Lista lucrari de Cadastru si Intabulare casa in Botosani


Cadastru si intabulare in Trusesti, Jud. Botosani. Suprafata teren de 18 ari, casa e veche batraneasca pe parter in suprafata de 50 mp. Am certificat de mostenitor din anul 2009 si toate documentele necesare pentru intabulare.

Rud** Lor**


Cadastru si intabulare casa cu teren intravilan in Tudora, Jud. Botosani. Act de proprietate casa, titlul de proprietate,impozitele la zi. Teren in suprafata de 350 mp , casa e veche si are 2 camere.

Pin***** Vas***

V.p*******@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Mitoc de Botosani. Am titlul de proprietate. Suprafata teren de 42 ari Casa e veche, batraneasca si are 70 mp.

Con******* Mih**


Cadastru si intabulare casa cu teten in comuna Vorona, sat icuseni, jud. BOTOSANI. Am cintract de vanzare cumparare din anul 2004. Suprafata teten 4000 mp, casa e veche batraneasca dr cca 50 mp.

Bai** And***


Cadastru si intabulare PLUS DEZMEMBRARE IN 2 LOTURI teren extravilan, padure, in loc. Dorohoi, Jud. Botosani. Suprafata e de 1,64 ha. Am titlul de proprietate, certificat de mostenitor, succesiunea este in curs.

Buz**** Flo****


Actualizare cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Vorona, Sat Poiana, Jud. Botosani. Am cumparat cu contract de vanzare cumparare din anull 2007. Am edificat casa P+M cu autorizatie de construire din 2007 si receptie din anul 2009. Suprfata teren de 1900 mp, casa are suprafata construita la sol 100 mp.

Ola** Pau*******

pau********@**********


Cadastru si intabulare in Broscauti, Jud. Botosani, langa Dorohoi. Am titlul de proprietate, succesiunea este in curs Este vorba de - 1 ha de teren extravilan - casa cu teren 28 ari si 100 mp teren

Lea** Luc****


Actualizare cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Flamanzi, Jud. Botosani. Am cadastru si intabulare facuta anul trecut pe teren. Am autorizatie de construire, proces verbal de receptie din 2020. Surafata teren : 2000 mp; casa e P+1E, suprafata construita totala de 220 mp.

Mar*** Ava*****

sha**********@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren si teren extravilan in loc. Hanesti, jud. Botosani. - 2 loturi de teren extravilan de cca 2 ha - casa cu teren ; casa este veche, teren de 1300 mp, dependinta bucatarie de vara si casa de cca 70 mp. Am titlul de proprietate.

Ovi*** Bra***


Cadastru si intabulare PLUS DEZMEMBRARE casa cu teren in loc. Corni, jud. Botosani. Am contract de vanzare cumparare din anul 1995. Suprafata teren: 1500 mp. Pe teren este si o casa in suprafata de 70 mp. Doresc dezmembrarea unui lot de 250 mp de teren.

Iri** Iur***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Gorbanesti, jud. Botosani. Casa veche batraneasca, am favut succesiunea in anul 2020. Suprafata teren 36 ari si casa are 2 camere si o anexa

Tur*** Ele********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Imparat Traian , localitatea Botosani, judetul Botosani. Casa este veche din anul 1970, am autorizatie de construire, titlul de proprietate. Suprafata teren: 250 mp. Casa este P+1E, suprafata construita de 120 mp

Mat*** Pet**


Cadastru si intabulare proprietati din sat ROSIORI, comuna RACHITI, judetul BOTOSANI. Am titlull de proprietate. - casa cu teren: teren in suprafata de 800 mp iar casa este veche batraneasca pe parter, 3 camere si anexa, 70 mp. - teren intravilan gradina de cca 1000 mp tot in sat, a fost o casa candva dar a fost demolata

Dam****** Mar***


CADASTRU SI INTABULARE plus dezmembrare IN VIISOARA, judetul BOTOSANI. Am facut succesiunea in anul 2020. Teren in suprafata de 18 ari, pe teren e si o casa pe parter. DEZMEMBRAREA IN 2 LOTURI, doresc sa rup o bucata de teren de 6 ari din tot lotul.

Fru***** Sor**


Cadastru si intabulare casa cu teren din localitatea BOTOSANI, langa BISERICA OSPENIA, judetul BOTOSANI. Am contract de vanzare cumparare, ordinul prefectului. Suprafatat teren: 100 mp. Casa este cu 2 camere si o magazie.

Coc**** Ghe*****


Cadastru si intabulare in COTUL NICULINTI, comuna COTUSCA, judetul BOTOSANI. Teren de 30 ari, intravilan, imprejmuit. Am titlul de proprietate.

Pop***** Nec****


CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN IN BALUSENII NOI, JUDETUL BOTOSANI. Am titlul de proprietate. Suprafata teren: 24 ari. Casa este veche batraneasca, pe parter, 70 mp.

Dra***** Vas***


CADASTRU SI INTABULARE PLUS TRASA IN COMUNA ROMA, JUDETUL BOTOSANI. Detin titlul de proprietate. Suprafata teren: 17 ari, pe teren este si o casa veche batraneasca. Teren pe deal, forma dreptunghiulara, 4 puncte

Bus**** Nic*****


CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN si PADURE DIN IONASENI VARFUL CAMPULUI, JUDETUL BOTOSANI. Am titlul de proprietate 1. Casa este veche batraneasca pe parter iar terenul are 39 ari 2. padurea are 74 ari, padure de foioase, veche, exista plan parcelar

Ior******** Ili*


CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN DIN LOCALITATEA TALPA, COMUNA CINDESTI, JUDETUL BOTOSANI. Am Titlu de proprietate Suprfata teren: 50 ari. Casa este facuta in anul 1999, doar pe aprter, casa normala la tara, 100 mp plus un cotet, o magazie.

Mas****** Fla****

fmf********@**********


CADASTRU SI INTABULARE LA O PROPRIETATE DIN BOTOSANI, JUDETUL BOTOSANI. Teren de 500 mp, pe teren este si o casa veche doar pe parter. AM contract de vanzare cumparare din anul 1997.

Chi**** Mir***


Cadastru si intabulare casa cu teren, Botosani - pe Str .Artur casa P+M , suprf. desfasurata 180 mp. teren 200 mp. Autorizatie , Pv Receptie , Contract de vanzare cumparare. CASA cu teren, Sat.Drafini , casa pe parter cu suprafata 80mp, teren 3500mp. Contract de vanzare cumparare

Val***** Val*****


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN DIN BARIERA CURTESTI, JUD. BOTOSANI. Am hotarare judecatoreasca definitia si irevocabila Teren de 5000 mp , pe teren este si o casa, teren intravilan

Bul***** Ioa*


CADASTRU SI INTABULARE CASA SI TEREN DIN BUCECEA, JUD. BOTOSANI. Teren de 4500 mp, pe teren este si o casa veche batraneasca, un grajd si anexe. Detin succesiune facuta dupa bunica.

Cac*** Cac***


Cadastru si intabulare casa teren, Botosani, Com.Todireni, Casa cu surpaf -25 mp, teren - 2120 mp. Contract de vanzare cumparare din 1991.

Rem** Rem**


Top 10 Experti in Botosani

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret