Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Botosani


Loc. Saveni, doresc intabulare a 5 ari de pamant extravilan, nu e in localitate, aproape de localitate. Am titlul de proprietate, este luat pe rol

Ver*** Vio***


Acte proprietate in copie legalizata la notariat, certificat fiscal pentru intabulare, copie Xerox buletin

Ant** Cri*****

top***@**********


Doresc dezmembrare unui lot de teren de 2000 mp intr-un lot de 600 mp si inca un lot de 1400 mp. Proprietatea este in Botosani, Str. Zimbrului. Proprietarul are cadastru si intabularea facute.

Val***** Buz**


Doresc doar masuratoarea unei gradini in suprafata de 36 ari in sat Victoria. Nu doresc si intabulare, am titlul de proprietate.

Cri****** Doi**


Cadastru si intabulare teren intravilan in suprafata de 22 ari in loc. Mihaileni, sat Paraul Negru. Am titlul de proprietate si certificat de mostenitor din anul 2017.

Tip***** Ste***


Cadastru si intabulre teren intravilan arabil in suprafata de 1100 mp in loc. Cervicesti, comuna Mihai EMinescu, Jud. Botosani. Am titlul de proprietate, succesiunea este in curs.

Mat** Cor***


Cadastru si intabulare in Trusesti, Jud. Botosani. Suprafata teren de 18 ari, casa e veche batraneasca pe parter in suprafata de 50 mp. Am certificat de mostenitor din anul 2009 si toate documentele necesare pentru intabulare.

Rud** Lor**


Cadastru si intabulare teren de 2000 mp in loc. Tulbureni, jumate intravilan, jumate extravilan. Am sentinta judecatoreasca, titlul de proprietate, contract de vanzare cumparare.

Hob**** Toa***


Cadastru si intabulare la teren intravilan de 5700 mp in Ipotesti. AM titlul de proprietate,

Doa*** Rom***


Intarusare delimitare teren in Oraseni Deal, jud. Botosani. Am extras cf, plan, am cumparat proprietatea anul trecut. Suprafata teren de 1994 mp, forma dreptunghiulara, 12 puncte. Deschidere de 25 m. Vreau sa intarusam doar 2 puncte.

Ste***** Rai****


Cadastru si intabulare la un teren extravilan , comuna Prajeni. Suprafata e de 50 ari. Am titlul de proprietate, am facut succesiunea in 1994.

Mor***** Val*****


Cadastru si intabulare teren extravilan arabil pe 2 parcele: 50 ari si 45 ari la Costesti, Jud. Botosani. Parcelele sunt la distanta de 2 km una de alta. Am Titlu de proprietate, taxele si impozitele platite la zi.

Vas***** Cla****

vas***************@**********


Cadastru si intabulare teren intravilan in loc. Cervicesti, jud. Botosani Am titlul de proprietate, succesiune facuta anul acesta. Suprafata teren 1300.

Mat** Cor***


Cadastru si intabulare casa cu teren intravilan in Tudora, Jud. Botosani. Act de proprietate casa, titlul de proprietate,impozitele la zi. Teren in suprafata de 350 mp , casa e veche si are 2 camere.

Pin***** Vas***

V.p*******@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Mitoc de Botosani. Am titlul de proprietate. Suprafata teren de 42 ari Casa e veche, batraneasca si are 70 mp.

Con******* Mih**


Cadastru si intabulare casa cu teten in comuna Vorona, sat icuseni, jud. BOTOSANI. Am cintract de vanzare cumparare din anul 2004. Suprafata teten 4000 mp, casa e veche batraneasca dr cca 50 mp.

Bai** And***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Botosani Am titlul de proprietate, succesiune facuta in anul 2020, suntem 3 proprietate. Suprafata teren de 1050 mp, fara casa.

Ste******* Ste*******


Cadastru si intabulare PLUS DEZMEMBRARE IN 2 LOTURI teren extravilan, padure, in loc. Dorohoi, Jud. Botosani. Suprafata e de 1,64 ha. Am titlul de proprietate, certificat de mostenitor, succesiunea este in curs.

Buz**** Flo****


Actualizare cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Vorona, Sat Poiana, Jud. Botosani. Am cumparat cu contract de vanzare cumparare din anull 2007. Am edificat casa P+M cu autorizatie de construire din 2007 si receptie din anul 2009. Suprfata teren de 1900 mp, casa are suprafata construita la sol 100 mp.

Ola** Pau*******

pau********@**********


Cadastru si intabulare 2 terenuri intravilane in suprafata de 17 ari si 27 ari Localitatea Popolau si cerbul. Terenul e liber de constructii. Am titlul de proprietate, certiticat de mostenitor din anul 2017

Bal**** Mih**


Cadastru si intabulare casa cu teren, Casa: parter, suprafata 60 mp, 2 camere, insa am construit inca o camera , o baie si un hol. Teren: 1000mp Acte: contract vanzare cumparare din 94. LOC Roma.

Par** Dan****


Masurare cladiri edificate inainte de 1990, in Braiesti, Jud. BOtosani E vorba de - un atelier mecanic in suprafata de 90 mp - grajd de 40 mp - baraca metalica de 60 mp - depozit de carburanti de 10 mp. Imi trebuie si planul de amplasament; Suprafata teren 99 ari

Viz***** Ser***

ser************@**********Top 10 Experti in Botosani

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret