Lista lucrari de Cadastru si Intabulare Teren Intravilan in Bucuresti


Sector 2, zona Dinamo, Casa cu teren cumparata prin Legea 112, Mostenitorul legal vrea sa vanda Teren in suprafata de 35 mp teren cu costructie la sol. Doresc si dezmembrare in 2 loturi de cate 15 mp

Bac** Cos*****


Sector 3, zona Vitan, 2 loturi de teren de cate 80 mp fiecare, fara constructii pe ele, Documentul de proprietate este succesiune din 1999, doresc cadastru si intabulare pentur vanzare

San** Mar***

bag********@**********


Teren in zona Fundeni de 240 mp, 7x35, detin contract de vanzare cumparare de acum 30 de ani.

Gic* Ghe*****

kir******@**********


Teren in Sector 3, in zona Piata Muncii, teen in suprafata de 215 mp. Casa este din anul 1939, S+P+1E+M, suprafata de 110 mp construiti la sol Detin Certificat de mostenitor, succesiunea facuta acum 20 ani.

Anc* Ghe*****


Cadastru si intabulare casa in sector 2, teren in suprafata de 700 mp, casa de 400 mp D+P+M. Casa are 100 ani. Succesiune favuta de curand pe testament. Unul dintre proprietari e minor. Am toate actele de provenienta a proprietatii.

Nic****** Dan*


Cadastru si intabulre teren liber de constructii in Bucuresti, Sector 3. Teren in suprafat de 550 mp. Terenul este imprejmuit. Am achizitionat terenul in anul 2003. Am contract de vanzare cumparare din anul 2003.

Doa*** Mar**


Cadastru si intabulare teren de 500 mp in Sector 1, Bucuresti. Zona: Jandarmeriei Am titlul de proprietate, toate actele sunt in regula.

Cos*** Ste***

ste**********@**********


Cadastru si intabulare teren intravilan in Sector 1, Bucuresti. Teren imprejmuit decat pe 2 laturi. Am certificat de mostenitor de acum 20 ani, titlul de proprietate. Suprafata teren 600 mp.

Bal**** Car***


Cadastru si intabulare PLUS intarusare 2 puncte la un teren intravilan in Sector 3, Bucuresti. Suprafata teren: 150 mp, fara constructii, ingradit. Am hotarare judecatoreasca din anul 2018 definitiva si irevocabila , certificat de mostenitor din anul 2020, certificat fiscal

Laz** Flo****


Cadastru si intabulare la un teren intravilan in Bucuresti, Sector 5 Am Certificat Moștenitor din anul 2013, act donație. Teren 1080 mp, liber de constructii, casa s-a daramat singura si apare in continuare la impozite.

Bog*** Teo*******

bob*************@**********


REpozitionare, Cadastru si intabulare teren intravilan plus alipire la o proprietate in Sector 4, Bucuresti. Zona Aparatorii Patriei. Suprafata teren : 49 mp. Proprieattea la care se va alipi are cadastru si intabulare din anul 2019, teren de 394 mp, constructia de 70 mp nu apare in cadastru dar intra 3 m pe terenul de 49 mp.

Man** Ale******

asf**********@**********


Actualizare cadastru si intabulare ( repozitionare) tere intravilan in Sector 6, Bucuresti. Am suprafata de 300 mp. Detin contract de vanzare cumparare din anul 2019. Pe planul 1:500 apare o suprapunere din partea vecinului, dar doresc sa ma repozitionez, nu am nevoie decat sa treaca cadastru pentru a putea construi,. Nr. cad: 221670

Bog*** Bog***


Cadastru si intabulare teren intravilan, loc. Popricani, Suprafat: 1400 mp, 4 mostenitori, succesiune 2017

Mih** Dum*******


Am cadastru pentru teren sector 4 facut din 2013 la cumpararea terenului. Imi cere cadastru si intabulare actualizat pentru constructie casa modulara demontabila in vederea obtinerii certificatului de urbanism Suprafata teren: 450 mp. Constructia modulabila are 100 mp construiti la sol, pe parter,avem si planul si proiectul.

MOR**** *

ana********@**********


Cadastru si intabulare teren intravilan in Bucuresti, zona imgb. Suprafata 6600 mp. Am certificat de mostenitor din anul 2015.

Isp** Bon**


Cadastru si intabulare la un teren intravilan 1400 m2 in sectorul 4 bucuresti. Am titlul de proprietate, hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din anul 2005. Terenul nu este imprejmuit, zona Berceni, aproape de limita cu Jilavam drumul Postalionului, CET Progresul.

Joi** Adr***

adr*********@*********


CADASTRU SI INTABULARE plus DEZMEMBRARE TEREN DIN SECTOR 2, BUCURESTI. Am facut succesiunea in anul 2019. Suprafata teren 500 mp. Doresc dezmembrarea in 2 loturi ( unul de 125 mp si restul de 375 mp )

Flo******* Fol***

flo*************@**********


CADASTRU SI INTABULARE TEREN INTRAVILAN DIN BUCURESTI, SECTOR 6. Zona Militari. Suprafata teren: 200 mp. Am cvc din anii 1995.

Cla*** Tir**


Cadastru si intabulare teren intravilan din BUCURESTI, SECTOR 5. SUPRAFATA TEREN 600 mp, terenul e al lui AFI, am toate actele de la ei. Pe teren sunt mai milte cladiri proprietati personale

Ang*** *


CADASTRU SI INTABULARE TEREN INTRAVILAN DIN SECTOR 5, BUCURESTI. Teren neimprejmuit, 2400 mp, liber de constructii Am hotarare judecatoreasca din anul 1995 , harta teren 1995 extrasa din Hotarare , certificat Mostenitor, dar nu e la impozite locale pt ca ei nu stiu sa il recunoasca am si expertiza judecatoreasca, il stiu unde e

buc* ghe*****

buc**********@**********


CADASTRU SI INTABULARE TEREN DIN BUCURESTI, SECTOR 2 Zona Pantelimon Liber de constructii, teren neimprejmuit, 217 mp Achizitonat prin dispozitie de primar

Ghi** Ghi**


CADASTRU SI INTABULARE TEREN INTRAVILAN DIN BUCURESTI, SECTOR 1 Str. Coralilor, langa depozitul de Butelii Terenul este in executare.

Bur*** Ghe*****


CADASTRU SI INTABULARE CASA SI TEREN DIN SECTOR 4, BUCURESTI. Str. Alunisului Terenul are in jur de 300 metrii pătrați, casa este veche batraneasca pe parter Avem actul casei/teren din anii 1998.

Plu***** Nic****

Plu*********@**********


Top 10 Experti in Bucuresti

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret