Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Alba


Am un teren cu o casa in loc. Alba Iulia, Jud. Alba. Am nevoie de masuratori topografice . Dupa actul de proprietate, am 340 mp teren si 110 mp suprafata construita a casei. Casa este doar pe parter. Mi-au solicitat vecinii semnaturi ca ma suprapun cu ei. Va rog, ajutor rapid.

Bal** Ist****

rec*****************@**********


Cadastru si intabulare apartament cu 4 camere in zona piata Alba Iulia. Suprafata e de 108 mp utili. Apartamentul a fost achizitionat in anul 1992, am toate actele necesare intabularii.

Sil*** Pri*****


DORESC CONSULTATIE si extras de carte funciara la 2 proprietati din loc. Ponor. Proprietatile sunt 2 terenuri casa cu teren, doresc extras cf si consultatie cu privire la proprietari si sa inteleg termenii tehnici. Am un extras cf din martie 2019, proprietatile sunt intabulate. Nu inteleg foarte bine documentatia. Proprietarul e un vecin de al meu. Pot sa vin si eu la birou dar sunt in varsta. Prefer sa veniti dvs.

Mac**** Oct*****


Doresc apartmentare a unui apartament in Centrul Vechi, in Sebes. Suprafata apartamentului este de 126 mp. Am cadastru si intabulare la acest apartament. Am achizitionat apartamentul in anul 2019.

Tom**** Ale******


Cadastru si intabulare in loc Campeni, jud Alba. Teren extravilan arbil, faneata si ceva padure. Suprafata e de 3 ha. Proprietatea e un singur lot. Am extras CF vechi, contract de vanzare cumparare din anul 2010. Stiu care e terenul, doresc schita si masurarea, delimitarea si intarusarea terenului.

Mer* Vio********

Vio********@**********


Cadastru si intabulare PLUS INTARUSARE casa cu teren in Unirea 2 jud. Alba,la 25 kn de Turda. Am facut succesiunea in anul 2015. Am extras cf vechi 1046, nr. Cadastral 201/4. Teren 350 mp in planul de proiectie stereo 70, dar nu are geometrie. Am sentinta civila emisa de judecatoria Alba. Mai intai trebuie pregatita documentatia pentru primarie.

Val****** Bal**


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Arieseni. Prima data imi trebuie masuratorile pentru a putea sa iau actele. Suprafata tere de 4000 mp, intravilan, imprejmuit are gard.

Fal**** Pad*****


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Avram iancu, Jud. Alba. Am certificat de mostenitor din anul 1987. Teren in suprafata de 500 mp, casa pe parter, batraneasca, din piatra in suprafata de 75 mp.

Gli*** Gli***


Cadastru si intabulre teren intravilan in loc. Garbova, Jud. Sibiu Am succesiune facuta in anul 2019 Suprafata e de 1400 mp, liber de constructii, imprejuit.

Alm**** Ala*****


Cadastru si intabulare teren intravilan in loc. Mihalt, jud. Alba. Am facut succesiunea in urma cu 2 ani, 2018. Suprqfata teren 1100 mp, imprejmuit, sunt case de jur imprejur.

Pro*** Flo***


Certificat energetic la o casa in Alba Iulia, jud. Alba. Am cadastru si intabulare. S+P+1E, receptie din anul 2010, 400 mp total

Cal** Cal**


Masuratoare si intarusare , Loc. LUNCA Ampoita, Suprafata: 4900mp , 4 puncte. Acte: hotarare judecatoreasca din 2008 , cadastru si intabulare 2007

Ola** Mih****


Cadastru si intabulare Plus dezmembrare in Galda de Jos, jud. Alba. Am facut succesiunea in anul 2010. Suprafata teren: 2800 mp. Pe teren e o casa veche batraneasca pe parter in forma de L cu suprafata de 100 mp. Dezmembrarea va fi in 2 loturi, unul casa cu teren si un teren liber.

Cri**** Emi*********


Dezmembrare proprietate in loc. Farau, jur. Alba. Am contract de vanzare cumparare din anul.2017. Suprafata teren 33 ari. Pe teren sunt 2 cladiri: casa si anexa. Vreau dezmembrare in 2 loturi, unul cu aceste constructii si teren liber in suprafata de 13 arii.

Hai*** Ion**

hai*********@**********


Ridicare topografica la o parcela de teren in loc. Alba Iulia, jud. Alba. Suprafata teren 1200 mp. Am cadastru si intabulare.

Zet** Cip****

cip*********@**********


Cadastru si intabulare teren extravilan in loc. Lupsa, jud. Alba Am facut succesiunea in urma cu 5 ani. Suprqfata teren 3000 mp. Pe teren e si o casuta din piatra cu pamant, paianta, veche, in suprafata de 30 mp.

Mog** Dan****

sho********@**********


Masuratoare si intarusare, loc. Lunca Ampoita,jud. Alba. Suprafata: 4900 mp , 8 puncte Acte: hotarare judecatoreasca din 2008, cadastru si intabulare din 2007

Ola** Mih****


Cadastru si intabulare casa cu teren plus intarusare, Alba, Loc Baraban Teren: 880 mp Casa: batraneasca locuibila , suprafata 65 mp aprix Acte: titlu de proprietate, plus un cadastru din 80, doresc sa fac o casa insa vecinii spun ca intru l ei pe teren

Sim*** Sim***


Certificat energetic la casa P+E in loc. Mogos, Jud. Alba. Casa are siprafata totala de 168 mp, este din anul 1960, cu piatra la parter.

* *

vaz*****@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Vinerea, Cugir, jud. Alba. Am facut succesiunea in anul 2010. Suprafata teren: 1400 mp. Casa este veche, pe parter , cca 100 mp, mai exista si un grajd si o sura, totalizand o suprafata construita de cca 200 mp. Terenu este imprejmuit, totul e clar.

Joc* Gab****


Ridicare topografica , Sebes , Alba, Poarta Raiului, Teren intravilan cu suprafata 7300 mp , pentru autorizatie de construire si pentru certificat urbanism. Am contract de concesiune din 2008.

Ung****** *


Trasare / Intarusare teren intravilan, Alba, Valea Fagetului Ramet , Teren intravilan, 8043 mp, 4 puncte . Cadastru si intabulare din 2018.

Nic***** Pav**


Cadastru si intabulare terenuri extravile din judetul ALBA, localitatea Valea BARNII, comuna MOGOS. este vorba de 14 parcele de teren extravilan in suprafata totala de 6 ha plus 2 paduri in suprafata de 1 ha . Avem titlurile de proprietate

Cos**** Cos****Top 10 Experti in Alba

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret