Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Covasna


Extras de carte funciara 23207 a loc. Ghidfalau, jud. Covasna. E o padure de 3 ha.

Zsi***** Ele*


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Belin Vale, jud. Covasna. Teren in suprafata de 35 ari, 2 case vechi in suprafata de 60 mp fiecare, pe parter. Platesc impozit pe case, teren. Am contract de vanzare cumparare de acum 15 ani.

Dra*** Ghe*****


Delimitare intarusare 2 terenuri in loc. Ariusd, jud. Covasna. Un teren de 2100 mp si celalalt 2000 mp Forma dreptunghiulara, un teren are 5 puncte, celalat are 4 puncte. terenurile sunt lipite unul de altul; unul dintre puncte si o latura este comuna, dar pe latura comuna 1 punct este deplasat..

Heg*** Bot***

bot****@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Zagon, jud. Covasna. Am autorizatie de cinstruire, reveptie, constructia e la gri pe interior. Suprafata teren: 2500 mp. Casa este Beci+P+E, 110 mp construiti total.

Geo*** Bra***

sal*************@**********


Certificat energetic casa in Covasna. Suprafata construia totala 110 mp, an edificare 2020, s+p+e

Geo*** Bra***

sal*************@**********


Ridicare plan topografic pentru autorizatie constructie, Covasna, Loc. Comandau, Teren intravilan suprafata 9000 mp Acte: cadastru si intabulare si contract vanzare cumparare 2020

Coj**** Adr***


CADASTRU SI INTABULARE APARTAMENT DIN COVASNA, loc. SFANTU GHEORGHE. Document de vanzare cumparare din anul 1990. Este vorba de un apartament cu 3 camere din zona centrala. Suprafata de cca 60 mp.

Ten**** Adr***

adr***********@**********


Plan topografic de situatie la un teren de 1200 mp pentru a merge in instanta pentru obtinere titlul. Locatie: Valea Dobarlaului, judetul Covasna

Nea** Cor***


CADASTRU SI INTABULARE LA proprietati din SFANTUL GHEORGHE, judetul COVASNA - 2 Apartament cu 2 camere de 44.74 mp, am extras CF dar o schita veche, trebuie actualizare Am cvc din anul 1997, apartamentele sunt unul langa altul.

Teo*** Cri*****

cri************@*************


Cadastru si intabulare apartament, Covasna, 2 camere, supraf 47 mp, parter din 4. Contract de vanzare cumparare 2006.

Bor***** Ali*


Trasare terenuri din SFANTU GHEORGE, JUDETUL COVASNA. Am cadastru si intabulare din anul 2013. Suprafata terenuri 1700 mp, respectiv 1000 mp, total puncte 6 puncte

Tro***** Sil***


DEZMEMBRARE TEREN INTRAVILAN DIN LUNCA OZUNULUI, JUDETUL COVASNA Am cadastru si intabulare din anul 2014 Teren intravilan pasune, in suprafata de 5500 mp, DORESC DEZMEMBRARE IN 2 LOTURI.

Ios** Gab****


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE LA UN TEREN INTRAVILAN DIN SFANTUL GHEORGHE, JUDETUL COVASNA. Teren de 2700 mp, am numar topo, dar vreau actualizare Destinatie curti construtii, am CF

Rup* Jen*Top 10 Experti in Covasna

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret