Lista lucrari de Cadastru si Intabulare casa in Cluj


Loc. Straja, Comuna Capusu Mare, casa cu terebn, teren in surpafata de 15 ari, casa pe parter cu 2 camere undeva la 60 70 mp, prima inscriere Am certificat de mostenitor,, suntem 4 mostenitori , succesiune facuta in anul 2013. Valoarea proprietatii din succesiune nu o stiu

Mar*** Fab***

mar***********@**********


Doresc cadastru si intabulare la casa cu teren; terenul are 10 ari, casa este veche, batraneasca de cca 60 mp, in stare avansata de degradara. Localitatea Strata. Detin titlul de proprietate, succesiunea este in curs. Suntem 4 mostenitori.

Pet*** Dan***


Actualizare cadastru si intabulare casa cu teren in Cluj Napoca. Terenul are 335 m dar este pe alt CF. Autorizatie de constructie in 2007 care nu a fost receptionata atunci si nici acum pentru ca In locul cartii tehnice avem o expertiza care tine loc de carte tehnica . Cladirea initial a avut 52 mp si acum are 135 util, 170 desfasurat P+1E. Primaria nu a vrut sa faca receptia din cauza unei copertine din beton pe structura de beton cu suprata de 12 mp Am achizitionat in 2002 cu 2 CF-uri casa si teren

Rob* Bia***


Cadastru si intabulare si DEZMEMBRARE in 2 loturi a unei case cu teren, in loc. Cheia, Turda, Jud. Cluj. terenul are 7700 mp, o singura casa vehe pe parter cu 2 camere si bucatarie in suprafata de 65 mp. Am titlul de proprietate, casa e pe rol. Am titlul de proprietate, am fost la primarie si mi-au spus ca sa trag curent trebuie sa fac cadastru si intabulare.

Laz** Mih****


Cadastru si intabulare teren de 28 ari si casa veche de cca 100 mp, pe parter, in loc. Dej, Jud. CLuj. Am dobandit proprietatea prin donatie.

* Ale******


Cadastru si intabulare casa tip duplex cu teren in Floresti, Jud. CLuj. Terenul are suprafata de 600 mp, casa are suprafata construita la sol 120 mp, e duplex P+1E; Am autorizatie de construire , receptia trebuie sa iasa. Am cumparat terenul in anul 2006, contract de vanzare cumparare. DORESC CADASTRU, INTABULARE SI DEZMEMBRARE IN 2 LOTURI.

Dom*** Clu*******


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Suceagu, jud. Cluj. Am achizitionat proprietatea acum 15 ani dar nu am cadastru si intabulare. Teren in suprafata de 2000 mp, casa are suprafata construita de 50 mp, e pe parter, e casa veche batraneasca.

Chi**** Mar***

mar**********@**********


Vreau cadastru si intabulare casa cu teren in sat Lacu, comuna Geaca, langa Cluj. Teren in suprafata de 1600 mp, casa veche de chirpici, 60 mp. Terenul este imprejmuit cu gard. Succesiunea a fost facuta in ianuarie 2019, contractul de vanzare cumparare de acum 19 ani.

Csi******** Ste***


Acte de proprietate pe teren și CF pe teren. Terenul este întabulat. Casa nu este întăbulată și înscrisă în registru, este construită fără autorizatie, are peste 3 ani.

Sib*********** And****

ini*******@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren. Sat.Rascruci. Casa : suprafata aprox 45 mp. Teren: 1000mp. Detin: succesiune din 2020.

Kal*** Mih**


Contractul este făcut de mana nu la notar

fil** pav**

Ana**************@**********


Cadastru si intabulare teren cu casa in loc. Gherla, Mintiu Gherlii. Suprafata teren de 2000 mp, casa e pe parter, cca 60 mp, edificata in anul 1930. Am hotarare judecatoreasca, titlul de proprietate

Mur**** Anc*********


Cadastru si intabulare casa cu teren, LOC.CLUJ NAPOCA, JUD.CLUJ CASA: suprafata 90 mp, p plus etaj, intabulare doar pe etaj , a fost construit cu autorizatie. Teren : 600 mp. Acte: contract vanzare cumparare din aprox 2003, autorizatie de constructie. Teren: 600mp Acte

Gur*** Pau**


Cadastru si intabulare pt o casa + teren, localitatea Vaida-Camaras, jud.Cluj, in vederea vanzarii. Documentatie existenta: certificat mostenitor. suprafata teren cca 1000 mp, casa e veche , pe.parter, cca 100 mp

Ian** Sus***

ian********@**********


Cadasteu si imtabulare casa cu teren in Fiurgeni, comuna chinteni, jud. Cluj. Am titlul de proprietate, tiate hartiile necesare. Suprafata teren: 2400 mp. Pe teren sunt 2 case pe parter, separate construite inainte de 1940. Casele au 60 mp. Doresc sa dezmembrez proprietatea in 5 loturi de teren de cate 500 mp iar unul va include si casele

Cov**** Sus***


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Plaiuri, Jud. Cluj. Succesiunea este in curs, am titlul de proprietate. Suprafata teren: 1900 mp. Casa are 86 mp, mai exista si vreo 2 anexe.

Pop* Mih****

ing*************@**********


Masuratori topografice cadastrale la un teren in Campia Turzii, jud. Cluj. Surpafata teren 2800 mp. Am contract de vanzare cumparare de mana si imi sunt necesare pentru a inainta doearul in instanta

Cos*** *


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Diviciorii Mici, jud. CLuj, 80 km 18 km departare de Gherla. Suprafata teren: 2500 mp, casa e veche batraneasca. Am titlul de proprietate

Sta*** Mus*********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Plaiuri, comuna Petrestii de Jos, jud. Cluj. Am titlul de proprietate, succesiunea este in curs. Suprafata teren 1900 mp. Pe teren mai sunt si o casa pe parter de 100 mp , un grajd de 50 mp, o bucatarie de vara de 16 mp.

Pop* Ioa*


Cadastru si intabulare cabana cu teren in loc. Capusu Mic, Jud. Cluj. Am autorizatie de construire din anul 2005, proces verbnal de receptie din anuil 2011. Terenul are suprafata de 500 mp. Cabana e pe parter si are suprafata de 52 mp.

* Cos***

pop************@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Feleacu, Jud. Cluj. Terenul are cadastru si intabulare. Casa este noua, edificata in anul 2009, am autorizatie de construire, proces verbal de receptie din anul 2009. Suprafata teren: 1028 mp. Casa este P+M, 120 mp construiti total.

Nec**** Olt***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Localitatea Jucu de Sus, jud. Cluj. Am cumparat tereunl si casa in anul 2004 si am mansardat--o in anul 2009 prin autorizatie de cosntruire, receptie din anu l 2010. Surpafata teren: 590 mp. Casa este P+M, are 80 mp construiti la sol, 60 mp la masarda. Pe teren mai exista si un garaj tot cu autorizatie si are suprafata de 20 mp.

Nic***** Mun****

nic**************@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in comuna Palatca, jud. CLuj. Am titlul de proprietate. Teren in suprafata de 7 ari. Casa este pe parter, veche batraneasca si are 90 mp; pe teren mai e o anexa de 90 mp.

Cri*** Ioa*


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Campia Turzii, jud. Cluj. Am contract de vanzare cumparare din anul 1997, in anul 1999 am mai construit o anexa. Suprafata teren: 400 mp. Cladirea veche are 71 mp iar acum sunt 98 mp cu tot cu anexa si bucataria.

Mur**** Vas***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Gherla, judetul Cluj. Am titlul de proprietate. Suprafata teren: 3500 mp. Pe teren exista si o casa.cu 2 camere, antreu, baie, bucatarie deci cam 70 mp. Pe teren mai e si un grajd

Olt*** mar****


Top 10 Experti in Cluj

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret