Lista lucrari de Cadastru si Intabulare Apartament in Prahova


Doresc cadastru si intabulare apartament in Sinaia, la demisol suprafata de 52 mp care are si garaj de 13 mp. Garajul de 13 mp e cladire individuala pe terenul in indiviza. Garajul este si el in acte. Casa D+P+1E edificata in anul 1960. In anul 1992 s-au facut accte de vanzare cumparare pentru fiecare dintre etaje ( 3 in total). Unul dintre nivele, respectiv parter s-a vandut acum 2 ani.

Ban**** Iul**


Cadastru si intabulare apartament 3 camere in Mizil, suprafata de 50 mp. Am achizitionat apartamentul prin anii 1990 cu contract de vanzare.

Vla*** Tud**


Doresc cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Ploiesti, zona de vest, aleea godeanu, 42 mp. Am facut succesiunea in martie 2020.

Bai****** Seb******


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Ploiesti. Locatie Bvd. Bucuresti Suprafata 49 mp Am cumparat apartamentul in 1998, cu contract de schimb intre proprietati.

Tud***** Cor***


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere in Ploiesti. Suprafata de 71 mp utili, pe Republicii, unde a fost banca Transilvania, Brd. raiffaisen. Am cumparat in anul 1980 prin oclpp. Am contract de vanzare cumparare, dovada platii, platesc impozit.

Nit* Mar**


Cadastru si intabulare apartament la casa nationalizata in Ploiesti, str. Stefan cel Mare nr. 9. Casa e inchiriata de 40 ani, altii au mai cumparat recent apartamente aici. In casa sunt 3 apartamente. Apartamentul are 2 camere, hol, scara, bucatarie

Dum**** Cor***


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere Ploiesti vest, 68 mp. Am cumparat de la o persoana fizica in anul 1999.

Vas****** Ele**


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere in Ploiesti Vest, suprafata de 68 mp. Am contract de vanzare cumparare de acum 20 ani; a fost un schimb si diferenta.

Sta***** Mih**


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere in Ploiesti zona vest. Am contract de schimb de acum 20 de ani. Suprafata de 65 mp

Vas*** Vas***


Cadastru si intqbulare apartament in loc. Ploiesti, apartament 2 camere, suprafata aproximativa de 50 mp, etaj 10 din 14, detin succesiune obtinuta 2009, 2 proprietari.

Ned**** Mih**


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in zona Republicii, Ploiesti, Jud. prahova. Am titlul de proprietate din anul 1992, bloc cu 8 etaje. Suprafata construita apartament de 77mp Am toate actele necesare pentru cadastru si intabulare.

Dia**** Mar***

m.d*******@**********


Cadastru si intabulare apartament la parter in vila cu curte in loc. Sinaia, Jud. Prahova. Am mostenire facuta in noiembrie 1990. Suprafata de 136 mp din 586 mp teren si este in indiviziune. Apartamentull are vreo 55 mp. Vila e P+2E edificata in 1980, 3 proprietari. Etajul 2 a fost vandut la o familie, etajul 1 apartine unui var.

pri**** dan****

dan***********@**********


Cadastru si intabulare garsoniera, in Ploiesti. Suprafata de 36 mp, parter din 10. Detin succesiune, certificat de mostenitor din urma cu 8 ani, unic prop

Apo**** Geo***


Cadastru si intabulare Apartament 2 camere in Ploiesti. Zona Republicii Am act proprietate respectiv contract de vanzare cumparare din 1992. Suprafata: 60 mp

Dra******* Mug****

dra**************@**********


Cadastru si intabulare apartament in Ploiesti, jud. Prahova Am titlul de proprietate. Apartament cu 3 camere, decomandat, zona Mihai Bravu, bloc cu 4 etaje. Surpafata apartament: 57 mp

Pet** Pet**


Apartament 3 camere comfort 2, suprafata 49mp, etaj 1 din 4. Fara modificari Acte: certificat mostenitor urmat de certificat de partaj voluntar in favoarea mea din 2020

Flo*** Ale******

ale********@**********


Actualizare cadastru si intabulare apartament cu 3 camere in Ploiesti, Jud. prahova. Am autorizatie de cosntruire 2 balcoane si receptie din anul 2003. Am si contract de vanzare cumparare din anul 2000. Suprafata apartament: 80 mp.

* Flo***


Cadqstru si intabulare apartament cu 3 camere in Ploiesti, aleea crizantemelor. Am contract de vanzare cumparare, succesiun3 din decembrie 2019.

Bad****** Vas*****


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Ploiesti, malul rosu, pe Facliei. Am succesiune din 2020, 2 proprietari. Suprafata apartamnet 50 mp.

Aur***** Ili****


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Ploiesti, jud. Prahova. Am facut succesiunea in urma cu 2 ani. Suprafata apartament 50 mp. Fara modificari interioare

Bal***** Geo*****

bal*************@**********


Cadastru si intabulare apartament cu 4 camere, in Ploiesti. Am contract pentru construirea de locuinte, proces-verbal de predare-primire, contract de imprumut CEC, achitat integral. Suprafata apartament 40 mp

Ola** Gab*****

gab***********@**********


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Ploiesti, jud. Prahova. Am o debara de 1 mp daramata. Suprafata apartament 42 mp. Zona vest, statia Lamaita. Am contract de vanzare cumparare din 1992.

Sta* Aur**


Cadastru si intabulare apartament in Ploiesti, jud. Prahova. Succesiunea este in curs. Apartament cu 2 camere, str. Bobalna. Suprafata : 50 mp.

Car*** Dan***

dan*******@**********


Cadastru si intabulare garsoniera in Ploiesti, jud. Prahova. Am act de propeietate, partaj in instanta de judecata. Suprafata : 25 mp. Zona de sud.

Dra*** Bal******

gos***@**********


Cadastru si intabulare garsoniera in zona sud, ploiesti, Jud. Prahova. Am partaj in instanta, act de proprietate. Suprafata: 25 mp.

Dum**** Raz***

raz***********@**********


Top 10 Experti in Prahova

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret