Lista lucrari de Cadastru si Intabulare casa in Giurgiu


Loc. Bolintin Deal, teren in suprafata de 541 mp, casa de 61 mp doar pe parter. Tocmai am facut succesiunea suntem 3 proprietari, valoarea din succesiune este de cca 35000 lei.

Ghe***** Ste***

ste********@*********


Localitatea Hotarele, casa cu teren, teren in suprafata de 1800 mp intravilan, casa in suprafata de cca 100 mp, pe parter, casa batraneasca. AM facut succesiunea in acest an, nu are valoare in certificatul de mostenitor.

Bur*** Ghe*****

bur****@************


Loc. Popesti - Mihailesti, doresc cadastru si dezmembrare, supr. Teren 700 mp, este cu constructie casa, contract vanzare cumparare, pe lg casa mai detin o casuta mica.

Moc**** Ste****


Buna ziua, In loc. Bolintin vale, se doreste o oferta pentru urmatoarele lucrari: 1. inscriere constructie pe terenul de 800 mp 2. dezmembrare teren ( 3 loturi - unul cu constructia, care este un duplex, si doua curti, cate una pentru fiecare jumatate a duplexului) 4. apartamentare imobil (duplexul de mai sus se imparte in doua apartamente. ATENTIE! EXISTA 2 SITUATII IDENTICE , AM 2 LOTURI SIMILARE SI 2 CONSTRUCTII SIMILARE. Oferta se va face la pachet

C-t** Dan***

con**************@**********


Loc. Chirculesti, comuna Iepuresti, lot de teren intravilan de 2400 mp si constructia veche de 117,00 mp din caramida, plus constructie noua P+M cu autorizatie de construire si receptie finala din 2005. Proprietar persoana juridica. Am contract de vanzare cumparare, cadastru si intabulare neactualizat cu noua constructie.

Ere*** Ghe*****


Localitatea Gradistea, doresc cadastru si intabulare si dezmembrarea unei proprietati pentru a putea achizitiona un lot. Proprietarii detin toate actele pentru intabulare , un teren intravilan de forma dreptunghiulara de cca 1400 mp, cu casa pe parter de cca 100 mp. Ulterior doresc sa dezmembrez in 2 loturi. Lotul pe care il cumpar are 250 mp cu deschidere de 12 m .

Teo***** Ste*****

teo**************@**********


Cadastru si intabulare la casa cu teren in loc. Darasti Vlasca, com. Adunatii Copaceni, str. Catunului. Teren in suprafata de 1000 mp, casa veche pe parter in suprafata de cca 90 mp. Succesiunea este in curs.

Pen* Mar****


Doresc cadastru si intabulare casa cu teren in comuna Izvoarele. Teren in suprafata de 11 arii. Casa este construita din anul 2005, P+M, suprafata construita la sol de 90 mp. PLatesc impozit pe aceasta casa. Urmeaza sa intru in legalitate cu aceasta casa dar am nevoie de sustinerea unui topograf. Am expert MLPAT.

Mac***** Nic****


Cadastru si intabulare casa cu teren in Buturugeni; teren in suprafata de 2300 mp, casa are 100 mp. Detin titluld e proprietate, proprietatea e pe rol, platesc impozit.

Rad* Ale*****


Cadastru si intabulare casa cu teren in Ulmi, sat Trestieni. Casa edificata in anul 1992, 160 mp, P+M. Teren in suprafata de 1500 mp. Am titlul de proprietate, autorizatie de construire, proiect.

Dra***** Geo******


Cadastru si intabulare casa cu teren in Loc. COMANA, pe langa calea ferata bucuresti-giurgiu Teren in suprafata de 1300 mp, casa de 4 camere, prispa, pe parter, casa veche. Succesiunea a fost facuta in luna 11 anul 2013.

Sur*** Flo***


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Vanatorii Mari, jud. Giurgiu. Teren in suprafata de 1500 mp, casa are 100 mp, pe parter, casa veche. Am certificat de mostenitor, titlul de proprietate.

Mar** Mar**


Buna ziua, In loc. Bolintin vale, se doreste o oferta pentru urmatoarele lucrari: 1. inscriere constructie pe terenul de 800 mp 2. dezmembrare teren ( 3 loturi - unul cu constructia, care este un duplex, si doua curti, cate una pentru fiecare jumatate a duplexului) 4. apartamentare imobil (duplexul de mai sus se imparte in doua apartamente. ATENTIE! EXISTA 2 SITUATII IDENTICE , AM 2 LOTURI SIMILARE SI 2 CONSTRUCTII SIMILARE. Oferta se va face la pachet AM PLANURILE VIZATE DE PRIMARIE SPRE NESCHIMBARE

C-t** Dan***

con**************@**********


Cadastru si intabulare casa cu terne in Fundatura, Str. 1 Mai, Jud. Giurgiu. Am actele casei, schita, succesiunea este in curs. Suprafata teren de 110 mp , casa are 80 mp e veche

Sto*** Ste*****


Actualizare Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. DAIA, jud. Giurgiu. Am cumparat proprietatea in anul 2014 Terenul are suprafata de 980 mp si casa are 70 mp. Casa e veche, batraneasca.

Dav*** Dav***


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Izvoru, com. Vanatorii Mici. Am facut succesunea in urma cu 3 ani. Suprafata teren 700 mo, casa din paianta de cca 70 mp.

Sfe*** Mar**


Cadastru si intabulare casa cu teren in GIurgiu,. Am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, 2 proprietari; am si expertiza topografica cu schta terenului, metraj, suprafata construita, vecinii, delimitarea. Suprafata teren 247 mp, casa mica batraneasca in suprafata de 42 mp.

Ang*** Iul***


Cadastru si intabulare 2 case cu teren; casele sunt noi, in loc. Joita, Jud. Giurgiu. Am contract de vanzare din anul 2018. Autorizatia de construire e din anul 2019, receptia este in curs. Suprafata fiecare teren 333 mp, Casele sunt P+1E si au suprafetele de 224 mp si 204 mp; Sunt 2 cadastre, 2 carti funciare. Oferta se va face la pachet

Duc* Ion**

ion******@**********


Cadasstru si intabulare casa cu teren in comuna Cosari, sat Ralesti, jud. GIurgiu. Am tiltul de proprietate. Suprafata teren de 870 mp, casa e veche, batraneasca de cca 50 mp.

Ion** Pas*********


Actualizare cadastru si intabulare casa cu teren in Adunatii Copaceni, jud. GIurgiu. Am cumparat acum 13 ani proprietatea. Am nevoie pentru a ma racorda la gze. Suprafata teren: 2000 mp. Casa e P+1E, suprafata 100 mp construiti total.

Mer*** Ali**

mer***************@**********


Cadastru si intabulare in loc. Izvoru, Vanatorii Mici de GIurgiu. - casa cu teren : teren in suprafata de 800 mp, casa e veche, pe parter si are suprafata de 70 mp - teren intravilan de 1600 mp, neimprejmuit Am contract de vanzare cumparare din anul 2005

Net* Ghe*****


Cadastru si intabulare casa cu teren in sat Facau, comuna BUlbucata, jud. Giurgiu. Am titlul de proprietate, certificat de mostenitor din anul 2005. Suprafata teren: 1900 mp; Casa e veche, batraneasca in suprafata de 70 pe parter.

Din** Din**


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Clejani, Jud. Giurgiu. Avem certificate de mostenitor. Supafata teren: 700 mp in acte, 1000 mp in teren.. Casa e in suprafata de 60 mp, din paianta.

Mar*** Mar******

mar*************@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Ulmeni, Trestieni, Jud. Giurgiu. Am titlul de proprietate, succesiune facuta un anii 1998. Suprafata teren: 6000 mp, casa e veche si are cam 80 mp.

Pet** Teo****


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Gradinari, Jud. Giurgiu. Am autorizatie de construire, proces verbal de receptie din anul 2016, contract de vanzare cumparare. Suprafata teren: 579mp, 121 drum de servitute Casa este P+M, suprafata construita la sol 110 mp, 116 mp pe etaj

Ior***** Dac***


Top 10 Experti in Giurgiu

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret