Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Giurgiu


Comuna Gaiseni, str. Principala, Teren in suprafata de 10790 mp, forma dreptunghiulara, 4 colturi, cadastru este facut anul trecut, doresc intarusare, sa vad limitele proprietatii. Un vecin isi construieste gard dupa ochi, cred ca imtra pe terenul meu

Dum******* Nic****


Loc. Bolintin Deal, teren in suprafata de 541 mp, casa de 61 mp doar pe parter. Tocmai am facut succesiunea suntem 3 proprietari, valoarea din succesiune este de cca 35000 lei.

Ghe***** Ste***

ste********@*********


Localitatea Hotarele, casa cu teren, teren in suprafata de 1800 mp intravilan, casa in suprafata de cca 100 mp, pe parter, casa batraneasca. AM facut succesiunea in acest an, nu are valoare in certificatul de mostenitor.

Bur*** Ghe*****

bur****@************


Loc. Popesti - Mihailesti, doresc cadastru si dezmembrare, supr. Teren 700 mp, este cu constructie casa, contract vanzare cumparare, pe lg casa mai detin o casuta mica.

Moc**** Ste****


Buna ziua, In loc. Bolintin vale, se doreste o oferta pentru urmatoarele lucrari: 1. inscriere constructie pe terenul de 800 mp 2. dezmembrare teren ( 3 loturi - unul cu constructia, care este un duplex, si doua curti, cate una pentru fiecare jumatate a duplexului) 4. apartamentare imobil (duplexul de mai sus se imparte in doua apartamente. ATENTIE! EXISTA 2 SITUATII IDENTICE , AM 2 LOTURI SIMILARE SI 2 CONSTRUCTII SIMILARE. Oferta se va face la pachet

C-t** Dan***

con**************@**********


Loc. Hotarele, teren intravilan de 1000 mp. Avem titlul de proprietate de la.proprietate de la.primaria comunei in urma unei hotarari judecatoresti din 2018. As dori sa ne intalnim intre 9 -13 martie

Dim**** Mar**


Loc. Chirculesti, comuna Iepuresti, lot de teren intravilan de 2400 mp si constructia veche de 117,00 mp din caramida, plus constructie noua P+M cu autorizatie de construire si receptie finala din 2005. Proprietar persoana juridica. Am contract de vanzare cumparare, cadastru si intabulare neactualizat cu noua constructie.

Ere*** Ghe*****


Localitatea Gradistea, doresc cadastru si intabulare si dezmembrarea unei proprietati pentru a putea achizitiona un lot. Proprietarii detin toate actele pentru intabulare , un teren intravilan de forma dreptunghiulara de cca 1400 mp, cu casa pe parter de cca 100 mp. Ulterior doresc sa dezmembrez in 2 loturi. Lotul pe care il cumpar are 250 mp cu deschidere de 12 m .

Teo***** Ste*****

teo**************@**********


Localitatea Rasuceni, 2 loturi de teren - unul de 2 ha si unul de 1 ha. Am succesiunea facuta in anul 2004 si titul de proprietate la fiecare parcela.

Con******* Con*******


Loc. Varasti, teren intravilan liber de constructii, in suprafata de 800 mp. Am facut ultima succesiune pe 17 martie 2020. Detin toate documentele necesare intabularii.

Zan* Cri*****


in oras Giurgiu, doresc ridicare topo si aviz OCPI conform cu certificatul de urbanism pentru terenul 1400 mp. Pe teren exista un bloc P+3E din anii 1980. Motivul acestei ridicari topo este reabilitarea blocului, modernizarea. ( izolare, finisaje; primaria doreste sa mute persoanele cu probleme sociale).

Sud*** Iul***


Doresc actualizare/rectificare cadastru cu masuratori fizice pe teren (teren intravilan in Comuna Joita, proprietate personala, fara constructii). Suprafata terenului e de 2820 mp. Am achizitionat terenul acum 5 6 luni. Forma este neregulata, sunt in jur de 7 puncte in total.

Ion** Mar***

mar*********@**********


Cadastru si intabulare la casa cu teren in loc. Darasti Vlasca, com. Adunatii Copaceni, str. Catunului. Teren in suprafata de 1000 mp, casa veche pe parter in suprafata de cca 90 mp. Succesiunea este in curs.

Pen* Mar****


Trecere din extravilan in intravilan = 1 lot de teren in comuna Sabareni, care este inclus in PUZ - ul facut de primarie pentru trecerea in intravilanul extins, am cadastru, adeverinta primarie, ctr vanz-cumparare. Terenul are 6667 mp mp si 6 puncte. Am nevoie si de intarusare teren 6 puncte. Am hotarare judecatoreasca din anul 2017 iar terenul a fost achizitionat in 2019. am si extras CF si plan cadastral si plan amplasament.

Nit* Iul***

iul********@**********


Doresc masurarea si marcarea unui teren cu casa in loc. Darasti Vlasca, com. Adunatii Copaceni, str. Catunului. Teren in suprafata de 1000 mp, casa veche pe parter in suprafata de cca 90 mp. Succesiunea este in curs, nu am facut cadastru si intabularea, dar intra vecinii din spate si din lateral.

Pen* Mar****


Doresc intarusarea unui teren cu casa pe el in Giurgiu in suprafata de 200 mp; forma este dreptunghiulara; are 4 puncte. Am cadastru , coordonatele stereo. Am probleme cu o vecina pe una dintre laturi, 2 puncte.

Lam** iUL****


Doresc masurarea-intarusarea unui teren de 300 mp in Giurgiu, pe Intrarea Sperantei. Am achizitionat proprietatea acum 30 ani, parintii mei au cumparat casa. Terenul are forma dreptunghiulara, 4 colturi. O vecina a intrat pe terenul meu cu un gard. Doresc cat mai rapid daca se poate.

Cal****** Nic*****


Doresc cadastru si intabulare casa cu teren in comuna Izvoarele. Teren in suprafata de 11 arii. Casa este construita din anul 2005, P+M, suprafata construita la sol de 90 mp. PLatesc impozit pe aceasta casa. Urmeaza sa intru in legalitate cu aceasta casa dar am nevoie de sustinerea unui topograf. Am expert MLPAT.

Mac***** Nic****


Am nevoie de intarusarea a 2 puncte la un teren in loc. Varasti, jud. Giurgiu. Terenul are 4585 mp, este intravilan, doresc marcarea limitei de proprietate de pe o singura latura. Am cadastru si intabulare, extras CF, schita terenului.

Dol*** Mar***


Delimitare teren cu constructii in loc. Izvoarele, jud. Giurgiu. Terenul are 2359 mp, forma dreptunghiulara, 4 colturi. Am achizitionat proprietatea anul trecut, in 2019. Am cadastru, intabulare, planuri, coordonate.

Cal******** Dor***


Cadastru si intabulare la 2 terenuri extravilane agricol de 8,5 ha aflat in aceeasi tarla, aceasi parcela, dar revendicat cu 2 titluri de proprietate in comuna Calugareni, Jud. Giurgiu. Proprietar: Parohia Stoenesti Alti proprietari, tot o Parohie, au facut cadastru si intabulare la un teren vecin acum 1-2 ani.

Dum**** Ali*


Intarusare 2 terenuri extravilane cu suprafata totala de 19200 mp in Mihailesti. Sunt 2 loturi lipite. Dorec intaruarea a 6 puncte, forma este dreptunghiulara, 4 puncte fiecare, dar 2 sunt intre ele. Am cadastru si intabulare la ele, am achizitionat proprietatile in anul 2008. Am si planurile, coordonatele.

Cio*** Flo***


Cadastru si intabulare la teren intravilan 650 mp (6,5×100m), intravilan, fara utilitati, stradal, com Novaci, Baba Novac 52 Terenul nu este imprejmuit, in jurul terenului exista constructii. Am facut succesiunea dupa anul 2009, nu stiu valoarea proprietatii din succesiune.

Mat** And****

and************@**********


Cadastru si intabulare la 1 teren extravilan in Gradinari de 20000 mp. Am achizitionat acum 10 ani cu contract de vanzare cumparare

Cer**** Ami*


Cadastru si intabulare teren extravilan de 4500 mp in loc. Tentava. Am achizitionat terenul acum 10 ani, contract de vanzare cumparare.

Cer**** Ami*Top 10 Experti in Giurgiu

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret