din TImisoara. Detin contractul de vanzare si cartea funciara,insa nu apare suprafata locuintei in acte. Suprafata e de 120 mp, 3 camere.

Dum********* Ram***

lau********@**********


Cadastru si intabulare si dezmembrare in 2 loturi la casa cu teren in loc. Saravale. Terenul are suprafata de 720 mp iar casa are aproximativ 70 mp. Am cumparat casa in anul 2005, am extras CF dar e vehi, nu are geometrie. Trebuie si apartamentaare la casa.

Soc*** Fel****


Intarusare, masurare teren in loc. Bacova, langa Buzias, sa vad care e terenul meu. Teren in suprafata de 1400 mp, intravilan, cu 2 case in curte. Am achizitionat proprietatea in anul 1990. Terenul are forma dreptunghiulara, 4 puncte. Vreau delimitarea proprietatii pe cele 2 puncte cu vecinii din spate pentru gard. Am extras CF, nu am schita, nr. Cadastral de 4 cifre.

Pro*** Geo*****


Dezmembrare LOTIZARE teren in Sacalaz, langa Timisoara, in suprafata de 1110 mp, intravilan. Este liber de constructii, este imprejmuit pe 2 laturi de la celelalte case. Doresc dezmembrarea in 3 loturi ( 1 drum de 3,5 m si 2 loturi). Deschiderea terenului e de 18 mp. Vreau si intarusarea terenurilor. Am nr. cadastral nou, am achizitionat anul acesta in februarie.

Doa*** Mir***


Vreau intarusare, delimitare teren intravilan in loc. Sag, zona Manastirii, Jud. TImis. Terenul are 667 mp, am cadastru, intabulare, planul, coordonatele stereo. Este vorba de 4 puncte, forma dreptunghiulara. Am cumparat terenul in anul 2019.

Tom* Nic****


Cadastru si intabularae un teren extravilan de 5 ha in Gearmata, Jud. Timis. Teren arabil, pe drumul spre Benceac. Am titlul de proprietate, sunt unic proprietar.

Cra**** Nic****


Intarusare teren, 4 puncte. Sunt de fapt 2 terenuri intravilane lipite in loc. Mosnita Noua. Forma dreptunghiulara fiecare teren. Suprafata fiecare teren: 740 mp, suprafata totala 1480 mp. Am achizitionat terenurile in anul 2011.

Tud***** Lau******

lau***************@**********


Cadastru si intabulare teren extravilan de 0,5 ha pe raza loc. SACOSUL TURCESC. Am facut succesiunea acum 2 ani Am toate actele necesare pentru cadastru si intabulare

Caz***** Cri*****

cri*****@**********


Intarusare teren in loc. Seceani, Jud. Timis. Teren in suprafata de 2600 mp, forma dreptunghiulara, 22 m deschidere. Are 4 puncte. Pe teren exista 2 case vechi din 1935, pe parter. Am achizitionat proprietatea acum 4 ani, in anul 2016 dar nu am schitele, planurile. In contractul de vanzare cumparare scrie ca numarul cadastral este 104698 ( Cartea funciara)

Sch****** Mar***


Doresc intarusare teren liber de constructii, intravilan arabil in loc. DUMBRAVITA. Am achizitionat terenul anul 2017 si nu am primit schita plan. Numar Cadastral si carte funciara 409022, nr. Topografic a197/5/8/13. Am nevoie de: - plan topografic pentru a solicita certificatul de urbanism - intarusare teren pentru imprejmuire, sa montez gardul, forma dreptunghiulara, 6 puncte. Suprafata teren 841 mp 18 x 41 m. Terenul a mai fost intarusat

Jac*** Mih***

jmi******@**********


Doresc intarusarea unui teren plus planurile pentru racordarea la gaz a unui teren in folosinta dat de primarie pe raza loc. Carpinis, Jud. TImis. Terenul are 549 mp,, Nr. CF 403719, forma dreptungiulara, nu am schitele si extrasul la dispozitie, trebuiesc obtinute de catre dvs.

Lum****** Mar***


Rectificare cadastru s intabulare apartament cu 2 camere decomandat in suprafata de 50 mp; Locatie: Timisoara Achizitie prin banca acum 6 ani, dar apartamentul apare ca fiind semidecomandat si suprafata nu e ce reala.

Lun** Flo*******


Cadastru si intabulare apartament 3 camere in Timisoara. Suprafata 70 mp. Am Contract de vânzare-cumpărare din 1990 și proces verbal de predare primire.

Ciu***** Ade*************

ade************@**********


Cadastru si intabulare teren de 1000 mp PLUS INTARUSARE, in Becicherecul Mic. 4 colturi, 4 puncte. Am deja cadastru, nr topo vechi, fara geometrie.

Mar** Alb*


Cadastru si intabulare 7 parcele de teren agricol in loc. Macedonia, langa Ceacova. Suprafata totala e de 8,3 ha. Am favut succesiunea recent, in anul 2020, unic proprietar.

Ghe*** Aur**Top 10 Experti in Timis

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret