Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Bacau


Loc. Bacau, Apartament cu 4 camere semideocmandat, am si boxa de 20 mp la subsol, suprafata de 62 mp in acte, locuibil 55 mp, am contract de vanzare cumparare

Mit*** Mih**


Loc. Negri, la 25 km de Bacau, teren extravilan arabil, suprafata de 2,5 ha. Detin toate actele de proprietate, succeiune facuta anul acesta.

Pus**** Ele**

mar********@**********


Loc. Manastirea Casin, casa cu teren. Terenul are 1000 mp, casa e pe parter 100 mp. Succesiunea este un curs.

Mac**** Ili********


Comuna Strugari, Sat Rachitisu, casa cu teren, teren in suprafata de 2300 mp, casa pe parter, batraneasca, veche in suprafata de 100 mp. Am titlul de proprietate, am rolul , platesc impozite pe tot.

Dar*** Ion**


Loc. Sascut, doresc ridicare topografica, coordonatele Stereo 70 la o casa cu teren; terenul are 1050 mp; casa batraneasca are 60 mp, pe parter. Doresc sa proiectez o cladire de 30 mp, mi-au cerut la primarie situatia la zi. Am achizitionat proprietatea la sfarsitul anului 2018.

Cra***** Ios*********


Casa cu teren in sat Sohodor, Comuna Horjesti; teren in suprafata de 1000 mp, casa are suprafata de 100 mp, Am contract de vanzare cumparare din anul 1996,

Tur*** *

ion**********@**********


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Bacau. Suprafata apartamentului este de 49 mp. Blocul are 4 etaje, zona a doua, dupa centru, cartier Miorita. Am contract de vanzare cumparare din anul 1993, planul - schita apartament, proces verbal de predare primire.

Bon*** Adr***


Cadastru si intabulare casa cu teren in sat Cirligi Filipesti, Jud. Bacau. Teren in suprafata de 35-30 ari, casa are 80 mp, constructie noua, edificata in 2019, am receptie la casa, certificat energetic. Am contract de vanzare cumparre, tote ctele pentru cadastru si intabulare.

Pri**** Dan****


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere in Comanesti, Jud. Bacau. Suprafata de 65 mp. Am achizitionat in anul 1997 cu contract de vanzare cumparare.

Bor*** Sil***


Cadastru intabulare la 1 teren extravilan de 5000 mp in loc. Orbeni. Tarla 49, parcela 861/17 Am plan parcelar, schita, titlul de proprietate.

Vud**** Ant*****


Cadastru si intabulare teren extravilan de 5000 mp in comuna Sarata, jud. Bacau. Imi trebuie masuratorile si pentru succesiune . Am titlul de proprietate

TIm** Cla****

amb*******@**********


Trebuie sa facem un proiect pentru reteaua de gaze si avem nevoie de ridicarile topo la toata comuna Brusturoasa, Jud. Bacau pe unde va trece reateaua de gaze. Nr. Sate componente: 3 Nr. Mediu de strazi: drumul tational plus 2 strazi adiacente, 4 km, 2 km, 6 km, total 12 km. Nu avem retea de apa si canalizare. Suntem in faza de intocmire sf. Achizitia se va face prin SEAP.

Opr** Mar****

pri****************@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Cleja. Teren de 1000 mp, casa e din chirpici si are 60 mp. Am hotarare judecatoreasca de recent, de acum 1 luna.

Ciu**** *


Delimitare intarusare teren intravilan cu casa in Oituz, jud. Bacau. Teren in suprafata de 1134 mp, sunt 14 puncte de intarusat. Casa are 70 mp, grajdul are 60 mp. Am cadadtru si intabulare, am cumparat in anul 2005, am planuri, schita de amplasament. Vreau sa construiesc gardul.

Zah***** Mit***


Cadastru si intabulare in Bacau, Str. Bucegi, apartament 2 camere, suprafata de 13 mp, et. 1 din 4. Am contract vanzare cumparare, in urma cu 30 de ani. Unic proprietar.

Chi*** Cos**********


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere in Comanesti, Jud. Bacau Am contract de vanzare cumparare din 1996. Suprafata e de 64 mp.

Bor*** Sil***


Ridicare topografica la un cinematogrf de pe B-dul Oituz, Onesti, Bacau. Suprafata constructie 500 mp, care ocupa intreg terenul de 500.mp. Avem cadastru si intabulare.

Mil***** And****

arh***********************@**********


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Onesti, Jud. Bacau. Am contract de vanzare cumparare de dupa revolutie. Suprafata de 50 mp.

Ciu**** Rod***


Cadastru si intabulare PLUS INTARUSARE la 5 parcele de teren extravilan in loc. Motoseni si Stanisesti, Jud. Bacau. Suprafata totala a celor 5 parcele : 10 ha Am titlul de proprietate.

And**** Cri*****


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Onesti, Jud. Bacau. Suprafata e de 50 mp. Am contract de vanzare cumparare din anul 2005.

Nic***** Mor***


Certificat energetic apartament in bloc cu 4 etaje, apartament la parter, 50 mp, in Onesti, Jud. Bacau

Nic***** Mor***


Actualizare cadastru si intabulare la teren intravilan in loc. Onesti, Jud. Bacau. Cladirile au fost demolate, nu mai sunt la taxe si impozite, am toate actele pentru radiere din cadastru. Suprafata teren : 16700 mp, langa CET Onesti

Bal****** Dra***

dra*************@**********


Buna ziua, Avem nevoie de o ridicare topografica pentru Stadionul Energia din Mun.Onesti. Teren de fotbal cu sup. 9 530 mp.

Mil***** And****

arh***********************@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren Teren in suprafata de 700 mp si constructie de 100 mp, casa veche. Am contract de vânzare cumparare.

Ion*** And***

ion***********@**********


Cadastru si intabulare teren extravilan in loc. Colonesti, jud. Bacau. Am titlul de proprietate. Imi trebuie in prima faza doar schita cadastrala pentru notar si ulterior sa continuam pentru incheierea de intabulare. Suprafata teren 5000 mp.

Bar*** Ver*****Top 10 Experti in Bacau

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret