Lista lucrari de Cadastru si Intabulare casa in Sibiu


Comuna Pauca, sat Prisaca; Avem nevoie de cadastru pentru incheierea unei vanzari Suprafata de 3600 mp cu totul intravilan si extravilan, cu casa in constructie de cca 60 mp pivnita +Parter Acum s-a facut succesiunea,

Con*********** Iul****

iul************@**********


Sibiu, cartier Turnisor, Cadastru i intabulare casa cu teren; casa pivnita+P+M, 160 mp edificata in anul 2007, nu am facut receptia, urmeaza sa o fac pentru ca am nevoie de schitele vizate de topograf. Terenul are 345 mp Am achizitionat terenul in anul 2004.

Nan* MIr***

mir*********@**********


Doresc cadastru, intabulare si planurile stereo 70 pentru a trage gaz la un teren in suprafata de 164 mp, casa 92 mp, P+1E. Proprietatea a fost achizitionata in anul 2005, in zona TIneretului, pe legea 112. Casa a fost edificata cu autorizatie de construire si receptie in anul 2005.

Her*** Ali**

her**********@**********


Cadastru si intabulare la casa si teren in loc Retis jud. Sibiu. Teren in suprafata de 14 ari casa e veche suprafata de 100 mp. Am dobandit prin uzucapiune 57 mp, am hotarare in instanta de judecata din 2008.

Aro***** Aro******


Radiere din cf vechi interdictia de instrainare a unei proprietati din Seica Mare. Am contract de vanzare cumparare din 1996. Suprafata teren de 1400 mp, casa veche saseasca Parter, 4 camere, 100 mp. Am si ordinul prefectului din 1996 prin care terenul trece in proprietatea noastra.

Mar** Mar**


Cadastru si intabulare casa si teren in loc. Sacadate, jud. Sibiu. Am contract de vanzare cumparare rin anul 2002 si 2 titluri de proprietate. Suprafata teren 2200 mp. Casa are suprafata de 70, pe parter, veche.

Din** Tud**


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Rasinari, Jud. Sibiu Am autorizatie de construire, proces verbal de receptiie.

PAS** Dob****

pop**************@**********


Cadastru si intabulare PLUS DEZMEMBRARE in 2 loturi la un teren si casa in loc. Turnu Rosu, jud. Sibiu Suprafata terenului e de cca 700 mp. Casa e veche in suprafata de cca 70. Dezmembrarea va fi in lot de teren liber si alt teren cu casa.

Sto**** Dan***


Cadastru si intabulare cu topometrist in loc. Mag, jud. Sibiu. Am titlul de proprietate. Suprafata teren: 500 mp. Casa este veche, pe parter, suprafata construita totala de 60 mp, din caramida.

Sac***** Ghe*****


Cadastru si intabulare casa cu teren in in Salistea, Aciliu, Jud. Sibiu Am facut mostenitorea in anul 2020. Suprafata teren: 1000 mp Casa este veche batraneasca, pe parter, are suprafata de 70 mp.

Net** Net**


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Sibiu, jud. Sibiu. Cartierul Tineretului. Terenul este al primariei, am autorizatie de construire din anul 2019, luna viitoare incepem izolarea pe exterior, receptia este in curs. Suprafata teren: 275 mp. Casa este P+M, suprafata de 170 mp utili, 105 mp construiti la sol.

Cam**** Mar***

cm.************@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in TALMACEL, judetul SIBIU. Am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din anul 2020, expertiza judiciara. Suprafata teren: 388 mp. Pe teren avem si o casa pivnita+parter, de cca 60 mp.

Dos****** Mar**


CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN DIN CARTISOARA, JUDETUL SIBIU. Am cvc dar carte funciara este veche. Suprafata teren: 1700 mp. Casa este veche batraneasca pe parter si o sura.

Mar*** Cio*****


CADASTRU SI INTABULARE LA O CASA CU TEREN DIN JUD. SIBIU, LOC. VESTEM. Am Certificat mostenitor Teren in suprafata de 120 mp Casa are cam 70 mp si este doar pe parter, din 1907

Dea* Ghe*****

gig*******@**********


CADASTRU SI INTABULARE CASA SI TEREN DIN JUD. SIBIU, locaitatea ARMENI, COMUNA LOAMNES Am titlul de proprietate, certificat de mostenitor. 1. Suprafata teren de 1300 mp si cas abatraneasca 2. suprafata teren 1200 mp, gradina Am numar top, trebuie actualizare

Rad* Mar**


CADASTRU SI INTABULARE CASA / SIBIU / SEBESUL DE JOS SUPRAFATA TOTALA - CASA + TEREN 900 MP CASA DOAR PARTER DETIN CERTIFICAT DE MOSTENITOR

Sto*** Adr***


imobil casa cu curte (total 700 mp teren, inclusiv amprenta casei) situat in comuna Axente Sever, jud. Sibiu. Detalii: - terenul e intabulat dar casa nu - casa construita si data in folisinta in 1961/1963 - proprietari sot si sotie. Sotul decedat in 2000 si nu s-a facut succesiunea. Mostenitori sotia si 2 fiice casatorite - casa nu e intabulata - documente disponibile: schita casa, autorizatie constructie, contract cumparare teren

Her** Luc****

luc***********@**********


CADASTRU SI INTABULARE / SIBIU / SIBIU TEREN - 240 MP Casa P+M 200 mp suprafata construita, pe teren al primariei in concesiune Legea 15/2003. certificat de urbanism, autorizatie de construire cu proiect tehnic avizat din 2006, CF folosinta teren Instiintare de incepere a lucrarilor la primarie si ISC, luata in evidenta fiscala la primaria Sibiu. Nu am pv de receptie la termin. lucrarii + instiintarile aferente ( primarie+ISC). Necesita Releveu. Garaj inlocuit cu camera.

Rad* Ioa*************

rad****@**********


Ultimul document obtinut "Certificat de atestare a edificarii constructiei"

Dia******* Ser***

dia**************@**********


Casa de locuit (parter), in intravilanul Tocile, comuna SADU, ,suprafata construita 131 mp, SU 110.2 mp; Ultimele documente obtinute( Prim. SADU): -PVR la terminarea lucrarilor de construire ; -Certificat de atestare a edificarii constructiei; -Adeverinta nr.casa -Certificat de atestare a edificarii cons Ultimele documente obtinute: - Proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor de construire; - Certificat de atestare a edificarii constructiei

Dia******* Ser***

dia**************@**********


Top 10 Experti in Sibiu

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret