Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Valcea


Loc. Stoilesti,, Teren arabil pe varfu dealului, in suprafata de 2500 mp, succesiune ce urmeaza a fi facuta.

Pop**** Flo************

car**************@**********


Loc. Ramnicu valcea, este un spatiu comercial este cladire independenta, fara teren, am nevoie de cadastru pt cumparare, il solicita banca, detin act vanzare cumparare, 2 prop. , suprafata 200 mp.

Ros* Mih**

mal************@**********


Casa cu teren in Valcea, teren in suprafata de 300 mp, casa P+1E in suprafata utila totala de 107 mp. Receptia partiala este in curs, terenul a fost achizitonat si dezmembrat recent. Csa este finalizata la exterior, doar ca nu este finalizata la itnerior si nu s-au tras gazele.

Rox*** Mur*****

rox********@**********


Doresc intarusarea unui teren in comuna Budesti, pana in km 7, teren intravilan in suprafata de 800 mp. care are si o casa pe el. Am achizitionat terenul anul trecut, prin donatie. Am cadastru si intabulare, tot ce trebuie, extras CF. Forma terenului e in L, avem 6 puncte pe tot planul,d ar am nevoie de intarusare doar pe 4 puncte.

Ned**** Rox***


Doresc studiu geotehnic in loc. Budesti la un teren de pe care voi construi o casa pe surpafata de 120 mp. Tot terenul are 940 mp. Proiectantul mi a solicitat acest studiu geo pt construirea unei case S+P+E.

Mil***** Con*******


Cadastru si intabulare la casa cu teren, in comuna Creteni, jud. Valcea. Terenul are 1000 mp si casa e veche batraneasca, 3 camere. Am contract de vanzare cumparare din 1994, toate actele necesare.

Rad* *


Cadastru si intabulre la casa cu teren in loc. Stoenesti, spre Horezu, Jud. Valcea. Teren in suprfata de 750 mp intravilan, casa veche din 1985 in suprafta de 85 mp plus o anexa bucatarie de vara. Unul dintre proprietari nu mai este, succesiunea anu am facut-o.

Ple*** Mar**********


Doresc masurare apartament pentru a-l preda la primarie in loc. Ramnicu Valcea. Apartament cu 2 camere, balcon, bucatarie, 46 mp. Doresc doar masurarea apartamentului, releveu, schita semnata si stampilata de catre topograf.

Rad****** Cat****


Masurare-Releveu interior Imobil, la 2 case vechi pe parter in loc. Dragasani, jud. Valcea. Casa 1 are 67 mp, casa 2 are 25 mp. Vand prin prima casa si mi se solicita la banca; am cadastru si intabulare, dar nu am schita interioara.

Ser*** Mih****

mih***********@**********


Certificat energetic la casa in jud. Valcea, suprafata de 90 mp, an constructie 1960, pe oarter,

Ser*** Mih****

mih***********@**********


Cadastru si intabulare teren extravilan arabil in loc. Caineni, Malul Podului. Am titlul de proprietate, toate actele necesare pentru cadastru si intabulare. Suprafata de 1500 mp.

Cor***** Hor****


Cadastru si intabulare la terenuri fanete pasuni in comuna Caineni, sat Greblesti. Am contract de vanzare cumparare de avum 20 ani. Este vorba de 4 terenuri faneata cu suprafete de 2500, 4000 mp plus 2 terenuri arabile de 1000 mp si 2000 mp.

Tes*** Nic*


Masurare apartament in Ramnicu Valcea, suprafata de cca 50 mp. Vreau doar releveul semnat si stampilat de catre cadastrist.

Dan** Bai**


Cadastru si intabulare teren extravilan de 50 ari in loc. Munteni, Jud. Valcea Am titlul de proprietate, succesiunea facuta in anul 2019.

Chi**** Chi****


Actualizare cadastru si intabulare la teren extravilan plus delimitare limita de proprietate comuna Galicea, Jud. Valcea Am contract de vanzare cumpare din anul 2004. Nr. cadastral 328. Suprafata teren e de 2000 mp, forma dreptunghiulara

Obo***** Iul***


Intarusare teren in loc. Ramnicu valcea. Am cadastru si intabulare, dezmembrare din anul 2006. Suprafata teren : 1295, 4 puncte, dar doresc intqrusare doar la 2 puncte.

Lix***** Dar***

hom*********@**********


Intarusare teren intravilan, LOC. RM. VALCEA, Teren intravilan: punctul 76 si 77, din cadastru , intre ele sunt 20.51mp. 2 puncte. AVETI: CADASTRU SI intabulare 2007. Suprafata totala .1249.54mp

Lix**** Dar***


Cadastru si intabulare extravilan, 2 terenuri Primul are 7500mp, si al doilea 5000mp. Acte: titlu de proprietate

Ciu** Vas***


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Pesceana. Am hotărâre judecătorească pentru succesiune din anul 2018,fiind moștenitor al unui teren intravilan de 3000 mp cu casa veche pe el,situat în com.Pesceana jud Valcea

Buz*** Dan***

dan***********@**********


Cadastru si intabulare PLUS DEzmembrare in 4 loturi la un teren intravilan in loc. Ramnicu Valcea, jud. Valcea. Suprafata teren: 3400 mp. Impartirea va fi in 4 loturi. Am certificat de mostenitor

Ald**** Rox***

ald***********@**********


Cadastru si intabulare teren intravilan fara constructii, in loc. Budesti, Jud. Valcea Am hotarare judecatoreasca din anul 2015. Suprafata teren 1700 mp

Zot*** Mih****


Plan topografic de situatie la 2 terenuri extravilane in loc. Caineni, jud. Valcea. Suprafete terenuri: 1,2 ha fiecare. Nu trebuiesc avizate de ocpi.

Rac****** Ste***

rac*****@**********


Cadastru si intabulare teren si casa, plus 1 ha de padure, Com. Petoiu, Sat Popesti, sper tg. JIU, Teren: suprafata 1200 mp aprox. Casa: parter cu etaj si beci, din caramida din 54', suprafata 100 mp aprox. Padure: 1 ha . De deal normal. Acte: succesiune titlu de proprietate

Vis** Nic****


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Ladesti, jud. Valcea. Am titlul de proprietate. Suprafata teren: 6600 mp. Casa e din anul 1997, este pe parter, cu 2 camere si hol , 60 mp.

Opr** Mar**Top 10 Experti in Valcea

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret