Lista lucrari de Actualizare / Rectificare Cadastru in Dambovita


Locatie: sat Darza, com Crevedia, Jud Dambovita proprietar persoana juridica din Bucuresti prin conventie. doua parcele a cate 520mp, intravilan, agricol intabulare, extrase de carte funciara, acte proprietate, doresc cadastru

Con******* Dol***

kon****@**********


Actualizare cadastru dupa autodemolare casa veche, cu proces verbal semnat de primarie. Localitatea Crovu, comuna Odobesti, jud. Dambovita. Teren in suprafata de 2500 mp. Am achizitionat proprietatea in anul 2018.

Gro** Adr***

fea****@**********


Rectificare dezmembrare in loc. Corbii Mari, Jud. Dambovita. Am facut dezmembrare acum 1 an de zile, in anul 2019 dar nu este facut bine. Suprafata teren: 1000 mp dezmembrat in 2 loturi de cate 500 mp. Dar aceste 2 loturi au desstinatiile diferite, practic inversate. ( curti constructii si arabil)

Mov*** Flo****


Actualizare cadastru si intabulare teren in Crevedia, Jud. Dambovita. Terenul a trecut in intravilan, am cadastru si intabulare vechi pe teren extravilan, adeverinta de la primarie ca a trecut in intravilan. Suprafata teren: 10000 mp.

ghi** dia**

ghi*********@**********


Situata in localitatea Niculesti , jud Dambovita,act de vanzare cumparare cu cadastru,intabulare.Proiecte de demolare si construire insotite de documente de la primaria localitatii . Proces verbal de receptie. Casa parter cu suprafata 109 mp utila, 145 mp construita, teren 865 mp. Plus un teren extravilan 1800 mp - in spatele curtii.

SC ************ Mon*************

mon********@**********


Actualizare cadastru si intabulare casa cu teren PLUS INTARUSARE in Zidurile, judetul Dambovita. Am cadastru si intabulare din anul 2003 dar nu pot inarusare. Suprafata teren: 2500 mp. Casa este pe parter si are suprafata de 60 mp. Terenul are forma trapezoidala, 12 m cu 16 m cu lungime de cca 200 m , 6 puncte

Rad* Aur*****


Actualizare cadastru si intabulare teren intravilan din Titu, Dambovita Am cumparat terenul in mai 2020, dar am cadastru si intabulare din anul 2006. Suprafata teren: 463 mp, imprejmuit.

Cal** Oct*****


CIOCANESTI , langa CREVEDIA, judetul DAMBOVITA Actualizare CADASTRU SI INTABULARE LA un teren intravilan, 7300 mp, contract vânzare-cumparare, carte funciara La data dobandirii ( 2008 cvc ) , doar 1300 mp se găsea în intravilan. În 2012, prin HCL, tot lotul a devenit intravilan. In vederea expertizării, am nevoie de planul cadastral actualizat.

Cal******** Teo***

the*******@**********


Reactualizare de cadastru si intabulare, Contract de vanzare- cumparare 2007, teren arabil intravilan, 20.000mp, com.Butimanu, judetul DAMABOVITA.

Ena*** Flo*****

flo************@**********


Reactualizare de cadastru si intabulare, Contract de vanzare- cumparare 2008, teren intravilan arabil, 600mp, com.Tartasesti, sat Gulia. Judetul DAMBOVITA. Ar fi de mentionat ca in Planul de amplasament si la Cartea Funciara s-a gresit incadrarea acestui teren in extravilan.

Ena*** Flo*****

flo************@**********


Actualizare cadastru si intabulre teren din CREVEDIA, judetul DAMBOVITA. PLUS DEZMEMBRARE IN 3 LOTURI Am cadastru si intabulre dar e din anul 2001. Trebuie actualizare pentru construire. Suprafata 1700 mp.

Sor** Ili*


Actualizare teren extravilan plus INTARUSARE, Dambovita, Baleni, Am cadastru din 2003, insa doresc actualizarea lui cu stereo 70, avem discutii cu vecinii. Suprafata 5000 mp.4 puncte.Contract de vanzare cumparare

Con******* *


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN DIN Loc Tartasesti, Dambovita plus trasare 7 PUNCTE Teren 2000 mp cu c1 si c2 si am demolat c2 ( bucataria ce era lipita de c1). Vreau actualizarea cadastrului. Am schitele vechi, cadastrul vechi a fost facut in noiembrie 2020, am autorizatie de mosificare si receptie

Ing***** Nic****


Actualizare cadastru si intabulare teren trecut din extravilan in intravilan din RACOVITA, JUD. DAMBOVITA. Am cadastru si intabulare dar este pe extravilan. Suprafata 1250 mp

rus* Mar***


CADASTRU SI INTABULARE ( PLAN TOPOGRAFIC DE SITUATIE PLUS) RELEVEE TEREN SI CONSTRUCTII DN SAT CAZACI, COMUNA NUCET, JUD. DAMBOVITA. Exista cadastru și intabulare. Exista AC și Autorizatie demolare, dar nu pentru toate constructiile. Teren in suprafata de 778 mp, pe teren sunt 3 constructii: casa de 50 mp (aici vreau si releveele la mansarda pentru a putea face expertiza tehnica), un garaj si o anexa gospodareasca.

Sul*** Geo***

sge********@**********


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE pentru un Teren Intravilan in Loc Tartasesti, Dambovita. Am cadastru si intabulare vechi pe 4 loturi de 500 mp. Am contract de vanzare cumparare 2008.

Gav**** Gab*****


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE pentru un teren intravilan de 509 mp din Loc Crevedia, Sat Samurcas, Jud Dambovita. Am contract de vanzare cumparare din 2021 si un extras cf.

Flo*** Cat****


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE pentru un Teren Intravilan de 600 mp pe carer se afla o casa pe parter in Loc Branesti, Jud Dambovita. Vreau actualizarea pentru a-mi intabula casa. Am cvc din 2008, autorizatie de construire.

Tol**** Geo***


CADASTRU SI INTABULARE CASA SI TEREN DIN COMUNA SOTINGA, JUDETUL DAMBOVITA. PLUS TRASARE LIMITE DE PROPRIETATE 4 PUNCTE Am contract de vanzare cumparre de acum 20 de ani. Suprafata teren 2000 mp, casa este construita S+P+1E amprenta la sol de cca 80 mp.

Col***** Mor***


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE TEREN INTRAVILAN DIN JUDETUL DAMBOVITA, localitatea VULCANA PANDELE Teren de 2000 mp, am cadastru si intabulare dar este pe extravilan, terenul a fost trecut in intravilan

Bra* Nic****


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE 4 LOTURI DE TEREN DIN CREVEDIA, JUDETUL DAMBOVITA. Am mai luat o nota de respingere pentru ca am incercat sa actualizez doar un lot.

* *


ACTUALIZARE CADASTRU + PLAN DE AMPLASAMENT pentru un Teren de 400 mp pe care se afla o casa P+1 de cca 150 mp in Loc Gulia, Jud Dambovita.

Apo***** *


ACTUALIZARE / RECTIFICARE CADASTRU CREVEDIA, DAMBOVITA SUPRAFATA TOTALA 1. 10.000 2. 19.000 DORESC SA ACTUALIZEZ DEOARECERE APARE EXTRAVILAN SI TREBUIE TRECUT INTRAVILAN DETIN EXTRAS FUNCIARA, CONTRACTELE DE ACHITIZIE, HOTARAREA CONSILILIU LOCAL

Cio**** Ser***


ACTUALIZARE / RECTIFICARE CADASTRU, TARGOVISTE, DAMBOVITA CASA DOAR PARTER - 80 MP SUPRAFATA TOTALA TEREN + CASA - 800 DETIN TITLU DE PROPIETATE

cov*** ale******

ale*******@**********


Top 10 Experti in Dambovita

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret