Lista lucrari de Plan Topografic de situatie in Buzau


Localitatea Valea Ramnicului.Niste vecini si au pus gardul oe terenul meu, vreau niste masuratori de specialitate. Am cadastru si schita cadastrala.

Boc** Man****


Am nevoie de plan topografic de situatie, 1:500, 1:2000, plan de situatie pentru racordarea la gaze. Casa cu teren, teren in suprafata de 350 mp, casa pe parter, veche, in suprafata de 100 mp. Am achizitionat proprietatea in 1985, am facut cadastru si intabulare, l-am facut in anul 2006.

Doa*** Gia**


Plan topografic de situatie, coordonatele STEREO la un teren in suprafata de 2358 mp, intravilan, in Hales, Jud. Buzau. Am achizitionat terenul in anul 2019, prin contract de vanzare cumparare. Am si extras si de carte funciara, dar nu am coordonatele stereo pentru proiect la arhitect. AM plan de amplasament si delimitare a corpului de proprietate.

Boa***** Flo***

boa***********@**********


Plan de incadrare in zona la o proprietate in Buzau. Zona fabrica de bere, gradinilor nr. 4. Imi este necesar pentru racordare la caz. Suprafata teren 1500 mp, casa e veche, pe parter, are cam 80 mp.

Dan**** Sta*


Plan topografic de situatie la casa cu teren in Buzau, jud. Buzau. Suprafata teren 1000 mp. Casa este pe parter, de acum 40 ani, suprafata de cca 75 mp. Nu trebuie vizat de ocpi

Cri**** Fra**


Plan topografic de situatie in loc. Valu Pasii, jud. BUZAU. Suprafata teren: 1200 mp. Pe teren sunt 2 cladiri, una de 66 mp si una de 160 mp, sunt 2 case vechi, ambele pe parter.

Pet****** Pet******


Plan topografic de situatie in comuna Boldu, Jud. Buzau. Este vorba de o casa cu teren, teren de 1600 mp, casa este pe parter, 70 mp. Am nevoie pentru a da situatia la primarie.

Ung****** Jen***


Plan Topografic de situatie , am nevoie de coordonate stereo 70 , Buzau, Str. Brailei, Sunt doua parcele, cu 1000 mp fiecare . Acte : cadastru si intabulare din 2019. Contract vanzare cumparare.

Van* Flo***


Plan DE AMPLASAMENT si delimitare a imobilului, plus stero 70 , ale punctelor de contur aferente imobilului, Buzau, Str. Pasajului si una pe Str.RACHITEI, sunt doua lucrari. Pe Str. RACHITEI AVEM : casa cu teren , casa pe parter , cu suprafata 63mp, construita la sol , iar terenul are 109. Aici am nevoie pt bransament electric. IAR Str. Pasajului : casa cu teren , aprox 56 mp, teren 292 mp. Acte : contract de concesiune pe teren, sentinta din 2006.

Tur*** And****


Plan topografic de situatie la o casa cu teren din Buzau, judetul buzau. Casa cumparata in 1986 iar 2020 efectuat certificate de mostenire dupa decesele parintilor , suprafata 571 mp iar 87 mp suprafata construita pe parter, casa veche care trebuie daramata.

Pir**** Gab*****

gab************@**********


Plan topografic e situatie pentru racordare la gaze la un teren din Plesesti, Berca, judetul Buzau. Suprafata teren: 1000 mp. Am CF pe teren, dar trebuie sa facem in coordonate stereo 70.

Dom*** Dom***


Plan topografic de situatie si amplasament, Buzau, Com. Vadu Pasii, Casa parter , suprafata construita 130 mp, Teren 1037 mp. Cadastru si intabulare din 2018.Contract de vanzare cumparare. Mi a cerut evaluatorul de la banca.

Val***** Bog***


PLAN TOPOGRAFIC DE SITUATIE IN COORDONATE STEREO 70, din loc. GLODEANU SILISTEA, judetul BUZAU. Necesar pentru racordare la gaze. Suprafata teren: 900 mp. Casa este doar pe parter, 80 mp.

Man****** Dan***


Plan topografic de situatie pentru obtinerea titlului de proprietate la un teren din LOPATARI, JUDETUL BUZAU. Suprafata gradina: 500 mp. As vrea masuratoarea pe 19 aprilie

Pan*** Gic*


PLAN TOPOGRAFIC DE SITUATIE LA O PROPRIEATATE DIN SAT RATESTI, COMUNA BERCA, JUDETUL BUZAU. Suprafata teren 3000 mp; pe teren este si o casa batraneasca pe parter. Urmeaza sa fcaem si cadastru si intabularea, dar deocamdata vreau sa astiu ce am in teren.

Con******* Lia**


Plan topografic de situatie la o pasune din comuna BALACEANU, JUDETUL BUZAU. Suprafata teren 4 ha. Necesar pentru a sti ce suprafata iau in arenda.

Fer*** Tud****


REFACERE CADASTRU SI INTABULARE, PLAN TOPOGRAFIC DE SITUATIE IN COMUNA GAVANESTI, SAGEATA, JUDETUL BUZAU. Necesar pentru titlul de proprietate, am deja cadastru si intabulare, am in extras CF 11793 mp, dar in acte sunt 7095 mp. Nu mi-l primeste la notar. TEREN EXTRAVILAN.

Vas**** Gab*****


Plan topografic de situatie. Buzau ( in centru ). Casa cu teren, pe parter casa cu suprafata de 120 mp, 420 mp. Am nevoie pentru notar in vederea unei declaratii pt suprapunere terenuri. Contract de vanzare cumparare din 95

Ros**** Dan****


PLAN TOPOGRAFIC DE SITUATIE PENTRU RACORDARE LA GAZE IN RAMNICU SARAT, JUD. BUZAU. Str. Amurgului, zona Casa de Cultura Teren de 300 mp, casa este pe parter si are cam 100 mp. Am contract de vanzare cumparare in rate de la primarie din anul 2005, ina platesc rate

Con******* Val***


Plan de situatie privind amplasarea obiectivului investitiei, cu reprezentarea reliefului, intocmit in sistemul de Proiectie Stereografic 1970, vizat de OCPI Buzau; Locatie Istrita de Jos, suprafata de 1100 mp teren liber de constructii

Doa*** Dom***


PLAN TOPOGRAFIC DE SITUATIE LA 4 TERENURI DIN BUDA, JUD. BUZAU. 4 terenuri extravilane cu suprafata totala de 2 ha.

Tan*** Iul***


PLAN TOPO DE SITUATIE pentru 2 Terenuri Intravilane ( cca 3200 mp si cca 2000 mp) PLUS 4 suprafete in extravilan de cca 1000-1500 mp fiecare in Loc Bozioru, Jud Buzau. Ne trebuie pentru dezbaterea succesiunii.

Pop* Nic****


PLAN TOPOGRAFIC DE SITUATIE AVIZAT DE OCPI BUZAU IN GALBINASI, JUD. BUZAU. Teren in extravilan de 0.71 ha,teren luat in concesiune de la Primaria Galbinasi. Terenul est eocupat de o celula ( groapa impermebilizata cu folie) si un bazin.

Mic* Mar***

mar***************@**********


PLAN TOPOGRAFIC DE SITUATIEPENTUR REEPTIA FINALA DE LA RPIMARIE, IN BUZAU, JUDETUL BUZAU. Suprafata teren: 220 mp, casa are 77 mp doar pe parter

Ioa* Doi**


Plan topografic de situatie cu indicare limite de proprietate in POGOANELE, JUD. BUZAU. SUPRAFATA 5000 mo, casa pe teren, 10 puncte aproximativ

Cio*** Sav*


Top 10 Experti in Buzau

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret