Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Olt


Loc. Scornicesti, apartamemt cu 3 camere, suprafata de 75 mp Apartamentul este achizitionat in rate fixe de la primarie , rate pe 15 ani

Pre*** Aur***


Localitatea Beria de Jos, Comuna Oporelul, Cadastru si intabulare pentru un teren de 1997 mp cel de la strada Curti Constructii, iar cel din spatele lui terenul de 748 mp Categoria de folosinta alte terenuri Ca documente am Certificat de mostenitor, Titlul de proprietate. Urmeaza sa iau certificatul fiscal. Succesiunea a fost facuta in anul 2018. Valoarea proprietatilor din succesiune este de 7980 Lei si 2290 Lei

Ser**** Nic****

min*********@**********


Localitatea Corabia, Teren in suprafata de 330 mp liber, casa pe parter de cca 50 mp Detin certificat de mostenitor, titlul de proprietate de la Tribunal, autentificate. Succesiunea am facut-o in anul 2010, nu stiu valoarea.

Rit* Mat**


Doresc cadastru si intabulare in com Poboru , Jud Olt, teren arabil extravilan de 3.4878 ha in 3 loturi, detin titlu de proprietate ,certificat de mostenitor(2005) , act de partaj voluntar, impozit platit la zi . Mentioz - probleme cu primaria deoarece o parte din teren este luat - muncit abuziv de o asociatie (primaria are cunostinta de aceasta cauza) ( de care primaria are cunostiinta)

Rad* Mar**

miu******@**********


Loc. Slatina, apartament cu 3 camere si garaj la bloc, achizitionate prin contract de vanzare cumparare in anul 1991. Platesc impozit dar garajul nu apare pe pozitie separata, dar in contractul de vanzare cumparare este inclus si garajul

Tra****** *


Loc. Tia Mare, langa Izbiceni, teren in suprafata de 28 ari extravilan, arabil, am titlul de proprietate, plan parcelar de la primarie.

Sin** Geo*****


Loc. Vadastra, langa Visina Noua, aproape de Corabia ( la 8 km ), teren in suprafata de 1808 mp, intravilan. Doresc intarusarea celor 9 puncte. Cadastru si intabularea sunt facute, am schita.

Lep* COn*******


In loc. Draganesti Olt,, doresc actualizare cadastru si intabulare actualizat la un apartament transformat in spatiu comercial. E vorba de o garsoniera de 27-30 mp. Am achizitionat proprietatea in anul 2017.

Mih** Vic******


Masurare teren in comuna Redea, jud. Olt, la 7 km de Caracal. Am cumparat acum 11 ani casa cu teren. Teren in suprafata de 1900 mp. Am cadastru si intabulare, plan, coordonatele stereo. Forma este dreptunghiulara. Doresc intarusare a 2 puncte pentru a construi gardul. Lungime 45 ml.

Del**** Gig*******


Cadastru si intabulare casa cu teren in Vulpeni, Jud. Olt. Avem titlul de proprietate, impozitele si txele sunt la zi. Suprafata teren de 3000 mp, deschidere de 40 m, casa e veche fara proiect, de pe timpuri, in suprafata de 80 mp.

Spa**** Bog***


Dorim sa executam o pedare de amplasamet dupa un plan topografic si o trasare a unui imobil din Ganeasa jud Olt. Este o sala de sport in suprafata de 1000 mp, terenul are cam 2000 mp. Trebuie sa o construim si ne trebui sa facem si axele. Sunt 20 balize. Terenul are forma dreptunghiulara

Vas*** Cri*****

off***@************


Cadastru si intabulare la teren intravilan in Bistrita Noua, Jud Olt. Suprafata teren de 663 mp. Am certificat de mostenitor, succesiune facuta in anul 2000.

Pre*** Ghe***********


Dezlipire dezmembrare casa cu teren in Iancu Jianu Balj, Jud. Olt Succesiunea e facuta aum 8 ani, iar cadastru si intabulare efectuate tot acum 8 ani, numar cadastral vechi cu 4 cifre. Suprafata teren 4600 mp, casa are suprafata de 70 mp. Dezmembrarea va fi in 2 loturi; un lot cu aceasta casa si alt lot de teren liber.

Ful** Val*****

v_f******@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Crampoia, jud. Olt. Am cumparat in anul 2004 si am facut succesiunea in urma cu 2 luni. Suprafata teren: 1200 mp Casa are 78 mp

Sor* Mar**


Cadastru si intabulare teren intravilan in loc. Bistrita Noua, jud. Olt. Am titlul de proprietate. Suprafata e de 850 mp.

* Dum****


Actualizare cadastru si intabulare PLUS proprietati in Slatina, Jud. Olt. Este vorba de 4 carti funciare; am toate actele necesare; - teren 868596 mp si cladiri hale, anexe, cladiri de birouri - teren 473891 mp si cladiri, anexa - teren 234 mp plus cladire - teren de 1395 mp plus cladire Avem nevoie si de carnetele de teren

Ser*** Cla****

cla*******@********


Identificare intarusare parcele de teren in loc. Tufeni, jud. Olt. Am cinteact de vanzare cumparare din ianuarie 2020. E vorba de 4 parcele, forma dreptunghiulara. Doresc 2-3 puncte pe fiecare parcela, doresc in total 12 puncte.

Vla* Ili*


Cadastru si intabulre PLUS dezmembrare in loc. Radomiresti, Jud. Olt. Am certificat de mostenitor, succesiune facuta in mai 2020, titlurile de proprietate - casa cu teren ; - teren de 1 ha ( 4600 in intravilan, 5400 in extravilan) si casa veche de cca 50 mp; - teren extravilan de 1 ha, o singura parcela - teren extravilan impartit in 3 parcele avand total de 3,87 mp ; aici doresc DEZMEMBRAREA UNEI PARCELE IN 2 LOTURI

Aur*** Jir**

aur********@**********


Cadastru si intabulare 2 terenuri plus o padure Teren extravilan: 2 ha Teren intravilan: 1 ha comasat cu o casa batraneasca . Padure : 1 ha apare pe titlu de proprietate. Acte: titlu de proprietate. Loc. Com Barasti De Vede. LA 30 KM de Slatina .

Dan**** Mal**


Certificat energetic apartament cu 2 camere in loc. Slatina, Jud. Olt. Bloc cu 6 etaje, 2/6, an constructie imobil 1985 Suprafata apartament: 55 mp.

Str*** Mar**


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Folcoiu, sat Cioroiu , jud. Olt. Am act de proprietate, contract de vanzare cumparare din anul 1998. Casa este veche pe parter , parasita de 50 ani, in jur de 50 mp. Suprafata teren 2500 mp.

Adr*** Adr***


Certificat energetic casa si spatiu comercial in loc. Barasti, com. COlonesti, Jud. Olt. Casa este pe parter, are suprafata utila de 90 mp. Spatiu comercial de 52 mp compus din bufet si magazin Casa este din caramida, incalzirea cu centrala termica pe gaz

Lab* Flo***


Localizare intarusare teren extravilan in Loc. Poboru, sat aldesti deal, nr. 15 Am cadastru din anul 2020, sistematic. Surpafata 1500 mp, 4 puncte. Nr. Cad 52151

Mir****** Ste***


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Baltati, Jud. Olt, aproape de Scornicesti. Am contract de vanzare cumparare, autorizatie de construre din anul 2003, certificat de urbanism. NU am proces verbal de receptie, am uitat sa il fac. Am nevoie de cineva care sa se ocupe si de obtinerea receptiei. Suprafata teren: 2400 mp. Casa este pe aprter, 70 mp.

Sor**** Dan***


Cadastru si intabulare teren intravilan, Loc. Albesti deal, Olt Teren: suprafata 35 arii, Acte: hotarare judecatoreasca civila.

Cal******** Mar***Top 10 Experti in Olt

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret