Lista lucrari de Trasare / Intarusare Teren / Constructie in Bucuresti


In sector 5, spre Magurele, Suprafata de 3064 mp, am cadastru si intabulare, 1 singur teren, forma dreptunghiulara

Ghe**** COn******

con*********************@**********


Zona Colentina, Sector 2, pe un teren aproximativ 200 mp, am inceput sa construiesc o casa. Doresc intarusarea unei laturi intre 2 loturi. 2 puncte. Am cadastru si intabularea, planul de amplasament, tot ce trebuie. As dori astazi,daca se poate, sa stiu unde e limita.

Pop* Luc***


In Sector 2, Langa Stadionul Lia Manoliu, apartament cu 2 camere, etaj 8/8, suprafata de 53 mp. cu tot cu balcon. Doresc refacerea sdhitei datorita unor modificari; peretele intre bucatarie si hol si 2 debarale au fost demolate. Schita trebuie semnata si stampilata doar de topograf, nu si la ANCPI.

Adr*** Ovi***


Doresc intarusarea delimitarea terenului de 21 mp in zona Rahova. Apartamentul in casa la curte are 88 mp dar eu doresc delimitarea avestui teren de 21 mp in deplina proprietate. Am achizitionat proprietatea pe 13 aprilie 2020. Am toate documentele necesare dar nu am schita

Din* San**


Delimitare limite de proprietate la o casa cu teren; teren in suprafatade 220 mp, casa din 1956 de 70 mp la calcan cu o vecina. Forma este dreptunghiulara, 4 colturi, am facut succesiunea in anul 2004 si masuratoarea pentru notar. Doresc sa stiu unde se incadreaza terenul meu.

Mar** Flo***


Am achizitionat 8 locuri de parcare supraterane in cadrul unui complex rezidential., anul trecut in luna martie, in Bucuresti, Sector 6, Str. Valea Doftanei. Vrem identificarea acestor locuri in teren, avem extrasele CF, planul cu coordonatele, stereo 70.

Ion** dom***


In sector 1, Aviatiei doresc masurarea unui teren de 200 mp. Doresc doar masurararea si coordonatele terenului.

Gri**** Nic****


Intarusare teren in Sector 3, str. Ilioara. Suprafata terenului este de 250 mp, forma dreptunghiulara, 4 colturi. Am facut cadastru si intabulare acum 4 ani.

Bug* Nic*****


Intarusare teren de 800 mp in Sector 1, Zona Straulesti. Forma aproape dreptunghiulara, 6 puncte conform Stereo 70. Am cadastru, intabulare, coordonate, plan de amplasament.

Dom*** Cat****


Delimitare proprietate Casa la curte in cartier 23 august, Sector 3, Bucuresti. Teren in suprafata de 220 mp, 4 puncte Am facut cadastru, am planurile, masuratorile, schitele pentru teren.

Flo******* Flo*******


Masurare si delimitare teren in Sector 6, Bucuresti. Suprafata teren 75 mp. Pe teren mai e o casa de 45 mp construiti la sol. Am cumparat terenul in anul 2006, am cadastru si intabulare.

Mar** Sta****


Intarusare teren intravilan de 380 mp in zona Vitan. Am cadastru si intabulare, am proiect, autorizatie de construire. Forma dreptunghiulara, 4 puncte. Trebuie sa construiesc gardul

Mor***** Cri*****


Delimitare limita de proprietate in Bucuresti, Sector 1. Am cadastru si intabulare de acum 8 ani. Casa e foarte veche, din 1960. Suprafata teren: 198 mp, forma dreptunghiulara, 4 puncte.

Mio*** Riz****


Tarusare pentru delimitarea terenului Sector 4 Casa cu teren: suprafata teren 80 mp, patru, pe o singura linie, pe hotarul cu vecinul. Cadastru si intabulare din 2003. Marcarea doar cu vopsea, este beton in curte.

Fru*** Mih****


Trasare intarusare teren in sector 3, stadionul Olimpia, Bucuresti. Am cumparat proprietatea in anul 2019, am cadastru si intabulare. Suprafata teren 190 mp, 2 puncte ma i tereseaza pentru a face gardul.

Gav**** Dan***

dmi******@**********


Intarusare, Loc Bragadiru, Teren 786 mp, 4 puncte, Acte: plan de amplasament, coordonate stereo, cadastru si intabulare

Cio**** Cri*****


Masurare intarusare teren in Bucuresti, sector 5. Am cadastru si intabulare de acum 5 ani. Suprafata 154 mp, forma dreptunghiulara, 4 puncte.

Ich** Vir****


1. Intarusare teren sectorul 3 (delimitat anterior): - teren intravilan arabil - 4 puncte - forma trapez - am plan de amplasament al terenului mare din care face parte parcela pentru care vreau intarusarea. Terenul mare are coordonate in sistem stereografic 1970. Planul de amplasament al parcelei care trebuie intarusata are doar lungimea fiecarei laturi (stereo 70) 2. nu e obiectul acestui website si nici nu trebuie sa mearga la pachet cu #1, dar ar fi un bonus daca puteti sa va ocupati si de imprejmuire

Mor**** Adr***

mor******@**********


Masurare teren si intarusare in Sector 1, Bucuresti, zona Bucurestii noi. Am contract de vanzare cumparare din anul 2007, cadastru si intabulare. Suprafata teren: 200 mp Pe teren exista si o casa, dar pe mine ma intereseaza limitele de proprieatte

Dud**** Mon*****


Masuratoare teren , Sector 6, Suprafata 155mp, 4 puncte Acte: cadastru si intabulare din 2016. Sa delimitez de vecin. Doar sa se masoare .

Pop**** Emi****


Trasare loc parcare, Bucuresti, Sector 1 Loc de parcare - pe contract este terecut ca si teren, suprafata- 9 mp, 4 puncte. Contract vanzare cumpare din 2012, cadastru si intabulare.

Vas*** Ion**

23i**********@**********


Actualizare cadastru si intabulare in Drumul Dealul Bradului, sect. 4, Bucuresti. Teren de 10000 mp. Am cadastru si intabulare vechi, dar vreau intarusare cu pv. 4 puncte.

Cos***** Mar*********

mar**************@**********


Trasare teren in Sector 6, Bucuresti. Este vorba de un teren de 1000 mp, 4 puncte. Sunt cumparator, am cadastru si intabulare.

Ant**** Ugu******


Trasare intarusare 3 puncte in Sector 4, Bucuresti. Este vorba de un teren in suprafata de 800 mp, dar doresc intarusarea a doar 3 puncte Am cadastru si intabulre din anul 2013

Ist**** Iul**


Trasare teren in Oraș Măgurele, Jud.. Ilfov. Teren intravilan arabil 1068 mp. Am cadastru si intabulare din anul 2007, 4 puncte.

* GAN*

lat*********@**********


Top 10 Experti in Bucuresti

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret