Lista lucrari de Actualizare / Rectificare Cadastru in Ilfov


Loc. Buftea, Str. Luminisului nr. 18 , teren in suprafata de 1000 mp, contract de vanzare cumparare din anul 2004; Am numar cadastral 73. Doresc sa edific o constructie si nu am coordonatele Stereo 70.

Ahm** Sal**

moo*******@**********


Buna ziua Doresc actualizarea cadastrului conform nomenclatorului stradal. Am cumparat proprietatea acum 1 an de la dezvoltator dar adresa era cu nr. parcela, nr. tarla. Loc. Balotesti, Ilfov Imobil constructie 2019. Terenula are 631 mp, casa are 108 mp utili, 169 mp construiti , casa pe parter.

Sî******

sin************@**********


Actualizare cadastru si intabulare casa cu teren ; teren are suprafata de 1000 mp; casa pe Parter, 117 mpc. Terenul are intabulare , a fost achizitionat in anul 2005; receptia la casa este facuta in anul 2014. doresc si t delimitare limita teren ~ 25ml pt costruire gard, 3 puncte.

Anc*** Rad*

rad********@************


Cadastru intabulare casa cu teren P+1E in Tunari, jud. Ilfov. Se solicita la banca si nu am releveele interioare. Teren in suprafata de 134 mp, intravilan. Amprenta la sol 59 mp, dar nu este specificat si etajul, suprafata construita a acestuia. Am achizitionat cu contract de vanzare cumparare in anul 2011 de la dezvoltator. Nici in contractul de vanzare nu identific specificatia ca e P+1E. Fac parte din complex rezidential.

Opr*** Cat****


Caut topograf pentru actualizare cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Chitila, Jud. Ilfov. Bloc vechi din 1977, de nefamilisti, suprafata de 48 mp cu tot cu balcon, etaj 1/4 Nu am primit schita cand am cumparat, si acum am nevoie de ea pentru ca am inchis balconul. Am contract de vanzare cumparare din anul 2004, nr. cadastral 1193.

Sta* Cri*****


Va rog sa ma ajutati cu o oferta de pret pentru urmatoarele operatiuni cadastrale: Ridicare topo+obtinere aviz faza PUZ, actualizare geometrie si alipire 4 loturi. obtinere adeverinte numar postal si PAD-uri de la primarie. Loturile se afla in Santu Floresti - Gruiu. Suprafata totala 10200 mp, loturile au intre 2000 - 5000 mp. Am contract de vanzare cumparare din 2006 si 2005, nr. cadastral nou, nu au geometrie actualizata.

Ola*** Sim***

sim***@***********


Com. Berceni.Doresc actualizare cadastru , sa trec din arabil in intravilan terenul, pentru vanzare.Detin cadastru din 2007, contract de vanzare . cumparare. Teren: 2 parcele. 1.suprafata 875 mp 2.Suprafata 875 mp

Ker** Ele**


Schimbare de destinatie spatiu comercial in Dobroesti, Jud. Ilfov. Suprafata teren: 285 mp. Constructia independenta e pe parter, si are suprafata de 140 mp. Am luat autorizatia de modificare in spatiu intretinere auto si am facut receptia acum in anul 2020. Doresc actualizarea la cadstru cu noua destinatie.

Aba* Aba*


Actualizare cadastru si intabulare plus Intarusare teren intravilan in loc. Berceni, Jud. Ilfov, zona Mamina. Am cadastru si intabulare din anull 2007 pe coordonatele vechi , am scos extrasul saptamana trecuta, suprafata e de 600mp, 4 puncte. Doresc sa stiu care e suprafata in teren si marcarea punctelor delimitare proprietate. Terenul este liber de constructii.

Vla*** Mih*********

mih***************@**********


Reactaulizare Cadastru si intabulare teren extravilan plus masurare , Loc. Bragadiru , Teren : suprafata 900 mp, Acte : succesiune din 2015, am cadastru si intabulare din 2008 , pe cadastrul vechi apare teren extravilan insa pe certificat urbanism apare intravilan.

Opr** Flo******


Actualizare cadastru si intabulare la un 605mp teren extravilan Balotesti doresc actualizare CF in intravilan. Am toate actele necesare. Teren neimprejmuit, liber de constructii.

dra*********** pop*

mad****@**********


Actualizare cadastru si intabulare la 2 loturi de teren intravilan in loc. Rosu, Chiajna, jud. Ilfov. Suprafata unui lot de teren este ee 297 mp pe care exista o constructie de 60 mp, pe parter, demolabila. Suprafata celuilalt lot de teren este de cca 4 mp.

Ste*** Mar****


Actualizare adresa postala la casa cu teren in Pantelimon, Jud. lfov. Teren in suprafata de 250 mp, amprenta la casa de 67 mp, P+1E, edificata in anul 2019. Am contract de vanzare cumparare pe teren din anul 2016, autorizatie de construire din anul 2019, proces verbal de receptie din 2020, adeverinta de la primarie ca s-a denumirea la strada.

Fur****** Nic****

n_f*************@**********


Schimbare destinatie 2 apartamente in sat Dudu, Loc. CHiajna, Jud. Ilfov. Suprafata fiecare apartament 53 mp. Trebuie sa le modificam in destinatie spatiu comercial. Am cadastru si intabulare, achizitie din iulie 2020.

Rad************* And****


Repozitionare / actualizare cadastru si intabulare in Cornetu, Jud. Ilfov. Expert cadastru pentru repozitionare terenuri, pentru ca cei de la primarie spun ca sunt ceva suprapuneri. Am cadastru si intabularae , cei de la primarie vor si ei planurile pentru a isi actualiza planurile. Este vorba de un teren de 2500 mp; teren intravilan fara constructii, neimprejmuit. Am act de adjudecare

Del** Lau******


Actualizare cadastru si intabulare teren intravilan in lic. Ciorogarla, jud. Ilfov. Am cadastru si intabulare din anul 2001. Suprafata teten 1000 mp, imprejmuit, fara constructii

Dra*** Vir***


Rectificare cadastru si intabulare si intabulare garsoniera in comuna 1 Decembrie , jud. Ilfov. Schita nu corespunde cu absolut nimic, mai degraba seamana cu a vecinei de pe palier. Suprafata 42 mp,

Sta* Nic**********


Actualizare cadastru si intabulare PLUS INTARUSARE teren din Corbeanca, jud. lfov. Terenul provine dintr-o dezmembrare din anul 2005 si are un numar cadastral vechi. Suprafata teren: 297 mp, neimprejmuit, liber de constructii. Forma dreptunghiulara, 4 puncte

Cap*** Ili*


Actualizare adresa in cadastru , Branesti, Ilfov. Suprafata teren intravilan 437 mp. Am cadastru si intabulare din 2011. S a schimbat adresa . Contract vanzare cumparare. Plus intarusare 4 puncte.

Vla* Mar*


Actualizare cadastru , Com Domnesti, Ilfov , Este o eroare de suprafata , trecuta pe cadastrul vechi din 2006 , ne-au comunicat de la notar sa indrept eroarea, pe acte 747.56 mp si in extras sub aceasta suprafata imi apare 783 mp, este doar o greseala de tiparire

Ion** Ion**


Cadastru si intabulare proprieetate din Nuci, judetul ilfov. Este vorba de o casa cu teren, succesiune facuta din anul 2004. Teren in suprafata de 2200 mp. Pe teren este o casa batraneasca cu 4 camere, 2 holuri, bucatarioara.

Lez** Mar**********


Relevee la o casa din localitatea Cornetu, judetul Ilfov. Casa este P+M, suprafata construita totala de 273 mp. Parter: living, dormitor, bucatarie, baie, Etaj: 3 dormitoare si o baie. Nu detin releveele initiale ale casei. Releveele rezultate trebuie inregistrate la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara in vederea avizarii. Suprafata totala de teren: 660 mp. Am cadastru si intabulare dar nu am releveele.

Cor**** Mir***

mir*******@**********


Actualizare teren intravilan, Cernica, Ilfov. 500 mp, contract vanzare cumparare 2008.Cadastru vechi din 2005

Adr*** Tom****


Actualizare documentatie cadastrala la un teren intravilan din localitatea TUNARI, judetul ILFOV. Suprafata teren 2000 mp, am cadastru si intabulare dar e vechi, din anul 2003-2004. Teren imprejmuit doar pe 2 laturi iar pe teren sunt si niste magazii.

Mat** CLa****


Top 10 Experti in Ilfov

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret