Lista lucrari de Actualizare / Rectificare Cadastru in Bucuresti


Rectificare cadastru apartament cu 3 camere, in sector 3, 58 mp. Nu apare in sufragerie fereastra. In dormitorul 2 fereastra este pusa pe un perete gresit iar in bucatarie e usa de trecere catre balcon

Cos******* Rod***

rod**************@**********


Doresc documentatia de cadastru la OCPI Bucureti BCPI Sector 1 ( releveu, extras CF) pentru un apartamentul cu 2 camere si un spatiu tehnic cu numere cadastrale diferite. Proprietatile au fost achitizionate in urma cu 6 luni, am numar cadastral nou, doar ca nu am documentatia solicitata si trebuie facuta o cerere la OCPI

Pop**** Iul***

yan*********@**********


Am un apartament + un pod de 59mp pe care doresc să obțin documentele necesare privind intrarea in legalitate a acestuia ca spațiu de locuit. Pt acesta exista carte funciară separată cât și documentul eliberat de către serviciul de autorizare care stipulează ca “nu este necesară emiterea autorizației de construire”. De aceea fac apel la dumneavoastră de a întocmi documentele cadastrale necesare pt a obține o noua carte funciară.

Ion**** Mar***

ion**********@**********


In sector 1, am achizitionat un apartament 3 camere ( 70 mp) prin credit bancar in urma cu 15 ani. Zilele trecute, am constatat ca nu mai gasesc schita ( releveul ) apartamentului, posibil sa fi ramas in dosarul de credit la banca. Doresc o oferta de pret pentru obtinerea unei copii de la cadastru pentru schita apartament. Va multumesc

Meh*** Met****

meh***********@**********


Apartament cu 1 camera, garsoniera, in bloc cu 7 nivele, fara bulina. Suprafata este de 36 mp. Balconul este impartit cu un perete, dar in acte nu apare nici un perete. Si atunci trebuie sa dam jos peretele si sa refacem cadastru. Cei de la banca mi-au solicitat sa actualizez cadastrul . Am toate documentele necesare intabularii.

Bac** Ral***********


Refacere cadastru casa cu teren zona Belvedere, sector 6, teren in suprafata de 446 mp, casa P+1E si pivnita in suprafata toatala reala de 200 mp pe nivel, in acte apare ca fiind de de 90 mp pe nivel. Am achizitionat in anul 2005 si doresc actualizarea cu situatia reala din teren.

Pas****** Nic****


In Sector 6, casa veche pe parter si teren; Am cumprat acest imobil in anul 1997. Suntem un ONG Terenul are suprafata din acte de 123 mp iar in acte conform extras CF 141 mp; in CF apare doar C1 in suprafata 70 mp iar in contract de vanzare cumparare apar cam 3 corpuri. Doresc actualizarea cu situatia rela

Ste*** Dae***


Intabulare apartament 4 camere si doua boxe subsol separate de apartament. Apartamentul are 160 mp si boxele au 10 mp fiecare. Proprietatile sunt intr-o vila din anii 1940, pe Str. Anton Pann nr. 52. Proprietatile sunt cumparate acum 20 ani de la ICRAL Doresc sa vand doar cele 2 boxe. Nu stiu daca tot imobilul are cadastru si intabulare. Daca e cazul, ceilalti 3 vecini sunt dispusi sa facem cadastru si intabulare.

gad******* cod***

oce****************@**********


Rectificare eroare materiala, cadastru si intabulare la apartament cu 4 camere pe Splaiul Unirii, trebuie sa apara pe Bvd. Unirii. Cadastru facut din anul 2006. Suprafata apartamentului e de 105 mp, inclusiv balcoanele ( 2 ). AM cumparat in anul 1993 cu contract de vanzare cumparare de la ICRAL si in anul 2006 am facut cadastru si intabulare.

Mun***** Flo***


Rectificare cadastru si intabulare apartament 2 camere in zona Piata Moghioros, drumul Taberei nr. 50. Am cumparata apartamentul decembrie 2019 dar in schita facuta suprafata e mai mica cu 5 mp. Apartamentul are in releveu 40 mp, in realitate ar fi 45 mp.

Zot* Ste***


Buna ziua, Detin un teren cu o proprietate pe teren (o casa de paianta de aprox 90mp). In plus pe planul de amplasament apare o anexa care nu este insa detaliata in planul casei. As dori ca aceasta sa apara in numarul cadastral al imobilului. Se poate face acest lucru? Ce implica?

Bib** Lau**

lau********@**********


Actualizare cadastru garsoniera in Bucuresti, zona Orizont, de 17 mp. Am cumparat garsoniera in martie 2020 dar sunt pe schitele vechi, vreau sa actualizez. Nr. cadastral vechi, are conversie in numar nou.

Dav** Ale******


Cadastru si intabulare garsoniera in Sector 3, Bucuresti, zona Titan. Am contract de vanzare cumparare din 2001, dar schita nu e buna, e invers. Suprafata de 40 mp.

Bat****** Cat****


Actualizare cadastru si intabulare apartament duplex cu 3 camere in zona Berceni, Bucuresti la nivelul 4 ( mansarda) si living la nivel 3 Am achizitionat acum 2 ani dar suprafetele la toate camerele nu corespund. Am cumparat cash, blocul este nou.

Ang*** *

cri******@**********


Actualizare documentație pentru includerea modificărilor de compartimentare interioară a unui apartament în vederea vânzării.

Cri**** Dan*********

dan***************@**********


Actualizare cadstru si intabulare in Bucuresti, Sector 3, zona Colentina Am Proces verbal desființare anexe dovada radiere taxe și impozite. Am cadastru si intabulare, succesiune facuta. Suprafata teren: 355 mp; nu mai sunt constructii pe teren.

Nea** Val*****

nva*********@**********


Buna ziua, In 2018 am cumparat un apartament mansarda duplex iar recent i-am refacut releveul, acesta nu mai corespunde cu releveul actual si acest lucru presupune rectificarea cadastrului, intabularii si tot ce mai implica.Dorim sa vindem acest apartament si dorim sa avem actele in regula. Nu stim exact procedura si avem nevoie de u specialist in acest domeniu care sa ne poata ajuta cu rectificarea actelor de proprietate. Multumesc!

Nas**** Cri*****

cri******@**********


Apartament construit in 1982 , actualizare cadastru, contract de vanzare cumparare

Nas**** Mir***

mir*********@**********


Rectificare cadastru apartament cu 3 camere in zona Fundeni, Bucuresti. Am contract de vanzare cumparare din anul 2005, dar schita este gresita. Suprafata apartament: cca 70 mp, bloc vechi din 1972

Cos*** Vas******

cos***@**************


Actualizare cadastru si intabulare PLUS intarusare teren de 480 mp in zona magzinului dedeman, Sector 4, Sos. Giurgiului, Bucuresti. Am cadastru si intabulare, contract de vanzare cumparare din anul 1999. Pe teren este si o casa veche si are 45 mp. Intarusare 4 puncte, forma dreptunghiulara.

Mir*** Dum*******

dum**************@**********


Cadastru si intabulare Apartament 4 camere parter. Am 2 balcoane construite si doresc sa inregistrez in cartea funciara actualizarea. Am autorizatie de construire , proces verbal de receptie din anul 2009. Suprafata apartament 100 mp Am hotarare judecatoreasca din anul 2001.

Dum**** Vic******

viv********@**********


Actualizare cadastru si intabulare la o garsoniera, Sector 3, Bucuresti. Suprafata : 24.04 mp, fara modificari, etaj 8 din 10 Acte: cadastru si intabulare 2002, doresc intabularea schite la Ocpi, schita veche nu este bine masurata. CONTRACT vanzare cumparare din 2017.

Sot** Mih**


Actualizare cadastru si intabulare PLUS INTARUSARE 2 PUNCTE in Sector 5, Bucuresti. Am cadastru si intabulare din anul 2004. Suprafata teren: 400 mp. Mai exista o casa pe parter de 80 mp.

Teo******* Ion**


Reactualizare cadastru casa cu teren, Sector 4, Teren: suprafata 180 mp din acte Casa: sunt 2 cladiri in curte , sunt 2 numere cadastrale pe acel teren, 2 camere si un pic , suprafata 62 mp, casa nationalizata .din cladire detin etajul 1 . Acte: cadaatru si intabulare din 98, cu legea 10.

Con*********** Cor***


Actualizare cadastru apartament 4 camera, Sector 1 Apartament 4 camere, etaj 5 din 6, suprafata, 200 mp cu tot cu terasa Acte: cadastru si intabulare din 2006, vrrau sa l vand, am si expertiza , am toate actele in regula.

Buc** Mar**


Top 10 Experti in Bucuresti

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret