Lista lucrari de Cadastru si Intabulare casa in Neamt


Comuna Dumbrava Rosie, doresc actualizare cadastru si intabuilare casa cu teren. Terenul are suprafata de 1000 mp achizitionat in anul 2007. Casa am edificat-o in anul 2008 si am receptia din 2008. Suprafata este de 185 mp totala, P+M.

Luc**** Toa***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Bicaz loc. IZVORUL MUNTELUI. Am titlul de proprietate, succesiunea facuta in urma cu 8 ani. Suprafata teren de 2500 mp teren, casa veche de 70 mp.

Ele** Ele**


Cadastru si Intabulare casa cu teren COM .TRIFESTI. TEREN cu 2 case. Teren cu suprafata: 2692 mp. Casa nr 1 : 7 camere suprafata aprox 120 mp Casa nr 2 : 5 camere plus hol, aprox 87mp. ACTE: SUCCESIUNE DIN 2016.la baza am avut titpu d proprietate Casa nr

Ior******** *


Casa de lemn construita la inceputul anilor 2000. Nu are niciun fel de act. Insa apare in cadastraul pamantului pe care este amplasata. Nr cadastral/ nr carte funciara = 50418. Ce proceduri trebuie sa urmez pentru a intabula casa si pentru a o inregistra la primaria Com. Ceahlau. De cate ori am fost sa o inregistrez, arhitectul sef al comunei imi zice ca nu se poate si ca imi trebuie autorizatie de constructie. Autorizatie de constructie nu avem. EXPERTIZA TEHNICA MLPAT IN CURS CU ECHIPA CADASTRU24.RO

Boa*** Adi**

adi***********@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in comuna Borlesti, jud. Neamt. Am contract de vanzare cumparare din 2007, autorizatie de construire, proces verbal de receptie din 2019. Suprafata teren: 1800 mp. Casa e P+M, suprafata de 150 mp, anexa garaj in suprafata de 20 mp

Sta**** Anc*

ank********@*********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc Piatra Neamt. Am certifict mostenitor

bur***** adr****

col**********@*********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Ceahlau, jud. Neamt. Am certificat de mostenitor 1997, contract de vanzare cumparare din anul 2002. Suprafata teren: 1500 mp. Casa are suprafata de 60 mp.

Bej** Dan****


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Vanatori neamt, Jud. Neamt. Am contract de vanzare cumparare din anul 2015, autorizatie de construire si proces verbal de receptie din anul 2020. Suprafata teren: 1000 mp Casa este P+M, 170 mp construiti la sol cu tot cu tereasa, suprafata construita totala de 340 mp.

Geo****** Fur****


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Bodesti de jos, jud. Neamt. Am titlul de proprietate. Suprafata teren 1000 mp. Casa este veche, batraneasca

Dom*** Gro**


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Versesti, Jud. Neamt. Am autorizatie de construire din anul 2005, receptia este in curs, contract de vanzare cumparare din anul 2010 Suprafata teren: 936 mp. Casa are 30 mp.

Fru*** Mih*********


Cadastru si intabulare casa cu teren in savaoani, jud. Neamt. Teren de 499 mp. Pe teren este o Casa este construita in anul 1987. Suprafata casei este de 110 mp. Avrm si o anexa de 50 mp construita cu acte.

Iul*** Tip*


Cadastru si intabulare in savinesti, jud. Neamt. Avem titlul de proprietate. Teren de 700 mp, casa veche batraneasca de 60 mp.

Sta***** Sta*****


Cadastru si intabulare in sat Bistrita, jud. Neamt Casa cu teren. Teren in suprafata de 400 mp , casa pe aprter, veche de vreo 80 mp. Am succesiunea facuta acum catvia ani

Rus* Flo***


Cadastru si intabulare casa cu teren in ZANESTI, judetul NEAMT. Avem titlul de proprietate. Suprafata teren: 1500 mp Casa este veche batraneasca, pe parter.

Pas***** Pas*****


Cadastru si intabulare casa cu teren din PIATRA NEAMT, judetu NEAMT. tEREN DE 330 MP. Casa are 80 mp, e doar pe parter. Am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din anul 2020.

Ali**** Ali****


CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN DIN ION CREANGA, JUDETUL NEAMT Am certificat de mostenitor, titlul de proprietate. Suprafata teren: 73 ari. Pe teren avem o casa veche batraneasca si un grajd cu autoriaztie de construire si receptie din anul 2020.

Zul***** Mar**


In satul Cut, orașul Piatra Neamț, pentru casa bunicii decedate, avem nevoie de cadastru pentru succesiune.

Oan*** Ioa************

ioa****@********************


CADASTRU SI INTABULARE / NEAMT / PIATRA NEAMT Cadastru necesar pentru casa și teren aferent necesar pentru succesiune

Oan*** Ioa************

ioa****@********************


Casa este pe numele proprietarilor (proprietarul decedat de 4 ani, fara a fi dezbatuta mostenirea), detine atorizatie de constructie, act proprietate pamant, adeverinta rol de la primarie.

Mov****** Fel****

mar***************@**********


CADASTRU SI INTABULRAE CASA CU TEREN DIN ROMAN, JUD. NEAMT Am titlul de proprietate Teren de 1000 mp, casa veche batraneasca pe parter si are 90 mp. Zona Caterina Teodoroiu

Ghe******* Ghe*******


Cadastru si intabulare casa cu teren, Neamt , Piatra Neamt, Casa parter - suprafata 60 mp, teren 480 mp. Certificat de mostenitor 2020 .

Ton*** Vic***


Cadastru si intabulare casa cu teren, Neamt, la 20 km de Roman, casa cu suprafata - 70 mp, teren - 560 mp, Contract de vanzare cumparare , Certificat de mostenitor

Mir*** Mir***


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE pentru un teren de 1098 mp pe care se afla o casa pe parter construita in 2003 cu autorizatie in Loc Tartesti, Com Petricani, Jud Neamt. Casa nu a fost intabulata. Am contract de vanzare cumparare din 2000 si certificat de mostenitor.

Lum***** Lum*****


CADASTRU SI INTABULARE CASA SI TEREN DIN GIROC, JUD. NEAMT, LOC. CACIULESTI Plus trasare 4 PUNCTE Teren imprejmuit, doar gradina nu e imprejmuita Casa pe PARTER de 60 mp, teren de 1700 mp, am titlul de proprietate.

Gri** Adr***


CADASTRU SI INTABULARE CASA SI TEREN DIN COMUNA DOLGESTI, LOCALITATEA ROTUNDA, JUDETUL ARGES Am act de donatie. Suprafata teren 700 mp, casa este batraneasca, pe parter, din chirpici

Dra**** Luc***


Top 10 Experti in Neamt

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret