Lista lucrari de Cadastru si Intabulare casa in Suceava


Doresc cadastru si intabulare 3 case cu teren si dezmembrarea in 2 loturi in loc. Coni, la 5 km departare de oras Liteni. Terenul are suprafata de 45 ari; cele 3 case sunt pe parter, case vechi si au cam 60 mp fiecare. Doresc ulterior dezmembrare in 2 loturi, unul cu teren liber de cca 11 ari pe care doresc sa imi construiesc o casa. Detin act de vanzare cumparare din anul 1995, proprietatea e luata pe rol.

Rad* Ang***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Tisauti, jud. Suceava. Terenul are 452 mp, l-am achizitionat acum 4 ani. Casa am edificati-o acum 1,5 ani, autorizatie de construire, trebuie sa luam receptia. Suprafata construita la sol e de 100 mp, e P+1E, 170 mp total construiti

Neg** And***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Suceava, comuna Scheia, sat Sfantul Ilie. Am facut alipirea la terenuri in anul 2016; Suprafata totala teren 1217 mp; Casa e P+1E, am receptia, suprafata de 168 mp utili din 2008; AM autorizatie pentru extindere casa cu camera tehnica, mica magazie, total suprafata extindere 85 mp; urmeaza sa iau receptia

Bre** Val*****

v.b******@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Praxia, Boroaia, Falticeni. Teren in suprafata de 2000 mp, casa este cu etaj undeva la 200 mp, am autorizatie de construire, poate facem receptie partiala. Terenul a fost cumparat in anul 2012, tot atunci am luat si autorizatia.

Chi* Ser***


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Moara, Jud. Suceava. Am cadastru si intabulare pe teren, autorizatie de construire, proces verbal de receptie este in curs. Suprafata teren: 2500 mp. Locuinta casa este D+P+M, suprafata construita la sol 70 mp, total 210 mp

Mir** Ioa*


DElimitare teren plus Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Stamate, jud. Suceava. Am contract de vanzare cumparare din anul 2018, autorizatie de construire, proces verbal de receptie din anul 2020. Casa P+M, teren de 18 ari, casa are suprafata construita la sol de 80 mpl, 160 mp construiti total. Doresc si intarusarea terenului, 4 puncte

Fru*** Cos*********


Actualizare Cadastru si intabulare plus intarusare proprietate in loc. Siminicea, jud. Suceava. Am cadastru din anul.2001, contract de vanzare cu parare din anul 1998 , autorizatie de construire, receptie din anul 2008. Suprafata teren 18 ari. Pe teren exista si o casa P+1E, suprafata construita la sol de cca. 120 mp.

Aga*** Bra*****


Cadasteu si intabulare casa cu teren in radauti, jud. Suceava. Am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Suprafata teren: 1000 mp. Casa este pe parter, veche, nelocuita,are suprafata de 100 mp.

Mac**** Ali*********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Gura Humorului, Judetul Suceava. Zona Periferie Am contract de vanzare cumparare din anul 2010, autorizatie de construire, proces verbal de receptie. Suprafata teren : 350 mp. Casa are 80 mp amprenta, 160 mp construiti total, P+1E; oe teren este si o anexa de 30 mp.

Flo**** Mar*****


Cadastru si intabulare casa si teren in Suceava, jud. Suceava. Str. Petre musat Avem hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila plus documente din anii 1978. Suprafata teren: 1100 mp. Casa este veche, pe parter, are cam 90 mp.

Ghe**** Ghi****


Trasare limite de proprietate din loc. Salcia, Jud. Suceava. Am contract de vanare cumparare din anul 2019. Surpafata teren: 400 mp, 5 puncte. Pe teren este si o casa

Cla**** Mar*****


Cadasyru si intabulare casa cu teren in Iacobesti, jud. Suceava. Suprafata teren 300 mp si casa este veche de acum 40 ani, e pe parter si are suprafata de 64 mp.

Udu*** Adr***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Siminicea, judetul Suceava. Am facut succesiunea dupa parinti in anul 2019. Suprafata teren: 1000 mp Casa este veche batraneasca, din chirpici, in suprafata de cca 70 mp.

Hal** Cor*****


Cadastru si intabulare teren intravilan din SLATINA, judetul SUCEAVA. Suprafata teren intravilan: 1000 mp; pe teren este si o casa demolabila in care nu se poate locui. Am titlul de proprietate.

Mer*** Dor**

rep*********@**********


CADASTRU SI INTABULARE casa cu teren din COMUNA CACICA, judeutl SUCEVA. AM facut succesiunea. Suprafata teren: 51 ari, casa este pe parter dar trebuie demolata.

Cio*** Cio***


CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN BURDUJENI, JUDETUL SUCEAVA. Am certificat de mostenitor. Suprafata teren: 7 ari. Casa este veche , batraneasca, pe parter

Lav** Cor***


cadastru si intabulare casa cu teren din ADANCATA, JUDETUL SUCEAVA. Suprafata teren 4400 mp, pe teren este si o casa batraneasca si o bucatarie

Ava******* Ghe*****


CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN DIN SATU MARE, JUDETUL SUCEAVA. Am autorizatie de construire, proces verbal de receptie. Teren de 10 ari. Pe teren avem o casa P+1E de 208 mp, casa veche pe parter de 70 , sura de 70 mp, anexa de 15 mp si un sopru de 55 mp

Viz**** Viz****


CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN DIN SFANTUL ILIE, JUDETUL SUCEAVA/ Am fcut succesiunea. Suprafata teren: 700 mp. Casa este veche batraneasca, pe parter si are cam 90 mp.

Bar*** Bar***


CADASTRU SI INTABUILARE CASA CU TEREN DIN JUDETUL SUCEAVA, localitatea DUMBRAVENI Teren de 2500 mp, pe teren exista si o casa batraneasca. Pe 1000 mp am titlul de proprietate iar pe 1500 mp am adevereinta de posesie.

Cor******* Dum****


Cadastru si intabulare magazin, Suceava, in Areni lg primarie, este un magazin cu suprafata de 30 mp, iar terenul este al Primariei. Contract de inchiriere pe teren , Autorizatie, Pv. Receptie.

Flo*** Flo***


Cadastru si intabulare casa cu teren, Suceava, Zanca, Casa parter in indiviza 80 mp, teren 285 mp . Exista carte colectiva, autorizatie de extindere, pv receptie. Contract de vanzare cumparare. Titlu pt teren

Zug**** Zug****


CADASTRU SI INTABULARE CASA SI TEREN DIN SUCEAVA, jud. SUCEAVA Pe str 6 Noiembrie Am facut succesiunea. Teren de 500 mp, casa are 2 camere, baie, bucatarie, si o anexa.

Bod**** Sor**


Cadastru si intabulare casa cu teren plus Trasare, Suceava, com. Vulturesti, Casa batraneasca- 65mp, teren - 1100mp. Titlu de prop trasare pt 4puncte

Ach***** Mug****


Cadastru si intabulare casa cu teren, Voivodeasa , Suceva. CASA subsol , parter +1 +2+M - suprfata 500 mp, teren 2000 mp, Autorizatie pt casa, Pv Receptie , Proiect. Act de vanzare cumparare .

Bac*** Flo***


Top 10 Experti in Suceava

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret