Lista lucrari de Plan Topografic de situatie in Timis


Loc. Jimbolia, doresc plan de amplasament la o casa cu teren; terenul re suprafata de 550 mp, casa P in suprata de 275 mp. Casa e din anul 1972 Nr. cadastral este din acela vechi cu 4 cifre. Am si carte funciara, La extras CF am si releveul, am si certificatul energetic. DORESC cei de la banca planul de amplasament.

Cov**** Sim***


Doresc intarusare teren liber de constructii, intravilan arabil in loc. DUMBRAVITA. Am achizitionat terenul anul 2017 si nu am primit schita plan. Numar Cadastral si carte funciara 409022, nr. Topografic a197/5/8/13. Am nevoie de: - plan topografic pentru a solicita certificatul de urbanism - intarusare teren pentru imprejmuire, sa montez gardul, forma dreptunghiulara, 6 puncte. Suprafata teren 841 mp 18 x 41 m. Terenul a mai fost intarusat

Jac*** Mih***

jmi******@**********


Documentatie topo cadastrala la casa cu teren in loc. TImisoara, Jud. TImis. Am contract de vanzare cumparare prin legea 112 in anul 2004., ordinul prefectului Suprafata teren : 1900 Casa e pe parter cu suprafata de 150 mp. Imi sunt necesare pentru a lua titlul de proprietate. Zona: Calea Aradului

Tur** Mih****

tur*********@**********


Plan de situatie pe suport topografic de situatie la un teren in loc. Sanandrei, Jud. TImis. Am cadastru si intabulare. Suprafata teren: 702 mp. Planul topografid e situatie trebuie sa fie vizat de catre OCPI

Cla**** Gav*******


Plan topografic de situatie in Timisoara, Jud. TImis. Zona: Pe Bega, in spate la maternitate. Imi este necesar pentru autorizatia de extindere. Este vorba de un apartament in suprafata de 21 mp. Casa este la parter, niste vecini au construit o mansarda. In curte sunt 8 apartamente.

Hav******* Ele**


Plan topografic de situatie in loc cenat, jud timis. Suprqfata 1800 mp

Mer*** Mer***


Plan de amplasament in loc. Dudestii noi, Jud. Timis. Urmeaza sa cumpar o casa si imi este necesar la banca. Teren in suprafata de 1200 mp, pe teren e o casa pe parter , din caramida, in suprafata de 75 mp

Olt*** Cla****


Plan topografic de situatie, cu delimitare limite de proprietate, fara proces verbal de receptie. Loc. Berecsau Mic, comuna Sacalaz, Jud. Timis. Am contract de vanzare cumparare, titlul de propreitate. Suprafata teren: 12000 mp. Pe teren exista si o constructie, bucatarie de vara.

Neg*** Ele**


Plan topografic de situatie in Timisoara, Jud. Timis. Terenul este al statului si casa este cumparata cu legea 112. Ma intereseaza sa stiu si de unde pana unde tine terenuil. Suprafata teren : 480 mp. Pe tere exista si o casa veche din 1960, pe parter, dar pe mine ma intereseaza terenul pentru a-l cumpara de la stat.

Nov* Car***


Plan topografic de situatie, Timis, STR.Herculane 88, Teren intravilan, suprafata 1201 mp, Casa: parter batraneaaca 1923 , suprafata 50 mp. Acte: succesiune din 2018.

Dar***** Dar*****


Plan parcelar pt bloc , pentru a ridica o scara exterioare , Timis, Timisoara, Fabrica de bere, suprafata teren cu bloc inclus 740 mp. Au sunat de la asociatie. Am nevoie pentru certificatul de urbanism.

Cri*** Dia**


Plan topografic de situatie pentru punere in posesie teren , Timis, Timisoara, ESTE O VILA CU 5 apartamente, exista carte colectiva , in vila am un apartament cu 2 camere, 75 mp, teren 1050 mp iar aferent apartamentului 234 mp. Contract de vanzare cumparare.

Mih** Mih**


Actualizarea cadastru si intabulare PLUS DELIITARE proprietate din SACALAZ, judetul TIMIS. Am toate actele necesare, am un CF vechi dar e pe numar topo. Suprafata teren: 1320 mp. Pe teren avem si o casa P+1E, amprenta la sol de cca 70 mp, construita in anul 1993, apare in documentatia cadastrala. Delimitare- intarusare 4 puncte

Mar***** Pas*******


Avem o rulota in Timis si mi au cerut, Planul punctului de lucru intocmit de catre un proiectant autorizat din care sa reiasa suprafata tuturor spatiilor care alcatuiesc unitatea supusa autorizarii (pentru autorizatia de functionare ). Am CONTRACT de inchiriere de la PROFi pentru terenul pe care e amplasata. Suprafata rulotei e de cca 5 mp, o singura incapere inauntru

Pru****** Vas***


Plan topografic de situatie la o proprietate din Beregsau mare. Timiș Suprafata teren: 250 mp, terenul e al statului roman si vreau sa il masor.

Bos** Lum*****

bos**********@**********


Plan topografic de situatie la o proprietate din DUMBRAVITA, judetul TIMIS. Teren de 650 mp pe care exista o casa P+M cu amprenta la sol de 80 mp. Vreau sa construiesc un cartop si o sa va arat cum vreau sa arate o sa vreau sa il figuram pe propunere.

Opr**** Gab****


Plan topografic de situatie , Timis, Berecsau Mare, Teren 1475 mp, si casa parter - 100 mp. Mi au cerut de la primarie o schita - pentru ordinul prefectului. Contract prin dobandire - partaj.

Bos** Lum*****

bos**********@**********


Plan topografic de situatie si delimitare pe teren SI POZITIONAREA CLADIRII, Timis, Str. Aeroportului La Restaurantul - taverna sarbului .Am cadastru si intabulare 2012 . Suprafata 262 mp pe nivel si sunt 3 nivele. Teren - 1200mp .

Kob********* Mir****


Plan topografic de situatie / plan incadrare in zona, Timis, Sat. Albina, Suprafata teren 1362 mp, casa parter cu suprafata 98 mp, mi au cerut de la primarie, pt urbanism. Cadastru si intabulare 2014.

Bai*** Mar***


Plan topografic de situatie la o proprietate din JUDETUL TIMIS, loc. TIMISOARA. Teren 71mp construcție 71mp utili 61mp. Între case intravilan in Timișoara. Se dorește demolarea construcțiilor existente ( parter) și reconstrucția unei noi clădiri pe același amplasament însă din materiale pe structura ușoară. Dețin titlu de proprietate, extras de carte funciara, CVC DIN ANUL 2021, Plan de urbanism de la primăria Timișoara ( ianuarie 2o21 emis). Casa este aproape daramata.

Dum******** Mih**

cas******@**********


am cumparat parcela de 655m2 in anul 2015 in localitatea Mosnita Veche, am contract de vinzare - cumparare , extras cartea funciara.

Nad**** Ghe*****

ghe*********@**********


PLAN TOPOGRAFIC DE SITUATIE VIZAT DE OCPI PENTRU RACORDARE LA GAZE, IN GIARMATA, JUDETUL TIMIS. Suprafata teren: 574 mp. Casa este P+1E, am cadastru si intabulare din anul 2020.

Ger** Ade**


Plan topografic de situatie , Timis, Str. Mircea cel Batran, Doresc sa masor terenul , am nevoie pentru arhitect pentru un viitor proces. Contract de vanzare cumparare 2020. Teren 900 mp, casa parter 100 mp.

Mar*** Mun*****


Plan de situatie si de incadrare in zona, pentru racordarea la gaze, Timis, Nadrag Suprafata teren 304 mp. Cadastru si intabulare din 2020.

Neg*** Vas***


Plan topografic de situatie stereo 70, Ianova, Timis, Am nevoie pt racordare la gaze, 1800 mp . Contract de vanzare cumparare din 2003

CON******* Nec*****


Top 10 Experti in Timis

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret