Lista lucrari de Plan Topografic de situatie in Constanta


Doresc coordinatele STEREO 70 pentru 2 dintre cele 5 cladiri aflate pe un teren in suprafata masurata de 1490, nr. Cadastrat 207842. Cladirile c2 si c3 pentru care doreac coordonatele stereo au 40 mp respectiv 20 mp. Am extras cf din 2015,cladirile edificate in 2006 cu autorizatie si receptie. Am nevoie pentru a ma conecta cu cladirile la gaz, cladirile sunt INTABULATE

Isp** Mar***


Plan de situatie la casa cu teren in sat Culmea, Jud. Constanta. Teren in suprafata de 550 mp; casa e parter, 120 mp construiti, in CURS DE EDIFICARE; urmeaza sa iau receptia, am nevoie de actualizare. Terenul a fost primit de la primarie; IMI TREBUIE PALNUL DE SITUATIE PENTRU racordata la electrice Actualizarea cu acesta casa urmeaza sa o fac cand termin casa

Bad**** Ele**


Coordonate stereo pentru bransament gaze. Loc. Constanta, Str. Marc Aureliu,. Detin: stam cu chirie la Primaria Constanta, avem contract de inchiriere pe 5 ani cu prelungire. Casa cu teren: parter plus etaj. Suprafata utila 114 mp, curtea 43 mp.

Var***** Vas*****


Am nevoie de un plan topografic de situatie a unui teren in loc. Palazu Mic, Jud. Constanta. Am envoei de acest plan pentru a-mi ajuta la obtinerea titlului de proprietate. Suprafata teren: 2000 mp; teren intravilan. Am de la arhiva nationala a statului. Ulterior vrem sa continuam pentru cadastru si intabulare

Pur***** Cip****


Am nevoie de un plan topografic de situatie a unui teren in loc. Negru Voda, Jud. Constanta. Am envoei de acest plan pentru a-mi ajuta la obtinerea titlului de proprietate. Suprafata teren: 1000 mp; teren intravilan. Ulterior vrem sa continuam pentru cadastru si intabulare

Ada* Ada*


Plan topografic de situatie la un teren intravilan in Eforie Sud, jud. Constanta. Suprafata teren: 300 mp, teren imprejmuit.

Vas*** Vas***


Plan de situatie, plan de incadrare in zona avizat de OCPI in loc. Corbu, jud. Constanta. Suprafata teren 555 mp, neimprejmuit. E o zona noua. Am contract de vanzare cumparare din anul 2020, cadastru si intabulare.

Vla* Ion**


Plan topografic de situatie pe suport topografic la un apartament in Constanta, Jud. Constanta. E vorba de un apartament cu 2 cmere pe aleea Topolog. Imi trebuie pentru racordul la gaze, stereo 70

Doa*** Doa***


Plan de amplasament la bloc in Constanta, Jud. Constanta. Am un apartament la bloc si mi-l solicita banca. Blocul are 8 etaje, eu am apartament cu 2 camere, cadastru si intabulare din anul 2007. Nr. cad: 712-C1-U31

Dum**** Cos***

cos**************@**********


Plan topografic de situatie in loc. Agigea, Jud. Constanta. Suprafata teren: 400 mp. Pe teren este o casa in constructie. Am contract de vanzare cumparare din anul 2015, am autorizatie de construire, receptia este in curs. Casa este pe parter, are cam 100 mp.

Bal*** Bal***


Intarusare in Valul lui Traian, Jud. Constanta. Am contract de vanzare cumparare din anuil 2018, am cadastru si intabulare. Este vorba de 4 puncte, suprafata teren 200 mp.

Ned**** Lau**


Plan cadastral 1:500 si 1:2000 vizat de OCPI in Constanta, jud. Constanta. Imi trebuie pentru CU pe Traian nr. 52 Este vorba de un restaurant. Nr. cadastral 3521. Vreau sa intervin asupra imobilului, sa fac o reamenajare

Mih*** Buc*****


Plan topografic de situatie in Agigea, Constanta. Necesar pentru receptia finala. Suprafata teren: 500 mp Casa este pe parter si are suprafata de 100 mp, 1 dormitor, 1 baie, bucatarie si 1 camera tehnica.

Ion** Ghi********


Plan topografic de situatie la un teren din localitaea Mangalia, Jud. Constanta. Imi trebuie planul de ampalsament in coordonate stereo 1970. Am cadastru si intabulare pe numere vechi. Suprafata teren: 1000 mp.

Dia** Mla***

dia*********@********************


Plan topografic de situatie stereografic la o casa cu teren din Constanta, jud. Constanta Proprietatea e a statului, vreau sa ma racordez la gaze. Suprafata teren 100 mp, casa casa are cam 70 mp, singur in curte.

Bra**** *


Am nevoie de planul de situatie , cu stereo 70 pentru bransament la gaze. Constanta, Coiciu , Casa de cultura Contract de inchiriere de la RAPP. Suprafata curte 176 mp si contruita 69.

Con******* Mar***


Plan topografic de situatie in coordonate stereo 70 in Agigea, constanta. Am cadadtru si intanulare dar am nevoie de aceste planuri facute. Casa e din anul.2005, teren de 410 mp. Casa are 88 mp pe nivel, p+m

Dru** Cri*****


Plan topografic de situatie la o proprietate din CONSTANTA, judetul CONSTANTA Suprafata teren: 608 mp. Casa este doar pe parter, beci, suprafata construita la sol de cca 150 mp, beciul are cam 15 mp. Necesar pentru succesiune.

Pus**** ROm****


Plan topografic de situatie , Ovidiu , Constanta Am nevoie de plan pe o parcela de 509 mp, mi au cerut de la primarie pentru autorizatie d3 construire. Cadastru si intabulare din 2019 .

Bur*** Ioa*


Plan topografic de situatie in coordonate Stereo 70, pe suport electronic ( inventarul coordonatelreo stereo 70), la un teren din NAVODARI, judetul CONSTANTA. SUprafata teren: 500 mp Am cadastru si intabulare, primit prin legea 15. Imi trebuie pentru avizul de mediu pentru autorizatie.

BES*** BES***


Plan topografic de situatie in vederea obtinerii autorizatiei de construire la o proprietate din CONSTANTA, judetul CONSTANTA. NU TREBUIE VIZAT DE OCPI. Suprafata teren: 245 mp. Pe teren avem o casa pe parter de cca 70 mp.

San*** Ele**


Plan topografic de situatie la o proprietate din OSMANCEA, judetul CONSTANTA. Este vorba de o casa cu teren: Suprafata teren: 4500 mp. Pe teren avem si o casa batraneasca pe parter, vreo 100 mp, grajd, de vreo 100 mp, 2 magazii. Nu trebuie vizat de OCPI

* Ghe*****


Plan topografic de situatie pentru verificarecasa cu teren in Lazu, jud. Constanta. Am autorizatie de construire, proces verbal de receptie din anul 2009, contract de vanzare cumparare din anul 2007. Suprafata teren: 650 mp Casa e P+M in suprafata de 160 mp construita totala. Am facut un cadastru din anul 2014 dar mi se pare ca nu corespunde cu realitatea. Vreau sa fac niste verificari.

Car* Nec****


Plan topografic de situatie, masuratoare la un teren din Constanta, judetul Constanta Zona 2 cocosi, Bratianu Suprafata teren: 140 mp

Gro*** And***


Plan topografic de situatie la o proprietate din MEDGIDIA, judetul CONSTANTA. Imi este necesar in coordonate stereo 70 pentru racordare la gaze. Suprafata teren: 420 mp. Casa este pe parter, dhin chirpici, casa veche.

Vas*** Vas***


Top 10 Experti in Constanta

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret