Lista lucrari de Trasare / Intarusare Teren / Constructie in Dambovita


INTARUSARE 4 PUNCTE pentru un teren de 766 mp in loc Ulmi, Jud Dambovita. Am cadastru actualizat.

Cuc* Rob***

rob*********@**********


Loc. Targoviste, teren in suprafata de 951 mp, forma dreptunghiulara, 4 puncte, am cadastru, am mai trasat o data acum 2 ani. Doresc intarusarea din nou, terenul e acoperit de vegetatie, dar nu foarte mare.

Dob** Cor**********


Doresc intarusarea unui teren in Odaia Turcului, comua Matasaru in suprafata de 5000 mp, Terenul este extravilan, intre garla si locuinta. Am achizitionat terenul acum 10 ani cu contract de vanzare cumparare si am si cadastru si intabulare dar NU am extrasul de CF, o sa va rog sa imi luati si aceste acte ( planuri, schite). Forma este dreptunghiulara, are 4 colturi. Lungimea terenului e de 200 m.

Rad* Nic****


Masurarea simpla a unei proprietati casa cu teren in Cotesti Vale; teren intravilan in suprafata de 2000 mp, are forma dreptunghiulara. Doresc sa stiu cat am in proprietate, ce suprafata am. Am titlul de proprietate, nu am facut succesiunea.

Ili* Val*****


Doresc masurare , intarusare, delimitare limita de proprietate in loc. Crevedia, jud. Dambovita. Terenul are suprafata de 600 mp, forma dreptunghiuilara. Nu am facut cadastru si intabulare, am succesiunea facuta, dar vreau sa stiu care e limita pe partea estica, 2 puncte.

Dum**** Ion*********


Intarusare 2 terenuri terenuri unul langa altul ( a fost dezmembrat in urma cu 10 ani lotul de 2400 mp intre 2 surori) in loc. Cojasca, jud. Dambovita Doresc delimitarea si marcarea limitelor de proprietate. Este vorba de 6 puncte ( 30 x 80 ). Am extras CF< coordonate stereo.

Cio***** Geo***


Am nevoie de topometrist pentru delimitare loc de edificare casa. in comuna Cojasca, jud. Dambovita E vorba de 8 balize. Suprafata constructie de 100 mp.

Con******* Moi**


Intarusare delimitare teren in loc. Adancata, Jud, Dambovita. Am contract de vanzare cumparare din anul 2016, cadastru si intabulare, toate documentele necesare. Suprafata e de 900 mp, forma dreptunghiulara, 4 puncte.

Cio******* Con*********


Intarusare teren in loc. Baldana, jud. Dambovita. Am achizitionat terenul in 2020, am cadastru si intabulare. Suprafata teren intravilan arabil 1011 mp, 4 puncte.

Ste******* Ste*******

and***************@**********


Intarusare teren in loc. Valea Voievozilor, Jud. Dambovita. Suprafata 2500 mp, 8 puncte Am cadastru si intabulare din anul 2000, dar nu vreau proces verbal.

Mih** Flo***


Intarusare teren in loc. Crevedia, jud. Dambovita. Suprafata teren 4120 mp, forma drepunghiulara, 4 puncte. Am cadastru si intabulare din anul 2018

Pas**** Oan*


Identificare-trasare teren extravilan in Tartasesi, jud. Dambovita. Am facut cadastru si intabulre in anul 2016. Suprafata teren extravilan: 5000 mp, 4 puncte

Sor** Sor**


Intarusare teren extravilan, la 20 km de Targoviste , 2500 mp, 4 puncte cadastru si intabulare 2020.

Ghe******* Cos****


Trasare / Intarusare teren intravilan, Com.Baladana, Dambovita, Suprafata 1200 mp. Doresc doar 2 puncte . Cadastru si intabulare din 2012

Nic****** Dra***


Trasare la 2 parcele alaturate contract de vanzare cumparare pe persoana juridica ambele cu nr cadastral nou. Localitatea Cornesti, judetul DAMBOVITA. Suprafata teren: 2000 mp si 600 mp. Trasare la 13 puncte.

pri***** bog***

dor***************@**********


Trsare teren de 8400 mp din BUTIMANU, loc. DAMBOVITA. 4 puncte, am cadastru si intabulare, coordonate

Sta**** Ghe*****


Intarusare teren intravilan si extravilan O parcel de intravilan 3400 mp si o parcela de extravilan 4100 mp. Contract de partaj. Dmabovita, Baldana . 6 puncte . Cadastru si intabulare din 2021

Buz** Dan****


Trasare axe la o casa in casa din localitatea POIANA LUNGULETU, judetul DAMBOVITA. Este vorba de 10 axe, amprenta la sol a casei de cca 100 mp.

Iul*** Iul***


Trasare axe la fundatie, Dambovita, Titu, Sunt 6 axe. Contract de vanzare cumparare

Vas*** Mar***


Masurare teren intravilan, Dambovita, Rascaieti, Suprafata teren - 900 mp.Doresc doar o masurare teren sa stiu exact daca am gardul ridicat bine. Titlu de prop.

Pop**** Ghe*****


Intarusare si masurare teren intravilan arabil, Dambovita , Butimanu, Suprafata teren 5000 mp, 4 puncte. Hotarare judecatoreasca.

Ion*** Vas*****


Intarusare teren intravilan, Ciocanesti, Dambovita, Supraf 1364 mp, 4 puncte , am nevoie pentru autorizatie. Cadastru si intabulare din 2020

Cos***** Ghe*****


TRASARE AXE LA O CONSTRUCTIE NOUA DIN LOCALITATEA GULIA, JUDETUL DAMBOVITA. Este vorba de o casa pe parter de 200 mp, 22 puncte ( 7 pe lungime si 4 pe latime), forma dreptunghiulara

* Car***


TRASARE LIMITE E PROPRIETATE, NU MA INTELEG CU VECINUL IN Mărcești, DOBRA, jud. DAMBOVITA. Teren de 3000 mp, 7 PUNCTE

Mih** COn********


Top 10 Experti in Dambovita

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret